Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jarmila6 píše:
@Janina88 Ahoj,mám takovou knížečku průvodce těhotenstvím z lékárny Dr.Max byla zdarma a tam je co ohrožuje plod a mimo jiné i solárko,všem ji doporučuji,je tam i vypsané jaké léky můžete,jaké ne atd.
Díky za tip, zítra si ji vyzvednu ![]()
maricka - to mě moc mrzí
Snad se brzy uzdravíš a miminko se povede!! ![]()
@p3traQ píše:
@Vendulca Vendul jsou bylinkove caje pro tehulky v lekarne, sem si dneska koupila a bez oslazeni je to pitelne, docela prijemne. Treba ti to pomuze na nevolnost.
Vendi - mně pomáhaly z lékárny zázvorový lízátka. Drž se ![]()
mamka snažilka - tak už jsem si tvou posle ms dočetla, já měla 21.3. Tak tam zítra zavolám ![]()
kamka33-bydlím kousek od rosic v jedné vesničce,manžel dělá v nemocnici v bohunicích,jinak do brna jezdím,první dítě sem rodila v bohunicích ale ted se mi tam už jít rodit nechce
Téééda holky… já to nestíhám číst!!!
Vítám nově příchozí
![]()
Solárko bych teda taky neriskovala..
Jinak mě je dneska asi po týdnu zase vcelku dobře
moc si to užívám, i manža na mě koukal, že je to vidět ![]()
Liduš, máme to podobné. Taky je mi dnes poprvé tak nějak relativně dobře, žaludek mírně pochodoval jen ráno, teď docela pohoda, jsem se i solidně najedla ![]()
@ hanak Tak to mě právě bylo ráno úplně nejlíp! Teď už se těším až se mi dovaří večeře a zase se najím, abych zahnala „divnej“ pocit ![]()
ahoj holky, muzu se mezi vas jeste pridat:-)z breznovych snazilek uz me holky
vyloucily ![]()
mikki25 - copak, špatné zkušenosti? Já rodila taky v Bohunicích a nemám nijak výhrady
Kousek od Rosic, jak se tam bydlí?
A kde bys radši porodila? Pěkný podvečer ![]()
kamka33-měla sem dost komplikovaný porod skončil kleštěmi a myslím že to trošku zanedbali,ale hlavně se mi nelíbilo na šestinedělí,rozhoduju se mezi nemocnicí v ivančicích kterou mám pár kilometrů a nebo milosrdnýma v brně,uvidíme
bydlíme v rodinném domě bydlí se tu krásně asi bych neměnila jeiná nevýhoda je že bez auta je tu člověk nahranej,a ty bydlíš kde v brně?
mikki - na kraji Brna
No právě se rozhodujem, taky jít někam za Brno.. A stavěli jste si svoje, nebo koupené a v jakém stavu? Když tak můžem i SZ
já ale auto neumím řídit, takže já jsem ta nahraná..
Ale právě někam k Ivančicím mě to nějak táhne ![]()
Tak šestinedělí bylo otřesné, to souhlasím
Ale porod byl fajn, aspon teda neprislo mi, že by personal neco zanedbal..
U Miloušu pry nechteji moc delat cisare, tak tam bych se bala..
no mě právě měli udělat císaře a neudělali ho čímž sem si teda protrpěla a dítě přidušený,byl to docela horor,já si udělala řidičík a sem ráda,tady ho fakt potřebuju ale jinak se tu bydlí krásně
jinak domeček máme na půl s mýma rodičema dvougenerační a spravujem v naší fin. situaci by nebylo možný něco kupovat i tak je to nákladný