Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dajdula píše:
Mě začíná být špatně v půl 1 v noci ( to mě vzbudí ) a je mi špatně dokud večer neusnuPoslední 3 dny jsou nejhorší, jsem ráda, když ve mě vydrží pití. Začíná mě to trochu děsit, protože mi přijde, že jsem zase zhubla. Kdybyste věděli nějaký tip proti nevolnostem, který tu ještě nepadl, tak budu vděčná. Zázvorová lízátka, Cola ani suchý chleba mi nezabírají.
jediná lék je asi čas
nebude to trvat určitě celé těhotenství ![]()
jooo to doufám, já jsem teda sice nezhubla naopak dneska ráno jsem se chtěla dostat do mích šaťiček a ejhle nešlo to
manžel ležel v posteli dělal že spí, ale já viděla ten jeho úsměv na tváři hajzlik jeden ![]()
@fiala
Hm, tak dík
. S prvním mi nevolnosti trvaly do 5. měsíce. Já myslela, jestli tady třeba někdo nezná nějaký bylinkový čaj nebo něco podobného. A ten náš malý ďáblík ještě z obýváku napodobuje zvuky, které já u záchoda vydávám ![]()
@kacisekm píše:
@mamka snažilka : podle ultrazvuku jsem dnes 7+4 takze jsem videla krasny vacek a mimi sebylo to nadherne. akorat pani doktorka vic nez mimi zkoumala myom co tam mam
ale pry dobry, tak snad nebude zlobyt
To je krásné
a nemáš fotečku?
@MonikaL píše:
ahoj holky tak jsem tady taky, jsem 21 DPO ve středu na ult byla vidět jen dutinka, hcg 1220 a doktor si myslí jelikož mám zvětšený levý vaječník že je to mimoděložní, ale včera mě celý den bolelo v podbřišku jako když to mám dostat takže se děloho podle mě roztahuje tak snad v pondělí už bude něco vidět, už o mimi nechci přijít, loni v tuhle dobu zamlklý potrat
tak ted to snad vyjde
Ahoj Moni, zvětšený vaječník můžeš mít třeba od cystičky, nevidím důvod, proč by doktor měl strašit hned mimoděložním těhotenství. Pobolívání podbřišku je dobrým znamením, držím palečky aby se malý šibálek ukázal ![]()
@hanak píše:
Tak já si našla američana ještě v Čechách a pak jsem se i s dětmi stěhovala za ním. Nejdřív jsme sem jeli jen na kouknutí, ať víme, do čeho se to pouštíme a vůbec nelituju, stálo to za to
Dlouho tu nejsem, teprve 3/4 roku, ale je to tu úžasný, mám tu překvapivě i české kamarádky, prostě svět je malý
No to je super, že tam máš české kamarádky. pro děti je výborné, že se budou od mala učit dva jazyky
.
Jen mám zase takovou technickou otázku, UTZ mi doktor dělal zatím jen vnitřně , to bude dělat pořád?? Nebo bude dělat UTZ i z vrchu ?
@Janina88 píše:
Jen mám zase takovou technickou otázku, UTZ mi doktor dělal zatím jen vnitřně , to bude dělat pořád?? Nebo bude dělat UTZ i z vrchu ?
Utz vnitřní se dělá nějaký čas, myslím, že od 12tt se dělá už přes bříško, jak kdo asi.
@Janina88 píše:
@Janina88 píše:
Já ty vnitřní nemám ráda
nejsem uvolněná a cítim jak to tu kůži dře ![]()