Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jinak s tím sexem. od té doby co vím, že sjem těhu jsme ho měli asi3× ale bojím se,ale až bude potvrzení od dr. že je vše ok, asi se tolik bát nebudu. ![]()
@AnitramV Tak to já se nebála
naopak přítel, když jsem mu oznámila, že čekáme miminko, ptal, jestli můžeme ![]()
já se právě nebojím, tak jsem se chtěla ujistit jestli to nevadí ![]()
@Pherenike píše:
@AnitramV Tak to já se nebálanaopak přítel, když jsem mu oznámila, že čekáme miminko, ptal, jestli můžeme
odcházím z práce domů a celý víkend se sem asi nedostanu, tak doufám že se v tom tady v pondělí vyznám.Přeju všem hezký víkend
![]()
@AnitramV
Nevím kde to vzal ten můj, ale ten pronesl. Jdeme píchat vlasy
![]()
@Janina88 píše:
Holky a jak to máte doma teď ze sexem ?? Provozujete jako obyčejně ? Nebo se nějak zdržujete ?
Já bych se nezdržovala, ale když jsem se sápala na přítele, tak mě odstrčil s tím, že nemůže, že mu to přijde divný když jsem teď „TO“..
Můžu si jen domýšlet, co tím TO myslel.
Možná bych mu měla vysvětlit, že těhotenství není pohlavní choroba.
![]()
@Kapaz píše:
Já bych se nezdržovala, ale když jsem se sápala na přítele, tak mě odstrčil s tím, že nemůže, že mu to přijde divný když jsem teď „TO“..Můžu si jen domýšlet, co tím TO myslel.
Možná bych mu měla vysvětlit, že těhotenství není pohlavní choroba.
![]()
nám to taky přišlo divné…
akorát by se na mě přítel sápal nejraději furt, prý si to snažení moc dlouho neužil… ![]()
tak holky,volala jsem dr.a HCg mám 18,to znamená,že to vychází na tu opvulku,
proběhlo 14,4 a dnes to je 20dní.ve středu mám jíd na kontrolu na krev tak uvidím,teda pokud to prý nedostanu atak,
snad to poroste a mimi tam bude 9m :rgreen: měsíců
No to jsi mě teď trošku znepokojila, já měla ovu 15.4. a to jsem myslela, že v podnělí už tam stopro bude něco vidět, budu 22DPO. A to mě původne objednali dokonce už na 30.4.
Holky, kolikáty den po ovu jste byly u doktora vy?