Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Tak jsem byla u doktora, takže jsem šestý týden. Dal mi tabletky na podporu těhotenství, tak uvidíme jak to dopadne. Na kontrolu jdu 15.května na odběry a jestli bude vše v pořádku vystaví mi těhu průkazku ![]()
no rekla mi, ze to je cca 6.tyden, ze tam je jeno zarodecek nebo tak nejak to nazvala a ze ma 0,92 cm – to jsem si vsimla sama na tom utz…a pozvala si me na dalsi kontrolu 10.5.2012, abychom si ho pry uz poslechly…takze jsem se vicemene nedozvedela nic:)
Nebrala mi ani krev a ani jsem nedostala zadne leky.. jsem se ji ptala jestli je ok, ze tam jeste nevidi srdicko, tak rekla ze jo a ze je akorat velky …kamoska mela v 6tydnu uz 10mm…tak jsem nevedela
@Dafii píše:
no rekla mi, ze to je cca 6.tyden, ze tam je jeno zarodecek nebo tak nejak to nazvala a ze ma 0,92 cm – to jsem si vsimla sama na tom utz…a pozvala si me na dalsi kontrolu 10.5.2012, abychom si ho pry uz poslechly…takze jsem se vicemene nedozvedela nic:)
Nebrala mi ani krev a ani jsem nedostala zadne leky.. jsem se ji ptala jestli je ok, ze tam jeste nevidi srdicko, tak rekla ze jo a ze je akorat velky …kamoska mela v 6tydnu uz 10mm…tak jsem nevedela
Já měla v 6 týdnu 1cm a holky se tu divily, že to je dost na 6týden, takže si s tím nedělej hlavu. Kamarádka měla v 6týdnu 3mm..je to u každé trochu jiné a teď už je v 4 měsíci a vše je v pořádku.
Ahoj holky, už dlouho čtu Vaši diskusi a váhám,zda se přidat či nikoliv…ale přidám se, pokud můžu ![]()
// jsem našla 1.4. a dnes jsem již dostala těhotenskou průkazku. Srdíčko krááásně buší, podle MS jsme 8+1tt, podle UTZVK 7+0tt, tak či tak mám obrovskou radost
![]()
Jen kdyby mě netrápily nevolnosti…zabírá jedině čerstvý pomerančový džus… a záááda
Je tu někdo koho také bolí záda? Zdá se mi to moc brzy, co budu dělat za pár měsíců ![]()
@J3nie ahoj a vitej! hodne lidem zabira zvykat chlebovou kurku na nevolnosti. zkus to ![]()
Ahojky tak jsem zpět doma z první kontroly,máme fazolku,no spíše hrášek
2mm,podle utz jsem 5+5,vše je v pořádku další kontrola za měsíc ![]()
@fiala píše:
Ahojky tak jsem zpět doma z první kontroly,máme fazolku,no spíše hrášek2mm,podle utz jsem 5+5,vše je v pořádku další kontrola za měsíc
Gratuluji! Určitě musíš mít velkou radost. je to pěkný pocit vidět to na té obrazovce, co ? ![]()
@Máca S píše:
Gratuluji! Určitě musíš mít velkou radost. je to pěkný pocit vidět to na té obrazovce, co ?
Je to krásné hlavně vidět že je to tam kde má být a že je vše v pořádku i když se s tím pořád trošku vyrovnávám,jak už jsem tady napsala jednou,mám doma 7 měsíčního syna
ale stejně se už těším,je to nádhera. ![]()
Víte co je blbý?
Že mám žaludek jak na vodě a co mě pomáhá je něco sníst. no jestli to takhle půjde dála tak se bojím jak budu vypadat na konci těhotenství.. ![]()
ahoj holky, nějak jsem nestoihla ještě přelouskat uplně vše co jste tunapsala, ale ráda bych se k vám přidala, jestli můžu. našla jsem // v úterý 24,4. den před očekávanou ms a dne mi pan dr, potvrdil z výsledků krve těhotenství jako hrom
na kontrolu mám jít až za 14 dní a počítám že teprve pak mě bude dr, objednávat na ultrazvuk. u ns je to trochu na delší lokte, pan dr, nemá v ordinaci ultrz. a tak musím dojíždět do nemocnice a jelikož jsem teď tak v 5tt on sám by nic nepoznal. tak doufám že bude vše tak jak má být, již jednou jsem o mimi přišla. v 6tt se přestavo vyvýjet a zjistili to až za 14 dní…
@Máca S To bude určitě jen ted na začátku,tak do třetího měsíce,pak se to ustálí a už se člověk tak necpe a ke konci jsem už jedla opravdu méně,více se mi do žaludku ani nevešlo,víc místa zabíral prdola ![]()
fiala - tak to je super
Já už se taky musím objednat, už jsem docela zvědavá ![]()
@fiala píše:
@Máca S To bude určitě jen ted na začátku,tak do třetího měsíce,pak se to ustálí a už se člověk tak necpe a ke konci jsem už jedla opravdu méně,více se mi do žaludku ani nevešlo,víc místa zabíral prdola
Jo tak to jsi mě potěšila, protože mám stejný problém jako @Máca S. Žaludek jak na vodě a pořád musím něco mezi jídly uždibovat.. ![]()
Ale dnes jsem taky celkem ok, jen ráno malinko špatně, ale oproti jiným dnům úplná krása. Doufám, že to tak bude i zítra, čeká mě „výlet“ do Brna do školy a to jsem grogy i když jsem nebyla těhu. ![]()
@Petronie píše:
Ahoj holky. Tak jsem byla u doktora, takže jsem šestý týden. Dal mi tabletky na podporu těhotenství, tak uvidíme jak to dopadne. Na kontrolu jdu 15.května na odběry a jestli bude vše v pořádku vystaví mi těhu průkazku
Tabletky na podporu těhotenství, jo? To vůbec nevím, že něco takového existuje ![]()