Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janina88 Jani, nevím jestli ti to trochu nezávidím
Já žeru pořád a gumička na knoflíku to jistí ![]()
Ahoj holky,tak jsem dnes byla na gyndě a pořádně tam nic neviděla ,podlůe ms jsem 5–2tt,ale podle ovulky jsem 3tt.Brala mě krev a odpoledne si mám zavolat,jsem hrozně nervozní aby hcg bylo vysoké a mimi bylo tam kde má.za týden mám příjd na kontrolu,když nezačnu náhodou špinit,to mám příjd hned.jo a ještě mi dala utrogestan.Ale příznaky na sobě cítím je mi dnes a prsa bolí a i test dens čárka,ale né tak silná jako jontrolní a digi mi ukazal včera 2–3tt.tak to jsem jen ser mimi schovává,že holky moje.
@Pherenike píše:
@fiala Můžu se stavit? Francouzské brambory zbožňuju
No to nevím,jsem z Havířova
někteří ani nevědí kde to je ![]()
@kovacici píše:
Ahoj holky,tak jsem dnes byla na gyndě a pořádně tam nic neviděla ,podlůe ms jsem 5–2tt,ale podle ovulky jsem 3tt.Brala mě krev a odpoledne si mám zavolat,jsem hrozně nervozní aby hcg bylo vysoké a mimi bylo tam kde má.za týden mám příjd na kontrolu,když nezačnu náhodou špinit,to mám příjd hned.jo a ještě mi dala utrogestan.Ale příznaky na sobě cítím je mi dnes a prsa bolí a i test dens čárka,ale né tak silná jako jontrolní a digi mi ukazal včera 2–3tt.tak to jsem jen ser mimi schovává,že holky moje.
Buď v klidu, měla jsi pravděpodobně později ovulku a na utz bylo třeba brzy, příští týden se mimimnko ukáže ![]()
Kovaci, určitě se fazolka jen schovala, ono třetí týden je vážně dost brzy. To bude dobré, uvidíš!
Jo a též se hlásím k těm bez chutí!
Jen teda pak nevím, z čeho mi roste ten špek.
![]()
@kovacici Neboj,to bude v pořádku,měla jsi asi později ovulku,proto ti to nevychází.Příště už se mimi určitě ukáže ![]()
@kovacici píše:
Určitě při další kontrole bude vše tak jak má,jak už psaly holky,třeba je mladší fazolek
![]()
@fiala Tak já to vím jen díky tomu, že tam máme na Dlouhé Třídě firemní barák
ale jinak to mám od Prahy z ruky ![]()
já měla u dr úplně ten samí problém, mě ani krev nebral a pozvala mě až za tří týdny no a to už bylo všechno vidět a slyšet
Takže buď v klidu
@Pherenike píše:
@fiala Tak já to vím jen díky tomu, že tam máme na Dlouhé Třídě firemní barákale jinak to mám od Prahy z ruky
jak bys kamenem dohodil
![]()
@Pherenike píše:
@Janina88 Jani, nevím jestli ti to trochu nezávidímJá žeru pořád a gumička na knoflíku to jistí
Není co závidět, radši bych jedla všechno, oběd teď dopadl katastrofálně nic jsem nesnědla a musela jsem si jít koupit vajíčkovou bagetu ![]()
holky založila jsem zatím tedaotevřenou skupinu dubnové těhulky-vánoční miminka tak se můžete kdyžtak přidat ať to máme pěkně pohromadě ![]()
Děkuji moc holky,je pravda,že ovulku jsem měla mezi 11-16.dubnem
tak to snad vše dobře dopadne.jak píšete miminko sse schovalo
budu dávat vědět,holky a ještě se chci zeptat musím u toho nějakou dobu ležet když si to zavádím do pochvy ten utrogestan?Mám to poprvé a nemám stím zkušenosti
a myslíte,že to mimi neublíží,pomůže mi udržet mimi ve mě? ![]()
@Janina88 A vajíčková bageta ti nevadí?
Já právě zvldála celou pizzu ![]()
@kovacici sorry, že vám sem lezu, utrogestan beru celé těhotenství a má se brát na noc buď zavést nebo polknout, je to úplně jedno ![]()