Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
2.5.12 12:49

No buď ráda že tě nepotkali stačí vyslovit slovo guláš a převrací se mi to všechno zprava do leva :,( Že by ty moje větší stehna byli kuli listovce jo ? a kde jsi to slyšela ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
2.5.12 12:53

Na několika diskuzích tu, že se z listovky přibírá.. :nevim: Já ji teda zobala už dva měsíce předtím a cítím to všude, že jsem nakynula. :twisted: Ale co bych pro toho cvrčka neudělala. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
2.5.12 12:58
@Kapaz píše:
Na několika diskuzích tu, že se z listovky přibírá.. :nevim: Já ji teda zobala už dva měsíce předtím a cítím to všude, že jsem nakynula. :twisted: Ale co bych pro toho cvrčka neudělala. :srdce:

Já listvku spolu s pár vitamíny beru zhruba už 10 měsíců a naopak jsem zhubla.Ale každá jsme jiná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
2.5.12 13:02

Ahoj holky, zdravím nové a gratuluju :mavam: . U mě nic nového, pořád :poblion:, ale čím dál tím víc :roll: . Dneska jdu na kontrolu, tak jsem tak poslední 3 hodiny šíleně nervní. Před týdnem Dr. říkala, že je plod asi mladší, :srdce: nebylo, tak doufám, že všechno za ten týden dohnal. S Kubíkem jsem to tak neprožívala, ale po loňském spontánním potratu se bojím. Jestli takhle budu prožívat každou KO, tak to malé bude pěkný nervóza :lol: . Jinak kalhoty taky vyřazuju, přes břicho nesnesu nic těsnějšího a přitom mám 3 kg dole. holt nám ten pupík roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
2.5.12 13:09

jo pupík roste, ale to mi povězte jak to že mám takové panděro a ten maličkej bobík má ani ne 5mm?? :zed: :mrgreen:
holky mě se chce tak strašně spát, co jsem těhu jsem po obědě tuhle dobu hrozně spavá :cert: mám v práci co dělat abych tady nevytuhla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
2.5.12 13:13

Ahoj vsem, zase po nějaké době mám chvíli, abych si prošla příspěvky…troška pracovního cestování a tady toho přibylo!

Začínám osmý týden a konečně jsem objednaná na první UTZ, mám jít 9.5. tak snad bude vše OK, zařekla jsem se, že si nebudu kupovat žádný knížky o těhotenství ani si to nebudu připouštět, dokud neuvidím :srdce: …

Jinak se pořád cítím tak nějak „netěhotná“, krom té únavy a povoleného bříška (cvičila jsem v posilce min 2× týdně)…doufám, že to utajím v práci co nejdéle…

Krásný den všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
2.5.12 13:43
@Dajdula píše:
Ahoj holky, zdravím nové a gratuluju :mavam: . U mě nic nového, pořád :poblion:, ale čím dál tím víc :roll: . Dneska jdu na kontrolu, tak jsem tak poslední 3 hodiny šíleně nervní. Před týdnem Dr. říkala, že je plod asi mladší, :srdce: nebylo, tak doufám, že všechno za ten týden dohnal. S Kubíkem jsem to tak neprožívala, ale po loňském spontánním potratu se bojím. Jestli takhle budu prožívat každou KO, tak to malé bude pěkný nervóza :lol: . Jinak kalhoty taky vyřazuju, přes břicho nesnesu nic těsnějšího a přitom mám 3 kg dole. holt nám ten pupík roste ;)

Dajdo, já jdu na první utz za 4h. Jsem nervozní šíleně, hrozně se bojím, jak to dopadne, my tu máme teď 6.42h ráno a já už straším, protože mě pro změnu strašily noční můry - jak jinak, než z utz.
Poslední těhu bylo zamlklé, tak teď se fakt bojím, co se tam vyloupne a zároveň šíleně doufám, že to bude OK.

• Citovat
  • Upravit
1749
2.5.12 13:49

@hanak
Já čekám na tátu až přijede pohlídat malýho a vyrazím. Mám tam být za 3/4 hodiny. Už aby mi dr. řekla, že je všechno ok. Mám fakt strach. To čekání je nejhorší, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
2.5.12 13:50
@Dajdula píše:
@hanak
Já čekám na tátu až přijede pohlídat malýho a vyrazím. Mám tam být za 3/4 hodiny. Už aby mi dr. řekla, že je všechno ok. Mám fakt strach. To čekání je nejhorší, viď?

To teda. Asi vím, jak se cítí odsouzenci před popravou :think:

• Citovat
  • Upravit
1749
2.5.12 13:54
@hanak píše:
To teda. Asi vím, jak se cítí odsouzenci před popravou :think:

Ani nevím, jestli mi je teď špatně z nervů nebo z těhotenství :mrgreen: . A přitom vůbec není proč se obávat, že je něco špatně. Všechno dělá jen to nepodařené minulé těh. Teda u mě určitě. Tak táta je tu, tak vyrazím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
2.5.12 13:58
@Dajdula píše:
Ani nevím, jestli mi je teď špatně z nervů nebo z těhotenství :mrgreen: . A přitom vůbec není proč se obávat, že je něco špatně. Všechno dělá jen to nepodařené minulé těh. Teda u mě určitě. Tak táta je tu, tak vyrazím :?

Držím palce !! :palec:

• Citovat
  • Upravit
3686
2.5.12 14:13

Holky, přeju ať kontroly dopadnou na jedničku! :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
2.5.12 14:23

taky drzim palce vsem, at vam kontrola dobre dopadne a nevolnosti ustanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
2.5.12 16:15

Já jdu k doktorce zítra a taky je ve mě trochu malá dušička :roll:

Přisuzuju to tomu, že jsem v x diskusích narazila na takové příběhy, že prostě nejde nemyslet na špatné věci :? Teď už jsem si zakázala to číst a poctivě to dodržuji, ale na začátku mi to nedalo a pár takových příspěvků jsem přelouskala…člověku bylo líp, když nevěděl co všechno se může stát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
2.5.12 16:38

Pherenike, přesně! já jdu na kontrolu až v pondělí, ale pomalu od nalezení // nemyslím na nic jiného, než na to, co všechno se může stát a co všechno může být špatně. Přečetla jsem toho kupu s tím, že jsem myslela, že je lepší být připravená, ale prdlajs. Jsem akorát tak vystreslá. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí