Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pherenike @AnitramV
No to si chci vzít taky volno, ale přesně uvidím až podle počasí.
no klídek tady mám taky, ale náladu mi kazí moje nadřízená......... je to hnusnej morous…
Já má volníčko,jsem zaměstnaná u přítele.Tak mě řekl,že je hezky ať jdu užívat sluníčka a vyndal s peněženky nějaký korunky.Mám si prej udělat radost
Tak jsem byla venku,koupila jsem si olejíček na bříško Babylove a došla jsem si na nehtíky a odpoledne budu na terásce.Mrzí mě,že musíte pracovat sluníčko opravdu dobíjí energii,hlavně nám těhulkám.Tak ať Vám to rychle v práci uteče.
jé @Lexuska ta se teda máš,… zkusím ale na šéfa jestli by mě nepustil dřív,abych stihla připravit koště ![]()
@Janina88 @Lexuska @AnitramV Klídek máme i my
jsme tu s kolegyní jen dvě, které dneska držíme stráž, takže taky hezký den
Jen tu musím být do šesti ![]()
Jani, tak to ti nezávidím…jak je v práci někdo takový, tak to vždycky stojí za prd ![]()
@Lexuska
tééééda ty se máš
Ale abys věděla vůbec ti to nezávidím hi
![]()
Radši budu sedět v práci s nechutnou šéfovou
![]()
@Lexuska @Janina88 No přesně
tssss, nakupovat si hezký věci a mít volno v tomhle počasí???!!! Kdo by o to stál, že jo ![]()
@Pherenike
No to mi povídej, už jsem to tady s ní vydržela tři roky, to je ale asi moje maximum, kolegyně co tu byla předemnou kuli ní musela brát prášky na nervy ![]()
Já se zatím držím, ale 3 roky jsou 3 roky.....práce mi hodně dala, nemůžu říct že vzala, ale sedím tu s ní 8 hodin denně 8 hodin s kyselou prdelí, která mě ještě ke všemu dost buzeruje, řikám si vydržím…ale
Dokonce na mě byli sázky, prý jak dlouho to tady s ní vydržím, tohle nikdo netušil…že to ve zdraví vydržím tak dlouho. I když je pravda že mi nervy občas rupnou, ale odnese to manžel doma
![]()
No holky co Vám mám povídat minulý týden jsem makala od půl 7 ráno venku přítel dělá střechy tak jsem sbírala kolem baráku bordel a tu kosu nikomu nepřeju byly 1 pod nulou,holt hory.Byla jsem zmrzlá no děs.Tak jsem mu říkala,že v takový zimě dělat nemůžu,protože jak onemocním,nemám možnost si vzít prášek a budu chcípat měsíc.
@Pherenike
jo jo radši sedět pěkně na prdce v práci a čučet do PC
![]()
@Janina88 Tak to ti nezávidím, každopádně kliid, ten stres za to nestojí
Držím palce ať neprudí… nebo ať prudí ale málo ![]()
@janajelinkova9
jo jo nestojí
Ještě že jsem se narodila s optimismem a dobrou náladou, který mě neopouští ani v těchto chvílích ![]()
@Janina88 Tyjo, tak to jsi dobrá…to nevím, jestli bych dala chodit do takové nálady, která tam u vás asi panuje… ![]()
@Pherenike
No každý ráno když vstávám tak si řikám …koukej nasadit úsměv a jdi do práce ![]()
Ale můžu říct že mateřská bude moje vysvobození ![]()
@Janina88 Tak to my máme tak super kolektiv, že se mi bude po holkách stýskat
a doufám, že tady v těhotenství vydržím co nejdéle, že mě nebudou chtít hnát na rizikové ![]()
@Janina88 No od doktorky to právě potvrzené nemám v kolikátém jsem, u mě je to těžký, měla jsem dlouhé cykly, ale z toho, co jsem si spočítala podle netu bych měla být tak 7+3. Tak uvidím, co řekne v pátek.
Jinak já mám taky dovču, ale šprtám, protože jedu na ve středu na zkoušku do školy. Takže nic moc. V práci si na kolektiv nemůžu stěžovat, jsem tam něco přes 2,5 roku a jsme fakt v pohodě.
Manža je dneska taky doma, ale odjel do garáže opečovávat své mazlíky, abych prý měla klid, ale když mě se tak nechce, když vidím to počasí venku
![]()
No tak odpoledne alespoň vyrazíme na zahradu opéct nějaké ty špekáčky ![]()