Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
925
3.5.12 15:39

@hanak Taky jsem přibrala 3kg,nechápu z čeho když je mi furt špatně a jídlu moc nedam.a mam šílenej špek na břiše,to přece ještě nemůže rost bříško :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
3.5.12 15:44
@Pherenike píše:
@hanak Kde přebýváš? :-)

USA - u Mexického zálivu. Teploučko, to mám ráda :)

• Citovat
  • Upravit
hanak
3.5.12 15:45
@Vendulca píše:
@hanak Taky jsem přibrala 3kg,nechápu z čeho když je mi furt špatně a jídlu moc nedam.a mam šílenej špek na břiše,to přece ještě nemůže rost bříško :nevim:

To jsme dvě, takovou pneu jsem snad ještě nikdy neměla, normálně když si sednu, jsem jak Garfield, jak se špek rozplizne a objeví v celé „nádheře“.

• Citovat
  • Upravit
19071
3.5.12 16:07

@hanak Bože jak já ti závidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
3.5.12 16:11

Též mi špek na břiše vyrostl do obřích rozměrů… :cert: Hanak, taky bych si dala říct! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
3.5.12 16:13
@Pherenike píše:
@hanak Bože jak já ti závidím :-D

Já zase tobě závidím, že už víš, že je mimíšek v pořádku :) Když jsem ještě žila v ČR a měla nějaké pochybnosti, strach .. naklusala jsem na pohotovost, že mě bolí břicho, že špiním, doktor udělal utz, já byla spokojená, on spokojený, nevím, jestli mojí lež prokoukl, ale mně to bylo jedno, věděla jsem, na čem jsem a byla happy .. prostě bylo to snazší ;) Tady si to netroufnu a poctivě čekám, až na mě přijde řada. Zase na druhou stranu pak ta péče o těhule je suprová, ale to čekání na utz je děs běs !

• Citovat
  • Upravit
2333
3.5.12 16:33

holky tak miminko je v poradku :srdce: nam tluce. o fotecku jsem si samim stestim zapomela rict :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
3.5.12 16:48

Gratuluju! :kytka: Hlavně že je vše v pořádku, fotečka bude příště. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
3.5.12 16:54

Gratuluju :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
925
3.5.12 16:57

Super,gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.5.12 17:03

Ahoj holky, gratuji všem ke kontrolám :kytka: :pankac:

Holky já jdu zítra a jsem napnutá jak kšandy, ale překvapivě už nemám ty černé myšlenky. Připadá mi, jako když už mimi ví, jak mi bylo. Protože v noci jsem nemohla spát na břiše, jak mě zase boleli prsa a ráno mě bylo pěkně zle! A víte co? Já měla radost :pankac: :pankac: Protože jsem si řekla, že to je dobré znamení, že je snad vše ok!

Já se tak těším na ten zítřek!!!!!!!!!!

Jinak co se týče vitamínů, snažím se brát jedny, co jsem dostala, když jsem byla darovat krev, koukala jsem, že je tam hodně listovky, tak snad to bude ok. Já jsem na tohle ale hrozná (odjakživa), jeden vezmu, pak zase ne.. :roll:
Proto se děsím i toho mazání břicha - kdo to psal 3-5× denně? No tak to ani náhodou, já budu asi ráda, když to zvládnu 3-5× za týden.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.5.12 17:11
@hanak píše:
Já zase tobě závidím, že už víš, že je mimíšek v pořádku :) Když jsem ještě žila v ČR a měla nějaké pochybnosti, strach .. naklusala jsem na pohotovost, že mě bolí břicho, že špiním, doktor udělal utz, já byla spokojená, on spokojený, nevím, jestli mojí lež prokoukl, ale mně to bylo jedno, věděla jsem, na čem jsem a byla happy .. prostě bylo to snazší ;) Tady si to netroufnu a poctivě čekám, až na mě přijde řada. Zase na druhou stranu pak ta péče o těhule je suprová, ale to čekání na utz je děs běs !

Tak to je dobrá taktika :lol: Já jsem takovej blbec, že by mě to ani nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
3.5.12 17:47

také gratuluji těm kdož byly dnes na kontrolách a dopadli na 1.
nakonec jsem musela jít dnes k ťamanům a koupit si volné kalhoty, jsou opravdu parádní, nic mě netlačí, jsou děsně pohodlné, mají v pase gumu, takže by mi mohli stačit ccelé těhu, jestli sse nerozpadnou ;)
@hanak téda takovou dálku, ale musí to být super :palec:
a co se týče toho mazání, těm olivám bych věřila, taky mažu olivovým zvláčńujícím krémem a vždycky 1× denně po koupání… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 19:42
@Vendulca píše:
@hanak Taky jsem přibrala 3kg,nechápu z čeho když je mi furt špatně a jídlu moc nedam.a mam šílenej špek na břiše,to přece ještě nemůže rost bříško :nevim:

Holky taky přibývám, beru k tomu ještě léky na štítku,ale na těch vitamínech něco bude :think: já jsem si na váhu ještě nestoupla a bojim upřímně chvíle, kdy to po mě doktor bude chtít, cítím to hodně na oblečení a o břichu neboli tukovém polštáři nemluvě, no jo,hlavně,že bude miminkům dobře. Pak to vylítáme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 19:43
@hanak píše:
Pherenike, to jsi jak já :) Včera jsem byla na první kontrole, utz ještě nedělal (z toho jsem radost neměla), až příští týden 9.5., tak zase budou nervy pracovat, jestli je vše ok a jestli je mimíš i se srdíčkem a jestli velikostně odpovídá .. ale vážil mě a měla jsem normálně 123 liber (55,9 kg) a to než jsem otěhotněla, jsem měla 115 liber (cca 52,2 kg). Vůbec nechápu, z čeho jsem to nabrala, když prcek má sotva pár gramů a jídlu tedy zrovna moc nedám, protože mě spíš trápilo nechutenství a přežívala jsem jen na ovoci a zelenině. Ikdyž včera jsem tedy fakt dostala vlčí hlad a docela jsem nechápala, když i po 2 chlebů s máslem a sýrem jsem měla pocit, že jsem nesnědla nic.
Nicméně .. někde jsem četla, že po listovce se může víc nabrat a je fakt, že vitamíny zobu a té kys. listové je tam fakt hodně, takže kdo ví. Prcek si asi vytváří pěknej tukovej polštář jako ochranu na mém břiše :zed:

Jééé taky jdu 9.5. a nemůžu se dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky