Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lidus86 píše:
No jo, jenomže u mě je to složitější, protože jsem měla cykly dlouhé zhruba 40dní.. takže podle poslední MS bych byla už 9+3 a to určitě nejsem
Takže to tipuju na těch 6+5
Holky, já mám psát něco do školy a místo toho tady debatím s vámi
![]()
@lidus86 píše:
Aha, já myslela, že se na to posílá automaticky.. ségra byla u obou těhotenství, ale je pravda, že ji bylo už víc jak 30, takže ji na to asi poslali kvůli věku..
Ne na tohle se kvuli věku neposílá, jen jsou prý tyhle testy přesnější, než ty v 16tt, ale záleží na doktorovi no, ale klidně si na ně mužeš jit sama ![]()
@Sasanka30 píše:on Ti doktor řekne, hlavně mě se to každou kontrolu měnilo…podle MS bych měla mít TP 18.10 a podle UZ mam 23.10
No já si to právě myslím, proto říkám, že s metříkem počkám až po kontrole ![]()
@lidus86 píše:
Holky, já mám psát něco do školy a místo toho tady debatím s vámi![]()
Tak na to skoč, at to máš za sebou a pak zas přijd ![]()
@Sasanka30 píše:
Ne na tohle se kvuli věku neposílá, jen jsou prý tyhle testy přesnější, než ty v 16tt, ale záleží na doktorovi no, ale klidně si na ně mužeš jit sama
Hmm, no tak tomu stejně úplně nerozumím, ale to nic, ono se to časem vyjasní
![]()
@Sasanka30 píše:
Tak na to skoč, at to máš za sebou a pak zas přijd
chichi, skoč.. hm.. už na to „skáču“ od víkendu a pořád to hotový není a to to v pátek mám odevzdávat
![]()
a večer jdeme se ségrama a mamkou na dámskou jízdu na představení travesti, takže z toho taky nic nebude (p.s. to jsem zvědavá, na co se zase vymluvím, že si nedám nic k pití
)
@lidus86 píše:
Hmm, no tak tomu stejně úplně nerozumím, ale to nic, ono se to časem vyjasní![]()
neboj, to jsme nerozuměla žádná, já vždycky čuměla jak puk, co kdo po mě chce
![]()
@lidus86 píše:
chichi, skoč.. hm.. už na to „skáču“ od víkendu a pořád to hotový není a to to v pátek mám odevzdávat![]()
a večer jdeme se ségrama a mamkou na dámskou jízdu na představení travesti, takže z toho taky nic nebude (p.s. to jsem zvědavá, na co se zase vymluvím, že si nedám nic k pití)
tak na to skočíš jindy teda no
jo oni to nevědi?Tak jim řekni, že tě bolí hlava
a že nechceš, aby se ti to nějak víc rozjelo ![]()
ahojky všem
tak je taky furt zle
ještě se přidala zácpa tak mám křeče,nedivím se že ty miminka tak pláčou při prdíkách je to fakt síla
ale jdu zkusit baštit ty kůrky od chleba a zítra si koupím rennie fruit,je na to reklama v těhu průkazce a prý je to super na pálení žáhy a na žaludek.
No ještě to neví nikdo, jen já a manža
Chceme to říct, až budu mít po té kontrole a bude vše ok.
@domčík píše:
ahojky všemtak je taky furt zle
ještě se přidala zácpa tak mám křeče,nedivím se že ty miminka tak pláčou při prdíkách je to fakt síla
ale jdu zkusit baštit ty kůrky od chleba a zítra si koupím rennie fruit,je na to reklama v těhu průkazce a prý je to super na pálení žáhy a na žaludek.
Ahoj tak se zácpou jsem si taky potykala a občas mě i ty křeče dostaly k zemi, je to hrozný, nikdy jsem to neměla, doufám, že se to spraví…co pomáhá na zácpu o tom jsem četla hodně, ale o kurkách jsem neslyšela ![]()
@lidus86 píše:
No ještě to neví nikdo, jen já a manžaChceme to říct, až budu mít po té kontrole a bude vše ok.
to je jasný, to chápu, kontrola určitě dopadne dobře ![]()
@Sasanka30 píše:
Ahoj tak se zácpou jsem si taky potykala a občas mě i ty křeče dostaly k zemi, je to hrozný, nikdy jsem to neměla, doufám, že se to spraví…co pomáhá na zácpu o tom jsem četla hodně, ale o kurkách jsem neslyšela
Se zácpou jsem si taky užila své,když jsem čekala syna,zkoušela jsem vše možné,nakonec mi pomohl sirup Lactuloza ![]()