Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
27.4.12 21:38

Hoj holky můžu se přidat ? našla jsem v pondělí na testu // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 21:46
@simei píše:
Hoj holky můžu se přidat ? našla jsem v pondělí na testu // :-)

velká gratulace :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.4.12 21:51
@Sasanka30 píše:
velká gratulace :potlesk: :dance:

děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 21:55
@simei píše:
děkuji :)

Tak at se tu cítíš jako doma :mrgreen: já sem teda moc nepatřim, ale občas tu s někým drbu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
28.4.12 07:43

Ahoj holky jedny ukecaný :lol:

Dneska jsem se při dočítání fakt pobavila :mrgreen: MOCINKY MOC bylo fakt úžasný, taky tenhle výraz „úplně miluju“

Já chutě nijaký ještě nemám, ale prostě musím pořád něco uždibovat. Teď už je mi asi třetí nebo čtvrtý den relativně dobře (až mě chvílema napadají černý myšlenky :roll: )

Na kontrolu jdu 4.5., tak taky doufám, že dostanu obrázek a pak to teprve chceme všem říct. U nás to ještě nikdo neví, jen já a manža.
I když si myslím, že moje mamka už to to tuší, ona na mě vždycky všechno pozná, ve čtvrtek jsme se potkali ve městě a já měla v ruce dvě tašky nákupu a ona mě tu těžší vzala, jako že mě pomůže a šla se mnou zpátky 8o A bránit jsem se mohla sebevíc, prý se projde, že ji to nevadí. Tenkrát na mě poznala, i když jsem to poprvé dostala ještě než jsem ji to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
28.4.12 07:45
@Pherenike píše:
@Sasanka30 @hanak Holky jsem antitalent, takže se opovažte si ze mě dělat prdelky…ale jak si nastavím ten pěkný odpočítávací kalendář co máte u příspěvků? :mrgreen:

Neboj, srandu si z tebe nikdo dělat nebude, to já až po tvém příspěvku zjistila,že mám zase nastavený nezobrazovat podpisy a tudíž jsem žádný metříky neviděla. :lol:

No hned máme tu diskuzi barevnější :pankac:

Já ještě týden a snad si ho budu moct taky nastavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
28.4.12 09:31
@hanak píše:
Tak já jdu 2.5. .. taky první kontrola, zatím jsem se spokojila jen s výsledkem z krve ;)Holky, s těmi nevolnostmi a chutěmi - ani moc chutě nemám, spíš tak pořád něco zobu, s klasickým jídlem mám trochu problém, ale vyloženě si pochutnám (a to jsem to dřív nemusela) obyčejný čerstvý chleba s máslem a posolit. :jazyk:
Ráno po probuzení začínám ale suchým chlebem, ta divná chuť v puse se musí hned přebít. A pak teprve snídaně - chleba s máslem :mrgreen:
Jinak přes den průběžně meloun, maliny, borůvky, blumy a pomeranče .. u normálního jídla se fakt musím přemlouvat, nějak to nejde. Tedy ne že by mi to vadilo, ale nějak nechápu, proč mám 2kg nahoře, když jím tak zdrave :nevim: :think:

No tak s tím chlebem jsme na tom stejně:D Předtím jsem ho moc nemusela a ted je to moje denní jídlo. Chleba s máslem a ledový salát. Kouknu do ledničky, která je narvaná jídlem a jám mám chuť na chleba :)) Jsem ráda, že nejsem sama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.4.12 09:40
@lidus86 píše:
Ahoj holky jedny ukecaný :lol:

Dneska jsem se při dočítání fakt pobavila :mrgreen: MOCINKY MOC bylo fakt úžasný, taky tenhle výraz „úplně miluju“

Já chutě nijaký ještě nemám, ale prostě musím pořád něco uždibovat. Teď už je mi asi třetí nebo čtvrtý den relativně dobře (až mě chvílema napadají černý myšlenky :roll: )

Na kontrolu jdu 4.5., tak taky doufám, že dostanu obrázek a pak to teprve chceme všem říct. U nás to ještě nikdo neví, jen já a manža.
I když si myslím, že moje mamka už to to tuší, ona na mě vždycky všechno pozná, ve čtvrtek jsme se potkali ve městě a já měla v ruce dvě tašky nákupu a ona mě tu těžší vzala, jako že mě pomůže a šla se mnou zpátky 8o A bránit jsem se mohla sebevíc, prý se projde, že ji to nevadí. Tenkrát na mě poznala, i když jsem to poprvé dostala ještě než jsem ji to řekla.

Ahojky kontrolu máš za chvíli, tak černý myšlenky hod za hlavu :hug: Maminky poznaj hned, že se něco děje, to mužu potvrdit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
29.4.12 07:34

@Janina88 : ahojky, jak se daří? ještě se vrátim k te diskuzi ohledně pleti. kosmetička mi dala kyselinku salicilovou a lehký hydratační krém, hloubkově čistící tonikum a peeling, kvuli te kyselince měla sem ty klasické pubertální pupínky..:-) hrozně se divila že musim mít něco s hormonama, a zabralo to mám zas po týdnu plet skoro jak mimčo…:-) sice se musím starat nechala sem tam peněz ale stojí to za to..:-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
29.4.12 09:28

Pilulkaaa - já tomu nerozumím, pomohla ti ta kyselinka k bedarům nebo cisté pleti ? :-ú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
30.4.12 06:19

@Pilulkaaa
Ahoooj, daří se dobře čtvrtek pátek jsem měla dovolenou tak jsem po internetu ani nevzdechla :mrgreen:
No já s pletí problém sice mám ale spíš na rukách v ohybech, klasická kopřivka, jako když se malé dítě osype po jahodách, vždycky mi na to zabíralo sluníčko tak jsem teď vystavovala ruce jak jen to bylo možný, ale stejně nejvíc zabralo vždy to solárko :? Co naplat tam nevlezu je to nebezpečné pro prcka :lol:

Tak a dneska v 15h jdu na kontrolu sem nervozní 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.4.12 07:15

@Janina88 Ahoj tak ať je vše ok.Pak písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
30.4.12 07:22

Ahoj holky, nevím zda se můžu přidat, // jsem našla už minulý týden a příští mě čeká první prohlídka a snad i ultrazvuk, zatím mám těhu potvrzené z krve. jinak přeji krásné prosluněné ráno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.4.12 07:34

@AnitramV ahoj jasně,že můžeš.K // gratuluji já našla // 13.4.Na utz jsem byla a mimčo je tam kde má být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
30.4.12 07:36

@AnitramV ahoj a vitej :)to uz je tvoje druhe, vid. kolik je ti let muzu se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí