Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1153
4.5.12 09:57
@Janina88 píše:
Jen mám zase takovou technickou otázku, UTZ mi doktor dělal zatím jen vnitřně , to bude dělat pořád?? Nebo bude dělat UTZ i z vrchu ?

Ted se dělá utz vnitřně,protože mimi je moc maličké,tím přes bříško by neviděl nic,je to jen do určitého týdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 10:01

Jinak já si to doma užívám ani jsem netušila jak dokáže chlapa změnit těhotenství, je tak pozornej dává pusinky na bříško a povídá s s ním :mrgreen: V životě bych nevěřila že takovej bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 10:07
@Janina88 píše:
Jinak já si to doma užívám ani jsem netušila jak dokáže chlapa změnit těhotenství, je tak pozornej dává pusinky na bříško a povídá s s ním :mrgreen: V životě bych nevěřila že takovej bude :kytka:
:mrgreen: To je roztomilý. Ten můj se na mě pořád tak dívá jako na bohyni mi přijde :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 10:07

Jo a ještě další poznatek, přišla jsem konečně na to co mi dělá dobře a je to ovocnej jogurt, nejlépe jogobela spotřebuju denně tak 4 možná víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 10:08

@mamka snažilka
Jo jo tak tak nějak kouká, já mu řikám na co koukáš ??? on že na nic jen tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 10:09

Já jak půjdu ve středu na gyndu, tak se doktorovi svěřím i s tim bušením srdce. Vždy jsem mívala nízký tlak, ted ale jak vstanu a i pomalu tak se mi srdce rozbuší tak, že mám pocit, že vylítne každou chvíli na zem :nevim: vyjdu pár schodů a to samé. Děs a to nejsem nijak při těle, že by to člověk přikkládal k váze. Jestli změna hormonů? :nevim: Tak mu to zkrátka řeknu,at mám čisté svědomí, při nejhoršim mě někam pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 10:10
@Janina88 píše:
Jo a ještě další poznatek, přišla jsem konečně na to co mi dělá dobře a je to ovocnej jogurt, nejlépe jogobela spotřebuju denně tak 4 možná víc

Já si včera z ničeho nic koupila v krámě ochucená kefíroví mlíka a velké balení tavených sýrů, nikdy jsem to nejedela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 10:12

@mamka snažilka
no já jsem ty ovocný jogurty taky nejdela :lol: A taky jsem si nakoupila zásobu mrožů a vodových ovocných nanunků to jsem taky v životě nejedla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
4.5.12 10:17
@mamka snažilka píše:
Já jak půjdu ve středu na gyndu, tak se doktorovi svěřím i s tim bušením srdce. Vždy jsem mívala nízký tlak, ted ale jak vstanu a i pomalu tak se mi srdce rozbuší tak, že mám pocit, že vylítne každou chvíli na zem :nevim: vyjdu pár schodů a to samé. Děs a to nejsem nijak při těle, že by to člověk přikkládal k váze. Jestli změna hormonů? :nevim: Tak mu to zkrátka řeknu,at mám čisté svědomí, při nejhoršim mě někam pošle.

Tohle se mi stává taky a v těhotenství se taky zhoršilo,když jsem to minulé těhotentví řekla mudr,řekla mi že si mám vždy na chvíli lehnout,uklidnit se a přejde to,že mi stejně žádné léky dát nemůže :nevim: Je fakt že když jsem si na chvíli lehla přešlo to za chviličku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
4.5.12 10:19
@mamka snažilka píše:
Já jak půjdu ve středu na gyndu, tak se doktorovi svěřím i s tim bušením srdce. Vždy jsem mívala nízký tlak, ted ale jak vstanu a i pomalu tak se mi srdce rozbuší tak, že mám pocit, že vylítne každou chvíli na zem :nevim: vyjdu pár schodů a to samé. Děs a to nejsem nijak při těle, že by to člověk přikkládal k váze. Jestli změna hormonů? :nevim: Tak mu to zkrátka řeknu,at mám čisté svědomí, při nejhoršim mě někam pošle.

Jo a taky mi pomohlo kafe,vím že v těhotenství se nemá ale jednu denně jsem si dala a byl celkem klid :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
4.5.12 10:20
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
no já jsem ty ovocný jogurty taky nejdela :lol: A taky jsem si nakoupila zásobu mrožů a vodových ovocných nanunků to jsem taky v životě nejedla 8)

to je zajímavé,jaké máte všechny chutě,ja nemám chut na nic,ba naopak,jako bych vůbec neměla hlad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
4.5.12 10:28

mě také zatím žádné chutě nechytají, jen tuhle jsem měla hrouznou chuť namočit si horalku do hořčice, ale nakonec jsem nenamočila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 10:31

@fiala
Jo jo chuť by byla, ale jenom na ovoce a ovocný jogurty a nanunky, ale to se jíst pořád prostě nedá. A hlavně začínám bejt dost podezřelá v práci, nedojídám obědy odcházím od stolu, sice se vymlouvám, ale mám pocit že už to dlouho neututlám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 10:33
@fiala píše:
Jo a taky mi pomohlo kafe,vím že v těhotenství se nemá ale jednu denně jsem si dala a byl celkem klid :oops: :nevim:

Taky tě zlobilo srdíčko říkáš. Člověk si není jistý ničím viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 10:34
@mamka snažilka píše:
Taky tě zlobilo srdíčko říkáš. Člověk si není jistý ničím viď.

To by pak člověk nemohl nic dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky