Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamka snažilka píše:
Bude to v pořádku, já tomu věřím
Věřím že ano
ale přece jen mám teprve 7 měsíců od porodu,doufám že už se tělo dalo do původního stavu,uvidím co mi řekne mudr,kdyby to dobré nebylo,muselo bych se bohužel miminka vzdát a zkusit to později ![]()
@Janina88 :
jasné, jen se člověk bude muset zorientovat ![]()
jojoo stejná vlna…
![]()
kde jsme to zkončili? takže do toho kočárku půjdeš? tady ses neptala? ![]()
@Pilulkaaa
Tady ještě né, ale asi do toho nepůjdu přeci jenom je moc brzo, a za pár měsíců může být klidně lepší výběr co ![]()
@fiala píše:
Věřím že anoale přece jen mám teprve 7 měsíců od porodu,doufám že už se tělo dalo do původního stavu,uvidím co mi řekne mudr,kdyby to dobré nebylo,muselo bych se bohužel miminka vzdát a zkusit to později
Jůůů, tak to máš malého špuntíka doma. Budeš maminka na plný úvazek teda
Tělo se zregeneruje dobře neboj ![]()
Můžu se jen zeptat, bylo to plánované?
@Janina88 : jasně, možná to chce jit na čučandu, osobně vyzkoušet které ti budou sedět nejlíp.. a pak budem řádit..:-)
@mamka snažilka píše:
Jůůů, tak to máš malého špuntíka doma. Budeš maminka na plný úvazek tedaTělo se zregeneruje dobře neboj
Můžu se jen zeptat, bylo to plánované?
No plánované nebylo ale rozhodly jsme se s manželem,že pkud bude vše v pořádku a mudr to schválí,necháme si miminko,vyčítala bych si asi do smrti že jsem mu nedala šanci na život a kdyby být nemělo,odešlo by samo,nebo bych ani neotěhotněla
Jinak mám doma 13 letou dceru a 7 měsíčního syna
![]()
teda tady se to rozjelo že to nestíhám číst,všecky nové vítám je nás tu už opravdu hodně,mě už je trošku líp co se týče těch nevolností pomáhá ráno hned u postele ta kola ale fakt jen trošičku,ve velkým se pít nesmí,a pokud mi začne být blbě tak rychle něco uzobnout aby se žaludek úplně nevyprázdnil,taky mám zvýšenou teplotu a doktorka říkala že je to normální,že je to reakce těla na těhotenství,
jinak kamka33:já bydlím kousek od Brna
@monicka000 : Taky jsem si dělala 4testy, protože jsem nemohla uvěřit, že se nám to po 8 měsících konečně ppovedlo. A ono jo
teď to už mám potvrzené i od lékaře.Další kontrola na 9týdnu. Už se moc těším a zároveň trošku obávam, ale to je normální.Tobě také gratuluji a přeji bezroblémové těhotenství:)
Holky ještě se Vás zeptám jaký máte názor na toto: Trpím vyrážkami no a jediný a hodně spolehlivý co mi pomáhá je solárko, chodím tak jednou za 3 týdny a vyrážka mizí. no a teď se na mě ten prcek dost vyřádil a já bych nutně potřebovala sluníčko, ale nevím zda můžu nebo ne ??? poraď te, na internetu jsem se nic nedozvěděla někdo píše to a jiný zas toto tak jak ![]()
@PetkaSv píše:
Na mátový čaj pozorrrrrrr, žádná bylinka není v těhu ve velkém množství vhodnáa ta máta už vůbec,pozor na šípek atd. Dávej si ho po lžičkách a zkus spíš nějaký ovocný bonbony, jestli ti udělá dobře to cucání
Někdo tu psal že mu pomáhá cola, tak na tu taky bacha, po lžičkách joo, ale ne nic velkýho, je to svinstvo
Ty jo,tak to jsem nevěděla,děkuji.A to jsem ho pila i při prvnim těhu,je to jediná věc co mi pomáhá.Tak to raději vydržim.Děkuji.
@Janina88 píše:
Holky ještě se Vás zeptám jaký máte názor na toto: Trpím vyrážkami no a jediný a hodně spolehlivý co mi pomáhá je solárko, chodím tak jednou za 3 týdny a vyrážka mizí. no a teď se na mě ten prcek dost vyřádil a já bych nutně potřebovala sluníčko, ale nevím zda můžu nebo ne ??? poraď te, na internetu jsem se nic nedozvěděla někdo píše to a jiný zas toto tak jak
Ahoj janino:)Já být tebou tak bych asi nešla, bála bych se, že by to mohlo poškodit plod.Na internetu jsem vyčetla, že to nedoporučují:)
@Janina88 píše:
Holky ještě se Vás zeptám jaký máte názor na toto: Trpím vyrážkami no a jediný a hodně spolehlivý co mi pomáhá je solárko, chodím tak jednou za 3 týdny a vyrážka mizí. no a teď se na mě ten prcek dost vyřádil a já bych nutně potřebovala sluníčko, ale nevím zda můžu nebo ne ??? poraď te, na internetu jsem se nic nedozvěděla někdo píše to a jiný zas toto tak jak
Raději bych taky nešla.lepší pupínky než se pak trápit a vyčítat si kdyby byli nějaké komplikace s mimiskem.