Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1153
25.4.12 10:50
@Pilulkaaa píše:
@Janina88 tak sem tady… :-)))
:palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
25.4.12 10:50

Bude to v pořádku, já tomu věřím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
25.4.12 10:53

@Pilulkaaa

No tady to bude fajn jsou tu samé těhulky na stejné vlně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
25.4.12 10:56
@mamka snažilka píše:
Bude to v pořádku, já tomu věřím :hug:

Věřím že ano :srdce: ale přece jen mám teprve 7 měsíců od porodu,doufám že už se tělo dalo do původního stavu,uvidím co mi řekne mudr,kdyby to dobré nebylo,muselo bych se bohužel miminka vzdát a zkusit to později :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
25.4.12 10:57

@Janina88 :
jasné, jen se člověk bude muset zorientovat :-)
jojoo stejná vlna… :) ;)
kde jsme to zkončili? takže do toho kočárku půjdeš? tady ses neptala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
25.4.12 10:58

@Pilulkaaa
Tady ještě né, ale asi do toho nepůjdu přeci jenom je moc brzo, a za pár měsíců může být klidně lepší výběr co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
25.4.12 10:59
@fiala píše:
Věřím že ano :srdce: ale přece jen mám teprve 7 měsíců od porodu,doufám že už se tělo dalo do původního stavu,uvidím co mi řekne mudr,kdyby to dobré nebylo,muselo bych se bohužel miminka vzdát a zkusit to později :,(

Jůůů, tak to máš malého špuntíka doma. Budeš maminka na plný úvazek teda :lol: Tělo se zregeneruje dobře neboj :hug:
Můžu se jen zeptat, bylo to plánované?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
25.4.12 11:01

@Janina88 : jasně, možná to chce jit na čučandu, osobně vyzkoušet které ti budou sedět nejlíp.. a pak budem řádit..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
25.4.12 11:01
@mamka snažilka píše:
Jůůů, tak to máš malého špuntíka doma. Budeš maminka na plný úvazek teda :lol: Tělo se zregeneruje dobře neboj :hug:
Můžu se jen zeptat, bylo to plánované?

No plánované nebylo ale rozhodly jsme se s manželem,že pkud bude vše v pořádku a mudr to schválí,necháme si miminko,vyčítala bych si asi do smrti že jsem mu nedala šanci na život a kdyby být nemělo,odešlo by samo,nebo bych ani neotěhotněla :) Jinak mám doma 13 letou dceru a 7 měsíčního syna :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
25.4.12 11:06

teda tady se to rozjelo že to nestíhám číst,všecky nové vítám je nás tu už opravdu hodně,mě už je trošku líp co se týče těch nevolností pomáhá ráno hned u postele ta kola ale fakt jen trošičku,ve velkým se pít nesmí,a pokud mi začne být blbě tak rychle něco uzobnout aby se žaludek úplně nevyprázdnil,taky mám zvýšenou teplotu a doktorka říkala že je to normální,že je to reakce těla na těhotenství,
jinak kamka33:já bydlím kousek od Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
25.4.12 11:12

@monicka000 : Taky jsem si dělala 4testy, protože jsem nemohla uvěřit, že se nám to po 8 měsících konečně ppovedlo. A ono jo :) teď to už mám potvrzené i od lékaře.Další kontrola na 9týdnu. Už se moc těším a zároveň trošku obávam, ale to je normální.Tobě také gratuluji a přeji bezroblémové těhotenství:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
25.4.12 11:48

Holky ještě se Vás zeptám jaký máte názor na toto: Trpím vyrážkami no a jediný a hodně spolehlivý co mi pomáhá je solárko, chodím tak jednou za 3 týdny a vyrážka mizí. no a teď se na mě ten prcek dost vyřádil a já bych nutně potřebovala sluníčko, ale nevím zda můžu nebo ne ??? poraď te, na internetu jsem se nic nedozvěděla někdo píše to a jiný zas toto tak jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
25.4.12 12:09
@PetkaSv píše:
Na mátový čaj pozorrrrrrr, žádná bylinka není v těhu ve velkém množství vhodná :-( a ta máta už vůbec,pozor na šípek atd. Dávej si ho po lžičkách a zkus spíš nějaký ovocný bonbony, jestli ti udělá dobře to cucání :-)
Někdo tu psal že mu pomáhá cola, tak na tu taky bacha, po lžičkách joo, ale ne nic velkýho, je to svinstvo :-)

Ty jo,tak to jsem nevěděla,děkuji.A to jsem ho pila i při prvnim těhu,je to jediná věc co mi pomáhá.Tak to raději vydržim.Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
25.4.12 12:12
@Janina88 píše:
Holky ještě se Vás zeptám jaký máte názor na toto: Trpím vyrážkami no a jediný a hodně spolehlivý co mi pomáhá je solárko, chodím tak jednou za 3 týdny a vyrážka mizí. no a teď se na mě ten prcek dost vyřádil a já bych nutně potřebovala sluníčko, ale nevím zda můžu nebo ne ??? poraď te, na internetu jsem se nic nedozvěděla někdo píše to a jiný zas toto tak jak :nevim:

Ahoj janino:)Já být tebou tak bych asi nešla, bála bych se, že by to mohlo poškodit plod.Na internetu jsem vyčetla, že to nedoporučují:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
25.4.12 12:14
@Janina88 píše:
Holky ještě se Vás zeptám jaký máte názor na toto: Trpím vyrážkami no a jediný a hodně spolehlivý co mi pomáhá je solárko, chodím tak jednou za 3 týdny a vyrážka mizí. no a teď se na mě ten prcek dost vyřádil a já bych nutně potřebovala sluníčko, ale nevím zda můžu nebo ne ??? poraď te, na internetu jsem se nic nedozvěděla někdo píše to a jiný zas toto tak jak :nevim:

Raději bych taky nešla.lepší pupínky než se pak trápit a vyčítat si kdyby byli nějaké komplikace s mimiskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí