Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janina88 píše:
Jen mám zase takovou technickou otázku, UTZ mi doktor dělal zatím jen vnitřně , to bude dělat pořád?? Nebo bude dělat UTZ i z vrchu ?
Ted se dělá utz vnitřně,protože mimi je moc maličké,tím přes bříško by neviděl nic,je to jen do určitého týdne ![]()
Jinak já si to doma užívám ani jsem netušila jak dokáže chlapa změnit těhotenství, je tak pozornej dává pusinky na bříško a povídá s s ním
V životě bych nevěřila že takovej bude ![]()
@Janina88 píše:
Jinak já si to doma užívám ani jsem netušila jak dokáže chlapa změnit těhotenství, je tak pozornej dává pusinky na bříško a povídá s s nímV životě bych nevěřila že takovej bude
Jo a ještě další poznatek, přišla jsem konečně na to co mi dělá dobře a je to ovocnej jogurt, nejlépe jogobela spotřebuju denně tak 4 možná víc
@mamka snažilka
Jo jo tak tak nějak kouká, já mu řikám na co koukáš ??? on že na nic jen tak
![]()
Já jak půjdu ve středu na gyndu, tak se doktorovi svěřím i s tim bušením srdce. Vždy jsem mívala nízký tlak, ted ale jak vstanu a i pomalu tak se mi srdce rozbuší tak, že mám pocit, že vylítne každou chvíli na zem
vyjdu pár schodů a to samé. Děs a to nejsem nijak při těle, že by to člověk přikkládal k váze. Jestli změna hormonů?
Tak mu to zkrátka řeknu,at mám čisté svědomí, při nejhoršim mě někam pošle.
@Janina88 píše:
Jo a ještě další poznatek, přišla jsem konečně na to co mi dělá dobře a je to ovocnej jogurt, nejlépe jogobela spotřebuju denně tak 4 možná víc
Já si včera z ničeho nic koupila v krámě ochucená kefíroví mlíka a velké balení tavených sýrů, nikdy jsem to nejedela ![]()
@mamka snažilka
no já jsem ty ovocný jogurty taky nejdela
A taky jsem si nakoupila zásobu mrožů a vodových ovocných nanunků to jsem taky v životě nejedla ![]()
@mamka snažilka píše:
Já jak půjdu ve středu na gyndu, tak se doktorovi svěřím i s tim bušením srdce. Vždy jsem mívala nízký tlak, ted ale jak vstanu a i pomalu tak se mi srdce rozbuší tak, že mám pocit, že vylítne každou chvíli na zemvyjdu pár schodů a to samé. Děs a to nejsem nijak při těle, že by to člověk přikkládal k váze. Jestli změna hormonů?
Tohle se mi stává taky a v těhotenství se taky zhoršilo,když jsem to minulé těhotentví řekla mudr,řekla mi že si mám vždy na chvíli lehnout,uklidnit se a přejde to,že mi stejně žádné léky dát nemůže
Je fakt že když jsem si na chvíli lehla přešlo to za chviličku ![]()
@mamka snažilka píše:
Já jak půjdu ve středu na gyndu, tak se doktorovi svěřím i s tim bušením srdce. Vždy jsem mívala nízký tlak, ted ale jak vstanu a i pomalu tak se mi srdce rozbuší tak, že mám pocit, že vylítne každou chvíli na zemvyjdu pár schodů a to samé. Děs a to nejsem nijak při těle, že by to člověk přikkládal k váze. Jestli změna hormonů?
Jo a taky mi pomohlo kafe,vím že v těhotenství se nemá ale jednu denně jsem si dala a byl celkem klid
![]()
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
no já jsem ty ovocný jogurty taky nejdelaA taky jsem si nakoupila zásobu mrožů a vodových ovocných nanunků to jsem taky v životě nejedla
to je zajímavé,jaké máte všechny chutě,ja nemám chut na nic,ba naopak,jako bych vůbec neměla hlad ![]()
mě také zatím žádné chutě nechytají, jen tuhle jsem měla hrouznou chuť namočit si horalku do hořčice, ale nakonec jsem nenamočila ![]()
@fiala
Jo jo chuť by byla, ale jenom na ovoce a ovocný jogurty a nanunky, ale to se jíst pořád prostě nedá. A hlavně začínám bejt dost podezřelá v práci, nedojídám obědy odcházím od stolu, sice se vymlouvám, ale mám pocit že už to dlouho neututlám
@fiala píše:
Jo a taky mi pomohlo kafe,vím že v těhotenství se nemá ale jednu denně jsem si dala a byl celkem klid![]()
Taky tě zlobilo srdíčko říkáš. Člověk si není jistý ničím viď.
@mamka snažilka píše:
Taky tě zlobilo srdíčko říkáš. Člověk si není jistý ničím viď.
To by pak člověk nemohl nic dělat ![]()