Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
24.4.12 13:39
@mikki 25 píše:
no jdu za měsíc říkala že odběry uděláme až po týhle kontrole,asi to mají všude trošku jinak,se synem sem taky takhle byla na kontrole,je tady nějaká těhulka z okolí brna?

no ono to je tak nějak jedno, to jsou na ty nemoci, takže je jedno v kterým tt se to asi udělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 16:37
@hanak píše:
Hih, to bych musela prospat celý den :mrgreen:
Fakt to houpání žaludku je mazec, nějak jsem zapomněla, jaký to je :nevim: Předchozí dvě těhu byly úúúúplně v pohodě, teď tohle .. ale zase si říkám, že třebas je to signál, že vše je ok - doufám :jazyk:
Jinak mám neskutečně nafouklý břicho, ale fakt šíleně. Dřív jsem v těhu neměla bříško snad do 5. měsíce, teď vypadám jak v 6tém (měsíci !) .. a to tahnu teprve 7tt 8o

Jo tak o břichu mě holky ani nemluvte, nosím rifle, který mě ještě do nedávna padali a ještě si je chvílema v práci, když si myslím, že mě nikdo nevidí rozepínám. A už se vždycky těším domů, až si obléknu tepláky a pupek si přehodím přes ně. já teda nemám žádnej nárůst břicha, jen ho mám prostě nafouklý a jak mě nejde ho zatahovat, tak to vypadá strašně :D :D

Už se těším, až budu mít po té kontrole, aby mě mudr řekla, že je vše v pořádku a my to mohli říct rodině a já si řekla ségře o těhu kalhoty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 16:38
@Sasanka30 píše:
juuu to jdeš až takhle dlouho?Vždyt se chodí na odběry kolem 9týdne :hug: ale neboj, srdíčko bít bude a asi každej doktor to má jinak :) noo v 11tt už to bude človíček :)

To myslíte ty velký testy, jak zjišťují, zda je vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 16:41
@lidus86 píše:
To myslíte ty velký testy, jak zjišťují, zda je vše ok?

ne ne myslela jsem na RH faktor, hiv, glukozu a myslim i syfilis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
24.4.12 16:46
@lidus86 píše:
Jo tak o břichu mě holky ani nemluvte, nosím rifle, který mě ještě do nedávna padali a ještě si je chvílema v práci, když si myslím, že mě nikdo nevidí rozepínám. A už se vždycky těším domů, až si obléknu tepláky a pupek si přehodím přes ně. já teda nemám žádnej nárůst břicha, jen ho mám prostě nafouklý a jak mě nejde ho zatahovat, tak to vypadá strašně :D :DUž se těším, až budu mít po té kontrole, aby mě mudr řekla, že je vše v pořádku a my to mohli říct rodině a já si řekla ségře o těhu kalhoty..

Liduš, úúúúúplně přesná situace u mě ! Taky tak nafouklý. Přitom mimi je ještě hoooodně maličkatý, jen tělo reaguje prostě divně.
Já mám výhodu, že tady je fakt teplo, nicméně už ani v šortkách se necítím dobře, když si v nich sednu, tak mě tlačí, takže buď na sebe hodím rozevláté šaty, nebo mám jen triko a doma pochoduju ve spoďárech do doby, než se přiblíží návrat manžela domů :mrgreen: Krátce před se trochu zkulturním :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
hanak
24.4.12 16:48

Holky, je nás tu hodně a špatně se dohledává, kdo je jak dlouho těhu. Udělejte si metříky, je to snadné a bude to přehledné pro nás všechny :)

• Citovat
  • Upravit
8428
24.4.12 16:49
@hanak píše:
Holky, je nás tu hodně a špatně se dohledává, kdo je jak dlouho těhu. Udělejte si metříky, je to snadné a bude to přehledné pro nás všechny :)

tak já jdu na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.4.12 16:57

@Máca S ahojky gratuluju ja sem v 13 tydnu ale kdyz sem si delala test(no vlastne 4 testy) :D tak carky byli taky slabsi ale osobne si myslim jakmile se tam ukazou je to jasny..drzim palecky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 17:21
@Sasanka30 píše:
ne ne myslela jsem na RH faktor, hiv, glukozu a myslim i syfilis :)

Aha.. a ty velké testy se teda dělají kdy? Já vůbec nevím,co mě kdy čeká.. :roll:

@hanak .. no metřík, to je sice hezký, ale když já sama přesně nevím, jak jsem dlouho těhu, tak si metřík ani udělat nemůžu :mrgreen: Čekám na tu kontrolu, až mě řekně, jak to vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 17:24

Pokud to počítám od toho,co jsme spočítali na té kalkulačce, že by termín porodu byl 13.12., když vezmu 40 týdnů zpátky, tak by začátek byl 8.3., tzn. že bych měla být 6+5, ale jestli to tak je? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 17:25
@lidus86 píše:
Aha.. a ty velké testy se teda dělají kdy? Já vůbec nevím,co mě kdy čeká.. :roll:@hanak .. no metřík, to je sice hezký, ale když já sama přesně nevím, jak jsem dlouho těhu, tak si metřík ani udělat nemůžu :mrgreen: Čekám na tu kontrolu, až mě řekně, jak to vypadá…

zatim si to mužeš spočítat podle poslední MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
24.4.12 17:26

Liduš, to odpovídá, můj poslední termín MS byl 9.3. a jsem 6+4.

• Citovat
  • Upravit
8428
24.4.12 17:29
@lidus86 píše:
Aha.. a ty velké testy se teda dělají kdy? Já vůbec nevím,co mě kdy čeká.. :roll:@hanak .. no metřík, to je sice hezký, ale když já sama přesně nevím, jak jsem dlouho těhu, tak si metřík ani udělat nemůžu :mrgreen: Čekám na tu kontrolu, až mě řekně, jak to vypadá…

dělá se mezi 11-13tt první trimestriální screening, ale ten je většinou placenej, nehradí ho pojištovna, pokud Tvuj doktor na to nedostal grand(nedělá ho každý doktor, nebo takhle nemusí tě na to poslat, mě muj neposlal, udělal mi jen ultrazvuk, kde zjištoval přítomnost nosních kustek a šíjové projasnění…ten se dělá z krve a velký UZ, který dělá jen atestovaný doktor a pak se dělá v 16tt jen z krve :dance: a ve 20tt velký UZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 17:31

No jo, jenomže u mě je to složitější, protože jsem měla cykly dlouhé zhruba 40dní.. takže podle poslední MS bych byla už 9+3 a to určitě nejsem :mrgreen:
Takže to tipuju na těch 6+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.12 17:33

Aha, já myslela, že se na to posílá automaticky.. ségra byla u obou těhotenství, ale je pravda, že ji bylo už víc jak 30, takže ji na to asi poslali kvůli věku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí