Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
25.4.12 17:05
@Jarmila6 píše:
@Janina88 Ahoj,mám takovou knížečku průvodce těhotenstvím z lékárny Dr.Max byla zdarma a tam je co ohrožuje plod a mimo jiné i solárko,všem ji doporučuji,je tam i vypsané jaké léky můžete,jaké ne atd.

Díky za tip, zítra si ji vyzvednu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.4.12 17:08

maricka - to mě moc mrzí :-(( Snad se brzy uzdravíš a miminko se povede!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.4.12 17:10
@p3traQ píše:
@Vendulca Vendul jsou bylinkove caje pro tehulky v lekarne, sem si dneska koupila a bez oslazeni je to pitelne, docela prijemne. Treba ti to pomuze na nevolnost.

Vendi - mně pomáhaly z lékárny zázvorový lízátka. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.4.12 17:14

mamka snažilka - tak už jsem si tvou posle ms dočetla, já měla 21.3. Tak tam zítra zavolám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
25.4.12 18:05

kamka33-bydlím kousek od rosic v jedné vesničce,manžel dělá v nemocnici v bohunicích,jinak do brna jezdím,první dítě sem rodila v bohunicích ale ted se mi tam už jít rodit nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.4.12 18:26

Téééda holky… já to nestíhám číst!!!

Vítám nově příchozí :mavam: :mavam:

Solárko bych teda taky neriskovala..

Jinak mě je dneska asi po týdnu zase vcelku dobře :pankac: moc si to užívám, i manža na mě koukal, že je to vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
25.4.12 18:28

Liduš, máme to podobné. Taky je mi dnes poprvé tak nějak relativně dobře, žaludek mírně pochodoval jen ráno, teď docela pohoda, jsem se i solidně najedla :P

• Citovat
  • Upravit
171
25.4.12 18:31

@ hanak Tak to mě právě bylo ráno úplně nejlíp! Teď už se těším až se mi dovaří večeře a zase se najím, abych zahnala „divnej“ pocit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.4.12 18:32

@maricka držím moc a moc palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
25.4.12 18:33

ahoj holky, muzu se mezi vas jeste pridat:-)z breznovych snazilek uz me holky :P vyloucily :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.4.12 18:40

mikki25 - copak, špatné zkušenosti? Já rodila taky v Bohunicích a nemám nijak výhrady :-) Kousek od Rosic, jak se tam bydlí? :-) A kde bys radši porodila? Pěkný podvečer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
25.4.12 18:46

kamka33-měla sem dost komplikovaný porod skončil kleštěmi a myslím že to trošku zanedbali,ale hlavně se mi nelíbilo na šestinedělí,rozhoduju se mezi nemocnicí v ivančicích kterou mám pár kilometrů a nebo milosrdnýma v brně,uvidíme
bydlíme v rodinném domě bydlí se tu krásně asi bych neměnila jeiná nevýhoda je že bez auta je tu člověk nahranej,a ty bydlíš kde v brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.4.12 18:56

mikki - na kraji Brna :-) No právě se rozhodujem, taky jít někam za Brno.. A stavěli jste si svoje, nebo koupené a v jakém stavu? Když tak můžem i SZ :-) já ale auto neumím řídit, takže já jsem ta nahraná..
Ale právě někam k Ivančicím mě to nějak táhne :-)
Tak šestinedělí bylo otřesné, to souhlasím
Ale porod byl fajn, aspon teda neprislo mi, že by personal neco zanedbal..
U Miloušu pry nechteji moc delat cisare, tak tam bych se bala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
25.4.12 19:11

no mě právě měli udělat císaře a neudělali ho čímž sem si teda protrpěla a dítě přidušený,byl to docela horor,já si udělala řidičík a sem ráda,tady ho fakt potřebuju ale jinak se tu bydlí krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
25.4.12 19:12

jinak domeček máme na půl s mýma rodičema dvougenerační a spravujem v naší fin. situaci by nebylo možný něco kupovat i tak je to nákladný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí