Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
26.4.12 17:44
@Máca S píše:
Gratuluji! Určitě musíš mít velkou radost. je to pěkný pocit vidět to na té obrazovce, co ? :))

To je úplně užásný pocit, já když jsem to tam viděla, jak píše fiala, že je vše tam kde má být, tak jsem z toho byla tak paf, že jsem se ji ani nezeptala, jak staré (mladé) těhotenství je. Jen vím, že říkala, že máme 5mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.4.12 09:55

@lidus86 -
Jo je to neuvěřitelný a krásný pocit!! Akorát by to vyšetření mělo být častěji. Strašně rychle to vyšetření uteče a pak až skoro za měsíc..chtěla bych se víc nabažit a ujistit :))Já mám dnes 6+4 a na kontrolu jdu až 14 května. Snad to uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.4.12 11:40

Holky, trochu jsem se uklidnila po čtení Vašich příspěvků tady :-) Jsem v 6tt a snědla bych na co přijdu :-D už jsem z toho začínala mít hrůzu, že budu koule :-(

Ale taky jsem si říkala, že to snad po nějaké době přejde a budu pak jíst už zase jako člověk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
27.4.12 11:57

@Pherenike Možná to má každá těhulka jinak ale ja jsem se cpala jen do třetího měsíce a pak do konce čím dál méně,za cele těhotenství jsem přibrala 13kg a po porodu jsem měla 11kg dole,takže téměř na stejné váze jak před těhu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.4.12 11:59

@fiala No já fakt doufám, že mě to přejde, protože jinak nevím :think: Mám za těch 6 týdnů nahoře 3kg :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 12:00
@Pherenike píše:
@fiala No já fakt doufám, že mě to přejde, protože jinak nevím :think: Mám za těch 6 týdnů nahoře 3kg :(

Nebud z toho smutná, u mě to taky lezlo nahoru po začátku strašně rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.4.12 12:06

@Sasanka30 No jo no, holt s tím nic neudělám :-)

Nechci, aby to znělo, že jsem nějaká šílená krkavčí matka, která si dítětem nechce zkazit postavu, to vůbec ne :-)
Jen prostě nechci vypadat jak tank, no :-) Myslím jako po porodu :-) Říkám si, že je to takový přirozený, že ženská chce vypadat dobře :-)
Holt pak budu muset máknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 12:08
@Pherenike píše:
@Sasanka30 No jo no, holt s tím nic neudělám :-)Nechci, aby to znělo, že jsem nějaká šílená krkavčí matka, která si dítětem nechce zkazit postavu, to vůbec ne :-)
Jen prostě nechci vypadat jak tank, no :-) Myslím jako po porodu :-) Říkám si, že je to takový přirozený, že ženská chce vypadat dobře :-)
Holt pak budu muset máknout :-)

Já taky na sebe furt čumim z toho si nic nedělej :mrgreen: :mrgreen: já začínala na 58 a mam 64 a taky mi to nedělá dobře, ale už tolik nepřibírám teda zatim, ale chutě mam pořád a strašný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.4.12 12:13

@Sasanka30 No mě právě taky nedělá moc dobře, když se soukám do kalhot a všechno mi z nich leze :-(
To jsem si tady dneska ale spravila náladu :-D

Já dlouho hledala diskusi, kde bych mohla hodit řeč s maminkama, které jsou ve stejném stadiu těhotenství jako já…nebo prostě s nějakými těhulemi :-) A až dneska jsem se zapojila tady…
Mě totiž odrazují diskuse některých maminek…připadá mi, že některé holky tím vyloženě žijí (teď se nechci nikoho dotknout), ale co některé holky na těch diskusích probírají nebo si fotí do svých alb, tak z toho jsem mrtvá :-D
A výrazy typu mocinky-moc a podobné…to mě zabíjí a v takové diskusi si nemám s kým co říct no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 12:17
@Pherenike píše:
@Sasanka30 No mě právě taky nedělá moc dobře, když se soukám do kalhot a všechno mi z nich leze :-(
To jsem si tady dneska ale spravila náladu :-DJá dlouho hledala diskusi, kde bych mohla hodit řeč s maminkama, které jsou ve stejném stadiu těhotenství jako já…nebo prostě s nějakými těhulemi :-) A až dneska jsem se zapojila tady…
Mě totiž odrazují diskuse některých maminek…připadá mi, že některé holky tím vyloženě žijí (teď se nechci nikoho dotknout), ale co některé holky na těch diskusích probírají nebo si fotí do svých alb, tak z toho jsem mrtvá :-D
A výrazy typu mocinky-moc a podobné…to mě zabíjí a v takové diskusi si nemám s kým co říct no :-)

Já dneska šla s hafanem ven a vzala jsem si kratasy a taky mi to z nich lezlo, no jo no, ono se to pak spraví, se tim už nebudu zatěžovat :mrgreen: :mrgreen:
Tak to jsme na tom stejně, v pár diskuzích jsem už byla a bylo tam přesně to, co popisuješ, taky tam nemužu být :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: MOCINKY MOC…to je i na mě moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.4.12 12:22

@Sasanka30 Jupíííí, tak že by se mi konečně podařilo narazit na normální těhule? :-) :-) :-)
Na to si musím jít dát něco dobrého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 12:24
@Pherenike píše:
@Sasanka30 Jupíííí, tak že by se mi konečně podařilo narazit na normální těhule? :-) :-) :-)
Na to si musím jít dát něco dobrého :lol:

No to si déééj, já třeba do pěti hodin jim normálně, ale pak to na mě přijde a začnu bejt jak otesánek…sladký, slaný, kyselý, sladký..no čuně nehorázný, jsem si řekla, že se taky musim krotit, já to jednou dokážu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.4.12 12:31

já to takhle holky měla v prvním těhotenství,já přímo žrala a nejlíp večer pěkně u televizky,chutě jak blázen od začátku sem přibývala na váze,v 16tt. sem se vdávala a bříško už se rýsovalo ale hlavně sem měla asi 6 kg nahoře,za celý těhu sem přibrala 20kilo a ted sem se zařekla že už takhle ne,měla sem totiž problémy s tlakem a porod byl taky dost těžkej a hlavně mám 10 pořád nahoře,takže ted už chci přibrat mín,snad se to podaří,protože přesně jak tu bylo napsáno se pak člověk cítí jako tank

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 12:33
@mikki 25 píše:
já to takhle holky měla v prvním těhotenství,já přímo žrala a nejlíp večer pěkně u televizky,chutě jak blázen od začátku sem přibývala na váze,v 16tt. sem se vdávala a bříško už se rýsovalo ale hlavně sem měla asi 6 kg nahoře,za celý těhu sem přibrala 20kilo a ted sem se zařekla že už takhle ne,měla sem totiž problémy s tlakem a porod byl taky dost těžkej a hlavně mám 10 pořád nahoře,takže ted už chci přibrat mín,snad se to podaří,protože přesně jak tu bylo napsáno se pak člověk cítí jako tank

No je to hrozný, ale jak krotit ty chutě :? no já jsem v 15tt a mam je nahore taky, ale pořád doufám, že se ta žravost zastaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.4.12 12:35

no někdy to fakt krotit vůbec nejde,je to boj,sem ráda v úvozovkách že mám ted spíš nechutě a skoro nic nemůžu jíst,zatím sem kilo zhubla a na tom se držím a doufám že aspon do toho 12-16tt nepřiberu nic,kdybych ted zas nabrala 20 už bych to asi nikdy nezhubla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí