Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamka snažilka píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že se tak „opožděněně“ vnucuji, když už tady máte rozjetou diskuzi, ale mohla bych se k vám přidat? Termínu porodu vypadá na 25.12. a příští středu jdu na druhou kontrolu, kde už snad uvidím ia dostanu vytouženou fotečku. Je mi 24 let a miminko je vymodlené. PO operaci a odstranění jednoho vaječníku a několika cystách a pobytu v nemocnici je to to nejšťastnější co nás mohlo potkat.
Žádné nevolnosti nemám, jen občasné migrény, čůrání v noci, a někdy v týdnu pobolívání podbřišku.
Já vám s těma kontrolama tak závidím!
Užijte si pohled na ty droběčky a žádná stres, všechno bude dobré. ![]()
@Kapaz píše:
Já vám s těma kontrolama tak závidím!![]()
Užijte si pohled na ty droběčky a žádná stres, všechno bude dobré.
Už jsi měla kontrolu u dr. nebo to bude tvá první? ![]()
V pondělí 7.5., ale jak je to brzo, tak je to čekání ještě horší. Ale co, víknd zas uteče a jdu tam hned ráno. ![]()
První, snad už něco uvidím.
Dle ms mi to vychází jak v metříku, ale ovulku jsem měla až 19DC a LF jen 10 dní, tak mimi bude určitě mladší. ![]()
@Kapaz píše:
První, snad už něco uvidím.Dle ms mi to vychází jak v metříku, ale ovulku jsem měla až 19DC a LF jen 10 dní, tak mimi bude určitě mladší.
Když bude mimi mladší, tak s tím budeš zase počítat. On to dožene neboj ![]()
ty jo já snad jdu na kontrolu jako poslední, všichni už to máte téměř za sebou… ![]()
@AnitramV píše:
ty jo já snad jdu na kontrolu jako poslední, všichni už to máte téměř za sebou…
A kdypak jdeš?
Já musela brzy na kontrolu kvůli lékům, které musim brát. Jsem navíc na nemocenské, přiznávám, že se někdy přistihnu jak stále přemýšlím, zda je v pořádku ale pak to useknu a řeknu ano je a miminko zase brzy uvidím a je mu u mě v bříšku dobře.