Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
4.5.12 12:29

@Pherenike ¨
ne ne vajíčková bageta proběhla v klidu právě že bych klidně zvládla dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
4.5.12 12:32
Aha mě říkala ráno jednu do pochvy a večír.Tak jak to mám tda brát? :mrgreen: :kytka:
@Sopttíček píše:
@kovacici sorry, že vám sem lezu, utrogestan beru celé těhotenství a má se brát na noc buď zavést nebo polknout, je to úplně jedno :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
4.5.12 12:36
@kovacici píše:
Aha mě říkala ráno jednu do pochvy a večír.Tak jak to mám tda brát? :mrgreen: :kytka:

hmm tak to nevím, já mám psaný 2× a je prý jedno jestli ráno a večer nebo najednou.. asi bych ráno brala ústně a večer zavádět pokud by ti po něm bylo špatně od žaludku, to prý bývá, ale mě nikdy nic nebylo a raději ho beru ústně…
ale jestli budeš zavádět ráno tak chvíli ležet bude lepší aby hned nevyšel ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
4.5.12 12:43
Děkuji.po druhé budu volat na výsledek hcg tak se optám dr. :mrgreen:
@Sopttíček píše:
hmm tak to nevím, já mám psaný 2× a je prý jedno jestli ráno a večer nebo najednou.. asi bych ráno brala ústně a večer zavádět pokud by ti po něm bylo špatně od žaludku, to prý bývá, ale mě nikdy nic nebylo a raději ho beru ústně…
ale jestli budeš zavádět ráno tak chvíli ležet bude lepší aby hned nevyšel ven
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 13:03
@Sopttíček píše:
@kovacici sorry, že vám sem lezu, utrogestan beru celé těhotenství a má se brát na noc buď zavést nebo polknout, je to úplně jedno :D

Mě doktor říkal, že v těhotenství je lepší to zavádět. prášek působí přesně tam kde má ;) samozřejmě, že když jsi v práci a musíš to zavádět i odpoledne, že je lepší polknout. Já beru utrogestan 1-0-2 a pokaždé zavádím. Na noc vůbec mi to nepřijde nijak extrémní. Takže sprcha, do pyžama,a, lehnout, a zavést a spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
4.5.12 13:09
taky jsem o tom ted přemýšlela,ráno manža vstává o pul sesté tak zavedu a ješgtě hodku budu spinkat pak vstávám s klukama do školy a budu fit :mrgreen: a večír až vlezu do postele tak zas zavedu a je to :pankac: díky
@mamka snažilka píše:
Mě doktor říkal, že v těhotenství je lepší to zavádět. prášek působí přesně tam kde má ;) samozřejmě, že když jsi v práci a musíš to zavádět i odpoledne, že je lepší polknout. Já beru utrogestan 1-0-2 a pokaždé zavádím. Na noc vůbec mi to nepřijde nijak extrémní. Takže sprcha, do pyžama,a, lehnout, a zavést a spát :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 13:14
@kovacici píše:
taky jsem o tom ted přemýšlela,ráno manža vstává o pul sesté tak zavedu a ješgtě hodku budu spinkat pak vstávám s klukama do školy a budu fit :mrgreen: a večír až vlezu do postele tak zas zavedu a je to :pankac: díky

Přesně tak to dělám já, brzy ráno rychle zavedu,protože pak ještě spím a večer před usnutí. Je to teda nepříjemné pak když člověk vstává, to ano a někdy mívám problém, že mě to popálívá, jak má člověk neustále vložku,ale miminku to prospívá, tak to vydržíme, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 13:15
@AnitramV píše:
holky založila jsem zatím tedaotevřenou skupinu dubnové těhulky-vánoční miminka tak se můžete kdyžtak přidat ať to máme pěkně pohromadě :mrgreen:

Já tu diskuzi nemůžu najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
4.5.12 13:18

@kovacici ahojky doufám že ti výsledky dopadnou dobře, jsme na tom uplně stejně, ve středu jsem byla u dr a na ultrazvuku jen malinká dutinka,ale jelikož mám prý zvětšený vaječník je možné že to je prý mimoděložní,ale jsem jako ty ovu byla později až 17 den takže podle dr bych mela být 5+ něco,ale nic neviděl, ale hcg mám 1220 takže by to odpovídalo, v pondělí jdu znova tak se modlím aby už tam něco viděl :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
4.5.12 13:19

@mamka snažilka mě to vychází na konec prosince nebo novoroční :lol: teda pokud to vše dobře dopadne a v pondělí bude něco na ut :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 13:20

Holky a jak to máte doma teď ze sexem ?? Provozujete jako obyčejně ? Nebo se nějak zdržujete ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
4.5.12 13:23

@Janina88 bojim se hůavně proto že zatim nevim na čem jsem ,na ut nic neni vidět a je možný mimoděložní takže psychika pracuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
@Janina88 píše:
Holky a jak to máte doma teď ze sexem ?? Provozujete jako obyčejně ? Nebo se nějak zdržujete ?

My ho provozovali asi 2×, pak se nám potvrdilo těhu a já začala mít zrovna problémy s pálení tam dole, kvůli tomu,jak tam věčně něco zavádim, tak jsme si dali pauzu. Ale už to asi nevydržíme a půjdem do toho :lol: jak jsem psala, jak se na mě dívá a tak, to bych mu nemohla udělat :mrgreen: Strach jsme ze začátku měli,ale pak už ne. Nesmí to být žádná divočina :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
@AnitramV píše:
holky založila jsem zatím tedaotevřenou skupinu dubnové těhulky-vánoční miminka tak se můžete kdyžtak přidat ať to máme pěkně pohromadě :mrgreen:

Je ta diskuze opravdu založená? :think: nenajde mi to nic,ani když to zadám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
4.5.12 13:29
je to ve skupinách :-)
@mamka snažilka píše:
Je ta diskuze opravdu založená? :think: nenajde mi to nic,ani když to zadám :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí