Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@fiala píše:
Se zácpou jsem si taky užila své,když jsem čekala syna,zkoušela jsem vše možné,nakonec mi pomohl sirup Lactuloza
a ten sirup se normálně muže jo? ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli už takhle na začátku se nějak šetříte při pracech třeba na zahradě. Včera jsem ryla a kopala tak doufám, že to malinké nějak nepocítilo
to bych opravdu nerada. Dnes mě jen trochu pobolíval podbřišek ale to asi k tomu patří - zumbu jsem každopádně dnes vynechala.
@Edit1 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli už takhle na začátku se nějak šetříte při pracech třeba na zahradě. Včera jsem ryla a kopala tak doufám, že to malinké nějak nepocítiloto bych opravdu nerada. Dnes mě jen trochu pobolíval podbřišek ale to asi k tomu patří - zumbu jsem každopádně dnes vynechala.
ahoj tak pokud nic těžkého netaháš a nijak extra se nenamáháš, tak by to vadit nemělo, ale se zumbou bych přestala uplně ![]()
@PetkaSv píše:
Holky už dva dny skoro nebliju, ale mám děsný migrény, dneska v práci to byl hukot a to jsme měli rodičáky, takže zbožňuju rodiče![]()
![]()
![]()
![]()
a zítra to bude očisteč
![]()
Jinak metřík si udělám a bude po KO v 11-12tt my už o jedno mimi přišli a nekecám jenom tady s váma, takže to nemusí vědět celý mimino
Pupek mám taky mega, jako snad při druhým těhu ve 4-5měsící, je to hrozný, ale ještě občas jde zatáhnout pupek a dávat na to bachauž se nemůžu dočkat příštího pátku a první kontroly, doufám, že už bude i srdíčko
Tak migrena je hnus velebnosti
Neboj se, ted už to určitě vyjde a miminko budeš za pár měsícu muckat
srdíčko už určitě bude
![]()
@Sasanka30 díky
tak mi už jednoho satanáška máme
takže já doufám, že teď je to definitivní a příští pátek bude všechno v pohodě
migréna je děs a nic na to není ![]()
@Edit1 Zkus zatezovat brisni svaly co nejmin a zbytek je ok
jde jen o brisni svaly.. telo ti rekne samo, jestli se pretezujes.
Holky čtu Vás už týden a odhodlala jsem se až dnes.Minulý týden jsem našla dvě krásný čárky po 7 dnech od umělého oplodněním a všichni mě strašili že budu mít dvojčata,tak mi to nedalo a dnes jsem šla na odběr krve na hcg a dnes je to 14dní od transferu dvou embryí a hcg mám 3139
.Takže to budou asi fakt dvoječky,na utz mám jít až 7.5.,ale nevím jak to vydržím ![]()
Doufám že se můžu k Vám přidat ![]()
@PetkaSv píše:
@Sasanka30 díkytak mi už jednoho satanáška máme
takže já doufám, že teď je to definitivní a příští pátek bude všechno v pohodě
migréna je děs a nic na to není
jj koukala jsem na fotečku
no to bohužel neni, nebo je, ale ne v těhotenství ![]()
@Jarmila6 píše:
Holky čtu Vás už týden a odhodlala jsem se až dnes.Minulý týden jsem našla dvě krásný čárky po 7 dnech od umělého oplodněním a všichni mě strašili že budu mít dvojčata,tak mi to nedalo a dnes jsem šla na odběr krve na hcg a dnes je to 14dní od transferu dvou embryí a hcg mám 3139.Takže to budou asi fakt dvoječky,na utz mám jít až 7.5.,ale nevím jak to vydržím
Doufám že se můžu k Vám přidat
Ahoj
to jsem zvědavá jestli tam máš 1nebo2
určitě se přidej, je tu fajn parta holek ![]()
No to já jsem taky zvědavá,ale když jsem byla v prosinci těhotná,tak 21dní od oplodnění jsem měla 800hcg a bylo to jedno
Kdo má vydržet to čekání na utz? ![]()
@Jarmila6 píše:
No to já jsem taky zvědavá,ale když jsem byla v prosinci těhotná,tak 21dní od oplodnění jsem měla 800hcg a bylo to jednoKdo má vydržet to čekání na utz?
Tak tam běž dřív a je to ![]()
Já budu do centra volat zítra,kvůli lékům tak se zeptám jestli má cenu jet tam dřív,nebo počkat.Oni doporučují 14dní od pozitivního testu utz a ten jsem měla dělat 22.4.v neděli,já jsem ho měla pozitivní už 18.ve středu,ale není to kousek od domova a bojím se že by nic neviděli,ale zkusím se zítra zeptat,pak napíšu. ![]()
@Jarmila6 píše:
Já budu do centra volat zítra,kvůli lékům tak se zeptám jestli má cenu jet tam dřív,nebo počkat.Oni doporučují 14dní od pozitivního testu utz a ten jsem měla dělat 22.4.v neděli,já jsem ho měla pozitivní už 18.ve středu,ale není to kousek od domova a bojím se že by nic neviděli,ale zkusím se zítra zeptat,pak napíšu.
Určitě za zeptání nic nedáš, budu držet palečky a čekat na zprávu ![]()
@mikki 25 píše:
no jdu za měsíc říkala že odběry uděláme až po týhle kontrole,asi to mají všude trošku jinak,se synem sem taky takhle byla na kontrole,je tady nějaká těhulka z okolí brna?
Já jsem těhule přímo z Brna ![]()
Holky už dva dny skoro nebliju, ale mám děsný migrény, dneska v práci to byl hukot a to jsme měli rodičáky, takže zbožňuju rodiče
a zítra to bude očisteč 
Jinak metřík si udělám a bude po KO v 11-12tt my už o jedno mimi přišli a nekecám jenom tady s váma, takže to nemusí vědět celý mimino
Pupek mám taky mega, jako snad při druhým těhu ve 4-5měsící, je to hrozný, ale ještě občas jde zatáhnout pupek a dávat na to bacha
už se nemůžu dočkat příštího pátku a první kontroly, doufám, že už bude i srdíčko