Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanak
24.4.12 22:58
@Jarmila6 píše:
No to já jsem taky zvědavá,ale když jsem byla v prosinci těhotná,tak 21dní od oplodnění jsem měla 800hcg a bylo to jedno :roll: Kdo má vydržet to čekání na utz? :zed:

Já jsem při posledním zamlklém těhu měla 21.DPO hcg něco lehce přes 2600, teď jsem měla 22 DPO 4184. Jestli je vše v pořádku, ještě nevím, ultrazvuk bude až 2.5.

• Citovat
  • Upravit
hanak
24.4.12 23:01
@Edit1 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli už takhle na začátku se nějak šetříte při pracech třeba na zahradě. Včera jsem ryla a kopala tak doufám, že to malinké nějak nepocítilo :,( to bych opravdu nerada. Dnes mě jen trochu pobolíval podbřišek ale to asi k tomu patří - zumbu jsem každopádně dnes vynechala.

Edit, já jsem zumbu vypustila od prvního objevení //. Naše trenérka je živel, pochází z Portorika a po její hodině jsem byla vždy totálně vyfluslá. Navíc opravdu hooodně zapojuje boky a jsou to dost prudký pohyby, poskoky, nemyslím si, že pro čerstvě uhnízděného prcka je to zrovna bezpečné.

• Citovat
  • Upravit
2616
24.4.12 23:06

Ahojky, metřík si udělám, až budu mít oficiálně potvrzený týden od gyndaře. Zatím jsem tam ještě nebyla, ale těhu test byl pozitivní už 16.4. :lol: Nechám to vyšetření tak na začátek května, teďkom doháníme s malou zameškané plavání a cvíčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
25.4.12 07:57
@Sasanka30 píše:
a ten sirup se normálně muže jo? :)

kupovala jsem ho v lékárně,když jsem byla těhotná,je i pro těhotné,neublíží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.4.12 08:17

ahoj holky, potřebovala bych radu…doktor mi potvrdil, že jsem těhotná, nyní začínám 9. týden, co je mi ale záhadou - nemám vůbec žádné známky těhotenství (žádné nechutenství, zvracení, nic takového)…na těhotenském testu je čárka slabší než byla při zjištění těhotenství, je to v pořádku? To čekání do dalšího ultrazvuku je nekonečné…nemáte někdo podobné zkušenosti? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.4.12 08:39
@Matysska píše:
ahoj holky, potřebovala bych radu…doktor mi potvrdil, že jsem těhotná, nyní začínám 9. týden, co je mi ale záhadou - nemám vůbec žádné známky těhotenství (žádné nechutenství, zvracení, nic takového)…na těhotenském testu je čárka slabší než byla při zjištění těhotenství, je to v pořádku? To čekání do dalšího ultrazvuku je nekonečné…nemáte někdo podobné zkušenosti? díky

Ahoj, neboj, každé těhotenství je jiné, některá prozvrací x měsíců a jiná o těhotenství ani neví. Buď ráda, že nemáš nevolnosti, aspoň máš pohodové těhu. Těhotenské testy už teď nedělej, akorát tě to stresuje a sílou čárky se neřiď. Jestli máš obavy tak si zajdi k doktorce hned a nečekej, zbytečně se stresuješ. Neboj, určitě bude vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
25.4.12 08:41

Ahoj holky,tak už i mě přepadli nevolnosti,bohužel celodenní,Jediné co mi trochu pomůže je mátový čaj.Jinak břicho mam taky jak ve 4.měsíci,připadam si jak vorvań :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.4.12 08:42

Holky, ráda bych si od vás nechala poradit - jsem podruhé těhotná v 6 týdnu (poprvé zamlklý potrat) a už několik dní mám zvýšenou teplotu - tu normální teplotu nikoliv bazální. Mám ji kolem 37,3. Je to normální? Mám si raději vzít Paralen nebo zajít rovnou k doktorce? Když budu mít zvýšenou teplotu delší dobu - třeba přes týden tak je to blbé ne? Bojím se, aby ta teplota nepoškodila těhotenství. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.4.12 08:42

@LauJak
díky za podporu, asi budu muset jednoduše vydržet do konce května do dalšího ultrazvuku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
25.4.12 09:04
@Matysska píše:
ahoj holky, potřebovala bych radu…doktor mi potvrdil, že jsem těhotná, nyní začínám 9. týden, co je mi ale záhadou - nemám vůbec žádné známky těhotenství (žádné nechutenství, zvracení, nic takového)…na těhotenském testu je čárka slabší než byla při zjištění těhotenství, je to v pořádku? To čekání do dalšího ultrazvuku je nekonečné…nemáte někdo podobné zkušenosti? díky

Testovací čárka délkou těhu slábne, pak nebude vidět žádná, tím se vůbec nestresuj a buď ráda, že ti nic není, si jedna z mála :-)

• Citovat
  • Upravit
PetkaSv
25.4.12 09:06
@Vendulca píše:
Ahoj holky,tak už i mě přepadli nevolnosti,bohužel celodenní,Jediné co mi trochu pomůže je mátový čaj.Jinak břicho mam taky jak ve 4.měsíci,připadam si jak vorvań :roll:

Na mátový čaj pozorrrrrrr, žádná bylinka není v těhu ve velkém množství vhodná :-( a ta máta už vůbec,pozor na šípek atd. Dávej si ho po lžičkách a zkus spíš nějaký ovocný bonbony, jestli ti udělá dobře to cucání :-)
Někdo tu psal že mu pomáhá cola, tak na tu taky bacha, po lžičkách joo, ale ne nic velkýho, je to svinstvo :-)

• Citovat
  • Upravit
1153
25.4.12 09:43
@Matysska píše:

Nic si z toho nedělej,čekám třetí dítě a ani u jednoho jsem neměla příznaky těhotenství :lol: a ani mi to moc nechybí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.4.12 10:10

Nerada se připomínám, ale nemohly byste mně poradit na můj dotaz z dnešního rána (zkopíroavný níže) :-)
Jsem z té teploty už nervozní..

Holky, ráda bych si od vás nechala poradit – jsem podruhé těhotná v 6 týdnu (poprvé zamlklý potrat) a už několik dní mám zvýšenou teplotu – tu normální teplotu nikoliv bazální. Mám ji kolem 37,3. Je to normální? Mám si raději vzít Paralen nebo zajít rovnou k doktorce? Když budu mít zvýšenou teplotu delší dobu – třeba přes týden tak je to blbé ne? Bojím se, aby ta teplota nepoškodila těhotenství. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
25.4.12 10:11

@LauJak

Ahoj to že máš zvýšenou teplotu na 37 je úplně normální pokud se ti teplota stále nezvyšuje můžeš bejt v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
25.4.12 10:12

@LauJak
Koukni na pár diskuzí tady a nebo si zadej na googlu zvýšená teplota v těhotenství a budeš moudřejší ju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí