Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
30.4.12 10:03

@Pherenike @AnitramV
No to si chci vzít taky volno, ale přesně uvidím až podle počasí.
no klídek tady mám taky, ale náladu mi kazí moje nadřízená......... je to hnusnej morous…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.4.12 10:09

Já má volníčko,jsem zaměstnaná u přítele.Tak mě řekl,že je hezky ať jdu užívat sluníčka a vyndal s peněženky nějaký korunky.Mám si prej udělat radost :mrgreen: Tak jsem byla venku,koupila jsem si olejíček na bříško Babylove a došla jsem si na nehtíky a odpoledne budu na terásce.Mrzí mě,že musíte pracovat sluníčko opravdu dobíjí energii,hlavně nám těhulkám.Tak ať Vám to rychle v práci uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
30.4.12 10:13

@Lexuska ta se teda máš,… zkusím ale na šéfa jestli by mě nepustil dřív,abych stihla připravit koště :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
30.4.12 10:14

@Janina88 @Lexuska @AnitramV Klídek máme i my :-) jsme tu s kolegyní jen dvě, které dneska držíme stráž, takže taky hezký den :-) Jen tu musím být do šesti :-(

Jani, tak to ti nezávidím…jak je v práci někdo takový, tak to vždycky stojí za prd :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
30.4.12 10:16

@Lexuska
tééééda ty se máš :mrgreen: :mrgreen: Ale abys věděla vůbec ti to nezávidím hi :mrgreen: :mrgreen:
Radši budu sedět v práci s nechutnou šéfovou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
30.4.12 10:18

@Lexuska @Janina88 No přesně :-) tssss, nakupovat si hezký věci a mít volno v tomhle počasí???!!! Kdo by o to stál, že jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
30.4.12 10:21

@Pherenike
No to mi povídej, už jsem to tady s ní vydržela tři roky, to je ale asi moje maximum, kolegyně co tu byla předemnou kuli ní musela brát prášky na nervy :(
Já se zatím držím, ale 3 roky jsou 3 roky.....práce mi hodně dala, nemůžu říct že vzala, ale sedím tu s ní 8 hodin denně 8 hodin s kyselou prdelí, která mě ještě ke všemu dost buzeruje, řikám si vydržím…ale
Dokonce na mě byli sázky, prý jak dlouho to tady s ní vydržím, tohle nikdo netušil…že to ve zdraví vydržím tak dlouho. I když je pravda že mi nervy občas rupnou, ale odnese to manžel doma :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.4.12 10:22

No holky co Vám mám povídat minulý týden jsem makala od půl 7 ráno venku přítel dělá střechy tak jsem sbírala kolem baráku bordel a tu kosu nikomu nepřeju byly 1 pod nulou,holt hory.Byla jsem zmrzlá no děs.Tak jsem mu říkala,že v takový zimě dělat nemůžu,protože jak onemocním,nemám možnost si vzít prášek a budu chcípat měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
30.4.12 10:22

@Pherenike
:lol: jo jo radši sedět pěkně na prdce v práci a čučet do PC :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 10:23

@Janina88 Tak to ti nezávidím, každopádně kliid, ten stres za to nestojí :) Držím palce ať neprudí… nebo ať prudí ale málo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
30.4.12 10:27

@janajelinkova9
:lol: jo jo nestojí :mrgreen: Ještě že jsem se narodila s optimismem a dobrou náladou, který mě neopouští ani v těchto chvílích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
30.4.12 10:33

@Janina88 Tyjo, tak to jsi dobrá…to nevím, jestli bych dala chodit do takové nálady, která tam u vás asi panuje… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
30.4.12 10:40

@Pherenike
No každý ráno když vstávám tak si řikám …koukej nasadit úsměv a jdi do práce :lol:
Ale můžu říct že mateřská bude moje vysvobození :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
30.4.12 10:41

@Janina88 Tak to my máme tak super kolektiv, že se mi bude po holkách stýskat :-) a doufám, že tady v těhotenství vydržím co nejdéle, že mě nebudou chtít hnát na rizikové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
30.4.12 10:53

@Janina88 No od doktorky to právě potvrzené nemám v kolikátém jsem, u mě je to těžký, měla jsem dlouhé cykly, ale z toho, co jsem si spočítala podle netu bych měla být tak 7+3. Tak uvidím, co řekne v pátek.

Jinak já mám taky dovču, ale šprtám, protože jedu na ve středu na zkoušku do školy. Takže nic moc. V práci si na kolektiv nemůžu stěžovat, jsem tam něco přes 2,5 roku a jsme fakt v pohodě.

Manža je dneska taky doma, ale odjel do garáže opečovávat své mazlíky, abych prý měla klid, ale když mě se tak nechce, když vidím to počasí venku :zed: :zed:
No tak odpoledne alespoň vyrazíme na zahradu opéct nějaké ty špekáčky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky