Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
24.4.12 17:33
@lidus86 píše:
No jo, jenomže u mě je to složitější, protože jsem měla cykly dlouhé zhruba 40dní.. takže podle poslední MS bych byla už 9+3 a to určitě nejsem :mrgreen:
Takže to tipuju na těch 6+5
:mrgreen: on Ti doktor řekne, hlavně mě se to každou kontrolu měnilo…podle MS bych měla mít TP 18.10 a podle UZ mam 23.10 :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 17:34

Holky, já mám psát něco do školy a místo toho tady debatím s vámi 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 17:35
@lidus86 píše:
Aha, já myslela, že se na to posílá automaticky.. ségra byla u obou těhotenství, ale je pravda, že ji bylo už víc jak 30, takže ji na to asi poslali kvůli věku..

Ne na tohle se kvuli věku neposílá, jen jsou prý tyhle testy přesnější, než ty v 16tt, ale záleží na doktorovi no, ale klidně si na ně mužeš jit sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 17:35
@Sasanka30 píše: :mrgreen: on Ti doktor řekne, hlavně mě se to každou kontrolu měnilo…podle MS bych měla mít TP 18.10 a podle UZ mam 23.10 :)

No já si to právě myslím, proto říkám, že s metříkem počkám až po kontrole 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 17:36
@lidus86 píše:
Holky, já mám psát něco do školy a místo toho tady debatím s vámi 8o :roll:

Tak na to skoč, at to máš za sebou a pak zas přijd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 17:36
@lidus86 píše:
No já si to právě myslím, proto říkám, že s metříkem počkám až po kontrole 8)
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 17:37
@Sasanka30 píše:
Ne na tohle se kvuli věku neposílá, jen jsou prý tyhle testy přesnější, než ty v 16tt, ale záleží na doktorovi no, ale klidně si na ně mužeš jit sama :)

Hmm, no tak tomu stejně úplně nerozumím, ale to nic, ono se to časem vyjasní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 17:39
@Sasanka30 píše:
Tak na to skoč, at to máš za sebou a pak zas přijd :mrgreen:

chichi, skoč.. hm.. už na to „skáču“ od víkendu a pořád to hotový není a to to v pátek mám odevzdávat :zed: :zed:
a večer jdeme se ségrama a mamkou na dámskou jízdu na představení travesti, takže z toho taky nic nebude (p.s. to jsem zvědavá, na co se zase vymluvím, že si nedám nic k pití :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 17:41
@lidus86 píše:
Hmm, no tak tomu stejně úplně nerozumím, ale to nic, ono se to časem vyjasní :mrgreen: :mrgreen:

neboj, to jsme nerozuměla žádná, já vždycky čuměla jak puk, co kdo po mě chce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 17:42
@lidus86 píše:
chichi, skoč.. hm.. už na to „skáču“ od víkendu a pořád to hotový není a to to v pátek mám odevzdávat :zed: :zed:
a večer jdeme se ségrama a mamkou na dámskou jízdu na představení travesti, takže z toho taky nic nebude (p.s. to jsem zvědavá, na co se zase vymluvím, že si nedám nic k pití :roll: )

tak na to skočíš jindy teda no :mrgreen: :mrgreen: jo oni to nevědi?Tak jim řekni, že tě bolí hlava :mrgreen: a že nechceš, aby se ti to nějak víc rozjelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
24.4.12 18:01

ahojky všem :mavam: tak je taky furt zle :( ještě se přidala zácpa tak mám křeče,nedivím se že ty miminka tak pláčou při prdíkách je to fakt síla :cert: ale jdu zkusit baštit ty kůrky od chleba a zítra si koupím rennie fruit,je na to reklama v těhu průkazce a prý je to super na pálení žáhy a na žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 18:03

No ještě to neví nikdo, jen já a manža :srdce: Chceme to říct, až budu mít po té kontrole a bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 18:04
@domčík píše:
ahojky všem :mavam: tak je taky furt zle :( ještě se přidala zácpa tak mám křeče,nedivím se že ty miminka tak pláčou při prdíkách je to fakt síla :cert: ale jdu zkusit baštit ty kůrky od chleba a zítra si koupím rennie fruit,je na to reklama v těhu průkazce a prý je to super na pálení žáhy a na žaludek.

Ahoj tak se zácpou jsem si taky potykala a občas mě i ty křeče dostaly k zemi, je to hrozný, nikdy jsem to neměla, doufám, že se to spraví…co pomáhá na zácpu o tom jsem četla hodně, ale o kurkách jsem neslyšela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 18:05
@lidus86 píše:
No ještě to neví nikdo, jen já a manža :srdce: Chceme to říct, až budu mít po té kontrole a bude vše ok.

to je jasný, to chápu, kontrola určitě dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
24.4.12 19:22
@Sasanka30 píše:
Ahoj tak se zácpou jsem si taky potykala a občas mě i ty křeče dostaly k zemi, je to hrozný, nikdy jsem to neměla, doufám, že se to spraví…co pomáhá na zácpu o tom jsem četla hodně, ale o kurkách jsem neslyšela 8o

Se zácpou jsem si taky užila své,když jsem čekala syna,zkoušela jsem vše možné,nakonec mi pomohl sirup Lactuloza :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí