Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2333
27.4.12 14:32

holky a nevite kdy dava dr prukazku?ja z se na ni hrozne tesim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 14:37
@kacisekm píše:
holky a nevite kdy dava dr prukazku?ja z se na ni hrozne tesim :oops:

Kaci, jak u koho, někomu ji doktor dá hned, někomu až ve třech měsících jako třeba mě, já ji dostala ve 13tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.4.12 14:58

@Sasanka30 Fakt? No to ráda slyším :-) Já teda kiwi můžu, ale že je až tak zdravé, to jsem netušila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
27.4.12 15:19
@kacisekm píše:
@Dafii : ja jdu 3.5. bude to prvni kontrola

Tak já jdu 2.5. .. taky první kontrola, zatím jsem se spokojila jen s výsledkem z krve ;)

Holky, s těmi nevolnostmi a chutěmi - ani moc chutě nemám, spíš tak pořád něco zobu, s klasickým jídlem mám trochu problém, ale vyloženě si pochutnám (a to jsem to dřív nemusela) obyčejný čerstvý chleba s máslem a posolit. :jazyk:
Ráno po probuzení začínám ale suchým chlebem, ta divná chuť v puse se musí hned přebít. A pak teprve snídaně - chleba s máslem :mrgreen:
Jinak přes den průběžně meloun, maliny, borůvky, blumy a pomeranče .. u normálního jídla se fakt musím přemlouvat, nějak to nejde. Tedy ne že by mi to vadilo, ale nějak nechápu, proč mám 2kg nahoře, když jím tak zdrave :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
19071
27.4.12 15:27

@Sasanka30 @kacisekm Holky, já se ani nesnažím trapně jíst něco zdravého a pak povolit :-D já rovnou žeru ty prasárny :-D :-D

Jinak na kontrolu jdu také 2.5. - jako tu už někdo zmiňoval…myslíte, že už mi dá obrázek z ultrazvuku? :-) Chtěla bych ho, ale nevím, jestli nebude na mě koukat jako na blázna, když si o něj řeknu :-D Budu tou dobou 7tt, tak nevím… :nevim: Jinak mi říkala doktorka, že mi právě toho 2.5. dá průkazku :pankac:
Ale co jsem četla různé příspěvky, tak jí některé holky dostávají třeba až ve 12tt…fakt asi záleží na doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.4.12 15:28

@Sasanka30 @hanak Holky jsem antitalent, takže se opovažte si ze mě dělat prdelky…ale jak si nastavím ten pěkný odpočítávací kalendář co máte u příspěvků? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
27.4.12 15:33
@Pherenike píše:
@Sasanka30 @hanak Holky jsem antitalent, takže se opovažte si ze mě dělat prdelky…ale jak si nastavím ten pěkný odpočítávací kalendář co máte u příspěvků? :mrgreen:

Klikni třebas na můj metřík, otevře se ti nové okno, tam si vybereš, co chceš vytvořit (pregnant), vybereš styl, možnosti znázornění .. a postupně se proklikáš na tabulku, kde zadáš datum tvojí poslední MS a datum termínu porodu (ten zjistíš na internetu podle on line kalkulačky). Pak odklikneš a objeví se ti dlouhý odkaz, ten celý zkopíruješ, vrátíš se tady na emimino a v nastavení profilu máš možnost podpis, tam vložíš ten dlouhý odkaz a odklikneš. A je to :)

• Citovat
  • Upravit
hanak
27.4.12 15:36
@Pherenike píše:
@Sasanka30 @kacisekm Holky, já se ani nesnažím trapně jíst něco zdravého a pak povolit :-D já rovnou žeru ty prasárny :-D :-DJinak na kontrolu jdu také 2.5. - jako tu už někdo zmiňoval…myslíte, že už mi dá obrázek z ultrazvuku? :-) Chtěla bych ho, ale nevím, jestli nebude na mě koukat jako na blázna, když si o něj řeknu :-D Budu tou dobou 7tt, tak nevím… :nevim: Jinak mi říkala doktorka, že mi právě toho 2.5. dá průkazku :pankac:
Ale co jsem četla různé příspěvky, tak jí některé holky dostávají třeba až ve 12tt…fakt asi záleží na doktorovi

Tak v Čechách jsem jí u prvního dítěte taky dostala až v tom 12tt, u ostatních dvou dětí někdy kolem 8.-9tt. Teď netuším, jestli tady vůbec nějaké průkazky jsou - jiný kraj, jiný mrav :) Spokojím se s obrázkem z utz, když bude co vidět a z čeho se kochat. Mám za sebou pár špatných zkušeností, tak jsem opatrná a vím, že // ještě nejsou výhra. Ale prostě doufám a napnutá jsem jak kšandy :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
532
27.4.12 16:33

Ahoj, můžu se přidat? Také jsem v dubnu objevila // :)
2.května jdu na gyndu pro potvrzení těhotenství a ráda bych si řekla o fotku z ultrazvuku. Ještě tam nepůjde nic vidět, ale stejně ji chci :dance: Budu končit šestý týden..
Myslíte, že to není blbý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
27.4.12 17:05

@hanak ahoj, to jen zadrzujes vodu, rozsiruje se ti zilni system a mas vic krve. nekde se to projevit musi :) nic se neboj.
@LauJak urcite to neni blby! :) kdyz se usmejes a zacervenas, tak ti daji cokoli :lol: oni jsou zvykli na leccos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 17:07
@Pherenike píše:
@Sasanka30 Fakt? No to ráda slyším :-) Já teda kiwi můžu, ale že je až tak zdravé, to jsem netušila :-)

No jo, má strašně moc vitamínu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 17:08
@Pherenike píše:
@Sasanka30 @kacisekm Holky, já se ani nesnažím trapně jíst něco zdravého a pak povolit :-D já rovnou žeru ty prasárny :-D :-DJinak na kontrolu jdu také 2.5. - jako tu už někdo zmiňoval…myslíte, že už mi dá obrázek z ultrazvuku? :-) Chtěla bych ho, ale nevím, jestli nebude na mě koukat jako na blázna, když si o něj řeknu :-D Budu tou dobou 7tt, tak nevím… :nevim: Jinak mi říkala doktorka, že mi právě toho 2.5. dá průkazku :pankac:

v 7tt si už klidně o ni řekni, já ji dostala v 6+2 a dal mi ji sám doktor, když jsem ležela v nemocnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
27.4.12 17:25
@Sasanka30 píše:
v 7tt si už klidně o ni řekni, já ji dostala v 6+2 a dal mi ji sám doktor, když jsem ležela v nemocnici :)

Děkuji, to ráda čtu, ve středu si fotku vyžádám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 17:33
@LauJak píše:
Děkuji, to ráda čtu, ve středu si fotku vyžádám. :)

nemáš se čeho bát, bud Ti ji dá nebo ne, ale nevidim duvod, proč by neměl/a :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.4.12 21:19

Ahoj holky, tak mě čeká první UTZ ve čtvrtek :-) Mějte krásný víkend plný sluníčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí