Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
825
3.5.12 20:42
Jinak se pro dnešek loučím,poněvač mi je moc špatně a jdu spinkat ;) pa
@kovacici píše:
To jo,moc se modlím aby to byla holčička :) Zítra dám vědět jak jsem dopadla na gyndě :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 20:45
@kovacici píše:
Jinak se pro dnešek loučím,poněvač mi je moc špatně a jdu spinkat ;) pa

Tak se hezky vyspinkej a zítra dej vědět :hug: Dobrou noc tobě i mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.5.12 20:46
:hug: tobě to samé přeji dobrou :mavam: :kytka: :andel:
@mamka snažilka píše:
Tak se hezky vyspinkej a zítra dej vědět :hug: Dobrou noc tobě i mimi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
3.5.12 20:53

my se te´d vrátili z večeře tak jen dočítám, všem co jdou zítra na kontrolu ať to dobře dopadne a jinak dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
3.5.12 22:31

taky preju hodne stesticka a srdicek na zitrejsich ultrazvucich :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
4.5.12 05:06
@mamka snažilka píše:
Páni ty se máš! A žiješ tam dlouho? Předpokládám, že tam sis našla partnera? Nebo jste se tam přestěhovali z ČR společně? To teplíčko ti závidím :lol:Příspěvek upraven 03.05.12 v 19:47

Tak já si našla američana ještě v Čechách a pak jsem se i s dětmi stěhovala za ním. Nejdřív jsme sem jeli jen na kouknutí, ať víme, do čeho se to pouštíme a vůbec nelituju, stálo to za to :)
Dlouho tu nejsem, teprve 3/4 roku, ale je to tu úžasný, mám tu překvapivě i české kamarádky, prostě svět je malý ;)

• Citovat
  • Upravit
2333
4.5.12 06:33

@mamka snažilka : podle ultrazvuku jsem dnes 7+4 takze jsem videla krasny vacek a mimi se :srdce: bylo to nadherne. akorat pani doktorka vic nez mimi zkoumala myom co tam mam :roll: ale pry dobry, tak snad nebude zlobyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
4.5.12 06:54

ahoj holky tak jsem tady taky :lol: , jsem 21 DPO ve středu na ult byla vidět jen dutinka, hcg 1220 a doktor si myslí jelikož mám zvětšený levý vaječník že je to mimoděložní, ale včera mě celý den bolelo v podbřišku jako když to mám dostat takže se děloho podle mě roztahuje tak snad v pondělí už bude něco vidět, už o mimi nechci přijít, loni v tuhle dobu zamlklý potrat :,( tak ted to snad vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.5.12 07:43

Krásné ráno všem!
Tak za chvíli jdu.. jsem pěkně nervozní.. :zed: :zed: :zed: Kéž by bylo vše ok a já už si taky mohla poslechnout :srdce:
Samozřejmě jsem nemohla vůbec dospat. Místo, co bych se pěkně vyspala, když nemusím vstávat do práce, tak ne.. od té doby, co odešel manžel cca v 5 se převaluji a pořád čumím na hodiny!
Vědět dám až večer, z práce to nejde.

@MonikaL držím moc moc palce, ať je vše ok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
4.5.12 07:52

Dobré ráno! Držím všem pěsti na dnešní kontroly! :kytka: Pak podejte hlášení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
4.5.12 08:45

@lidus86 Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
4.5.12 08:53

Dobré ráno,všem co mají dnes kontroly držím palce :) Jinak mě je opět od rána šíleně zle,dostala jsem do sebe pět piškotů a trochu mléka,už aby ty nevolnosti přešli,těšim se až se pořádně nadlábnu :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 08:56

Ahoj též držím palce a těším se na výsledky,

No mě je špatne vždy až od 11h… a pak průběžně celý den, takže taky otřes :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
4.5.12 09:06

Dobré ranko,držím palečky všem které čekají kontroly,at je vše v pořádku :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
4.5.12 09:08

Mě začíná být špatně v půl 1 v noci ( to mě vzbudí ) a je mi špatně dokud večer neusnu :roll: Poslední 3 dny jsou nejhorší, jsem ráda, když ve mě vydrží pití. Začíná mě to trochu děsit, protože mi přijde, že jsem zase zhubla. Kdybyste věděli nějaký tip proti nevolnostem, který tu ještě nepadl, tak budu vděčná. Zázvorová lízátka, Cola ani suchý chleba mi nezabírají. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí