Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky a nevite kdy dava dr prukazku?ja z se na ni hrozne tesim ![]()
@kacisekm píše:
holky a nevite kdy dava dr prukazku?ja z se na ni hrozne tesim
Kaci, jak u koho, někomu ji doktor dá hned, někomu až ve třech měsících jako třeba mě, já ji dostala ve 13tt ![]()
@Sasanka30 Fakt? No to ráda slyším
Já teda kiwi můžu, ale že je až tak zdravé, to jsem netušila ![]()
@kacisekm píše:
@Dafii : ja jdu 3.5. bude to prvni kontrola
Tak já jdu 2.5. .. taky první kontrola, zatím jsem se spokojila jen s výsledkem z krve ![]()
Holky, s těmi nevolnostmi a chutěmi - ani moc chutě nemám, spíš tak pořád něco zobu, s klasickým jídlem mám trochu problém, ale vyloženě si pochutnám (a to jsem to dřív nemusela) obyčejný čerstvý chleba s máslem a posolit. ![]()
Ráno po probuzení začínám ale suchým chlebem, ta divná chuť v puse se musí hned přebít. A pak teprve snídaně - chleba s máslem ![]()
Jinak přes den průběžně meloun, maliny, borůvky, blumy a pomeranče .. u normálního jídla se fakt musím přemlouvat, nějak to nejde. Tedy ne že by mi to vadilo, ale nějak nechápu, proč mám 2kg nahoře, když jím tak zdrave
![]()
@Sasanka30 @kacisekm Holky, já se ani nesnažím trapně jíst něco zdravého a pak povolit
já rovnou žeru ty prasárny
![]()
Jinak na kontrolu jdu také 2.5. - jako tu už někdo zmiňoval…myslíte, že už mi dá obrázek z ultrazvuku?
Chtěla bych ho, ale nevím, jestli nebude na mě koukat jako na blázna, když si o něj řeknu
Budu tou dobou 7tt, tak nevím…
Jinak mi říkala doktorka, že mi právě toho 2.5. dá průkazku ![]()
Ale co jsem četla různé příspěvky, tak jí některé holky dostávají třeba až ve 12tt…fakt asi záleží na doktorovi
@Sasanka30 @hanak Holky jsem antitalent, takže se opovažte si ze mě dělat prdelky…ale jak si nastavím ten pěkný odpočítávací kalendář co máte u příspěvků? ![]()
@Pherenike píše:
@Sasanka30 @hanak Holky jsem antitalent, takže se opovažte si ze mě dělat prdelky…ale jak si nastavím ten pěkný odpočítávací kalendář co máte u příspěvků?
Klikni třebas na můj metřík, otevře se ti nové okno, tam si vybereš, co chceš vytvořit (pregnant), vybereš styl, možnosti znázornění .. a postupně se proklikáš na tabulku, kde zadáš datum tvojí poslední MS a datum termínu porodu (ten zjistíš na internetu podle on line kalkulačky). Pak odklikneš a objeví se ti dlouhý odkaz, ten celý zkopíruješ, vrátíš se tady na emimino a v nastavení profilu máš možnost podpis, tam vložíš ten dlouhý odkaz a odklikneš. A je to ![]()
@Pherenike píše:
@Sasanka30 @kacisekm Holky, já se ani nesnažím trapně jíst něco zdravého a pak povolitjá rovnou žeru ty prasárny
![]()
Jinak na kontrolu jdu také 2.5. - jako tu už někdo zmiňoval…myslíte, že už mi dá obrázek z ultrazvuku?
Chtěla bych ho, ale nevím, jestli nebude na mě koukat jako na blázna, když si o něj řeknu
Jinak mi říkala doktorka, že mi právě toho 2.5. dá průkazku
Ale co jsem četla různé příspěvky, tak jí některé holky dostávají třeba až ve 12tt…fakt asi záleží na doktorovi
Tak v Čechách jsem jí u prvního dítěte taky dostala až v tom 12tt, u ostatních dvou dětí někdy kolem 8.-9tt. Teď netuším, jestli tady vůbec nějaké průkazky jsou - jiný kraj, jiný mrav
Spokojím se s obrázkem z utz, když bude co vidět a z čeho se kochat. Mám za sebou pár špatných zkušeností, tak jsem opatrná a vím, že // ještě nejsou výhra. Ale prostě doufám a napnutá jsem jak kšandy ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Také jsem v dubnu objevila // ![]()
2.května jdu na gyndu pro potvrzení těhotenství a ráda bych si řekla o fotku z ultrazvuku. Ještě tam nepůjde nic vidět, ale stejně ji chci
Budu končit šestý týden..
Myslíte, že to není blbý?
@hanak ahoj, to jen zadrzujes vodu, rozsiruje se ti zilni system a mas vic krve. nekde se to projevit musi
nic se neboj.
@LauJak urcite to neni blby!
kdyz se usmejes a zacervenas, tak ti daji cokoli
oni jsou zvykli na leccos.
@Pherenike píše:
@Sasanka30 Fakt? No to ráda slyšímJá teda kiwi můžu, ale že je až tak zdravé, to jsem netušila
No jo, má strašně moc vitamínu ![]()
@Pherenike píše:
@Sasanka30 @kacisekm Holky, já se ani nesnažím trapně jíst něco zdravého a pak povolitjá rovnou žeru ty prasárny
![]()
Jinak mi říkala doktorka, že mi právě toho 2.5. dá průkazku
v 7tt si už klidně o ni řekni, já ji dostala v 6+2 a dal mi ji sám doktor, když jsem ležela v nemocnici ![]()
@Sasanka30 píše:
v 7tt si už klidně o ni řekni, já ji dostala v 6+2 a dal mi ji sám doktor, když jsem ležela v nemocnici
Děkuji, to ráda čtu, ve středu si fotku vyžádám. ![]()
@LauJak píše:
Děkuji, to ráda čtu, ve středu si fotku vyžádám.
nemáš se čeho bát, bud Ti ji dá nebo ne, ale nevidim duvod, proč by neměl/a ![]()
Ahoj holky, tak mě čeká první UTZ ve čtvrtek
Mějte krásný víkend plný sluníčka ![]()