Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Edit1 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli už takhle na začátku se nějak šetříte při pracech třeba na zahradě. Včera jsem ryla a kopala tak doufám, že to malinké nějak nepocítiloto bych opravdu nerada. Dnes mě jen trochu pobolíval podbřišek ale to asi k tomu patří - zumbu jsem každopádně dnes vynechala.
Edit, já jsem zumbu vypustila od prvního objevení //. Naše trenérka je živel, pochází z Portorika a po její hodině jsem byla vždy totálně vyfluslá. Navíc opravdu hooodně zapojuje boky a jsou to dost prudký pohyby, poskoky, nemyslím si, že pro čerstvě uhnízděného prcka je to zrovna bezpečné.
Ahojky, metřík si udělám, až budu mít oficiálně potvrzený týden od gyndaře. Zatím jsem tam ještě nebyla, ale těhu test byl pozitivní už 16.4.
Nechám to vyšetření tak na začátek května, teďkom doháníme s malou zameškané plavání a cvíčo ![]()
@Sasanka30 píše:
a ten sirup se normálně muže jo?
kupovala jsem ho v lékárně,když jsem byla těhotná,je i pro těhotné,neublíží ![]()
ahoj holky, potřebovala bych radu…doktor mi potvrdil, že jsem těhotná, nyní začínám 9. týden, co je mi ale záhadou - nemám vůbec žádné známky těhotenství (žádné nechutenství, zvracení, nic takového)…na těhotenském testu je čárka slabší než byla při zjištění těhotenství, je to v pořádku? To čekání do dalšího ultrazvuku je nekonečné…nemáte někdo podobné zkušenosti? díky
@Matysska píše:
ahoj holky, potřebovala bych radu…doktor mi potvrdil, že jsem těhotná, nyní začínám 9. týden, co je mi ale záhadou - nemám vůbec žádné známky těhotenství (žádné nechutenství, zvracení, nic takového)…na těhotenském testu je čárka slabší než byla při zjištění těhotenství, je to v pořádku? To čekání do dalšího ultrazvuku je nekonečné…nemáte někdo podobné zkušenosti? díky
Ahoj, neboj, každé těhotenství je jiné, některá prozvrací x měsíců a jiná o těhotenství ani neví. Buď ráda, že nemáš nevolnosti, aspoň máš pohodové těhu. Těhotenské testy už teď nedělej, akorát tě to stresuje a sílou čárky se neřiď. Jestli máš obavy tak si zajdi k doktorce hned a nečekej, zbytečně se stresuješ. Neboj, určitě bude vše ok ![]()
Ahoj holky,tak už i mě přepadli nevolnosti,bohužel celodenní,Jediné co mi trochu pomůže je mátový čaj.Jinak břicho mam taky jak ve 4.měsíci,připadam si jak vorvań ![]()
Holky, ráda bych si od vás nechala poradit - jsem podruhé těhotná v 6 týdnu (poprvé zamlklý potrat) a už několik dní mám zvýšenou teplotu - tu normální teplotu nikoliv bazální. Mám ji kolem 37,3. Je to normální? Mám si raději vzít Paralen nebo zajít rovnou k doktorce? Když budu mít zvýšenou teplotu delší dobu - třeba přes týden tak je to blbé ne? Bojím se, aby ta teplota nepoškodila těhotenství. Děkuji za radu.
@LauJak
díky za podporu, asi budu muset jednoduše vydržet do konce května do dalšího ultrazvuku ![]()
@Matysska píše:
Testovací čárka délkou těhu slábne, pak nebude vidět žádná, tím se vůbec nestresuj a buď ráda, že ti nic není, si jedna z mála ![]()
@Vendulca píše:
Ahoj holky,tak už i mě přepadli nevolnosti,bohužel celodenní,Jediné co mi trochu pomůže je mátový čaj.Jinak břicho mam taky jak ve 4.měsíci,připadam si jak vorvań
Na mátový čaj pozorrrrrrr, žádná bylinka není v těhu ve velkém množství vhodná
a ta máta už vůbec,pozor na šípek atd. Dávej si ho po lžičkách a zkus spíš nějaký ovocný bonbony, jestli ti udělá dobře to cucání ![]()
Někdo tu psal že mu pomáhá cola, tak na tu taky bacha, po lžičkách joo, ale ne nic velkýho, je to svinstvo ![]()
@Matysska píše:
Nic si z toho nedělej,čekám třetí dítě a ani u jednoho jsem neměla příznaky těhotenství
a ani mi to moc nechybí ![]()
Nerada se připomínám, ale nemohly byste mně poradit na můj dotaz z dnešního rána (zkopíroavný níže) ![]()
Jsem z té teploty už nervozní..
Holky, ráda bych si od vás nechala poradit – jsem podruhé těhotná v 6 týdnu (poprvé zamlklý potrat) a už několik dní mám zvýšenou teplotu – tu normální teplotu nikoliv bazální. Mám ji kolem 37,3. Je to normální? Mám si raději vzít Paralen nebo zajít rovnou k doktorce? Když budu mít zvýšenou teplotu delší dobu – třeba přes týden tak je to blbé ne? Bojím se, aby ta teplota nepoškodila těhotenství. Děkuji za radu.
Ahoj to že máš zvýšenou teplotu na 37 je úplně normální pokud se ti teplota stále nezvyšuje můžeš bejt v klidu ![]()
@LauJak
Koukni na pár diskuzí tady a nebo si zadej na googlu zvýšená teplota v těhotenství a budeš moudřejší ju ![]()
Já jsem při posledním zamlklém těhu měla 21.DPO hcg něco lehce přes 2600, teď jsem měla 22 DPO 4184. Jestli je vše v pořádku, ještě nevím, ultrazvuk bude až 2.5.