Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
3.5.12 19:44
@hanak píše:
USA - u Mexického zálivu. Teploučko, to mám ráda :)

Páni ty se máš! A žiješ tam dlouho? Předpokládám, že tam sis našla partnera? Nebo jste se tam přestěhovali z ČR společně? To teplíčko ti závidím :lol:

Příspěvek upraven 03.05.12 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 19:45
@kacisekm píše:
holky tak miminko je v poradku :srdce: nam tluce. o fotecku jsem si samim stestim zapomela rict :oops:

Gratuluji a co jsi na ultrazvuku už viděla? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.5.12 19:50
ahojky,jsem v 5+1tt a zítra jdu k doktorce jestli tam něco opravdu je.taky mám štítku a beru leké.A jakou to máš?já mám tu has.chorobu.
@mamka snažilka píše:
Holky taky přibývám, beru k tomu ještě léky na štítku,ale na těch vitamínech něco bude :think: já jsem si na váhu ještě nestoupla a bojim upřímně chvíle, kdy to po mě doktor bude chtít, cítím to hodně na oblečení a o břichu neboli tukovém polštáři nemluvě, no jo,hlavně,že bude miminkům dobře. Pak to vylítáme :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 20:08
@kovacici píše:
ahojky,jsem v 5+1tt a zítra jdu k doktorce jestli tam něco opravdu je.taky mám štítku a beru leké.A jakou to máš?já mám tu has.chorobu.

Ahojky, já mám sníženou funkci štítky, přišli mi na to před měsícem a půl celkem nevinně protože jsem měla problémy se střevy a ten doktor zaškrtl kolonku, že chce i testy na ni. A ejhle. Pravděpodobně se mi ale hormony rozházely po tom, co mi loni v červenci odebrali vaječník a nebo v listopadu díky revizi, nevím. eru letrox dávku 75 a protilátky mi vyšly dobře,takže je to jen o rozházených hormonech. Ultrazvuk štítky dopadl taky dobře, nemám ji nijak zdeformovanou. Tak budu držet palečky :hug: Kdy jsi objevila // ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 20:10
@mamka snažilka píše:
Ahojky, já mám sníženou funkci štítky, přišli mi na to před měsícem a půl celkem nevinně protože jsem měla problémy se střevy a ten doktor zaškrtl kolonku, že chce i testy na ni. A ejhle. Pravděpodobně se mi ale hormony rozházely po tom, co mi loni v červenci odebrali vaječník a nebo v listopadu díky revizi, nevím. eru letrox dávku 75 a protilátky mi vyšly dobře,takže je to jen o rozházených hormonech. Ultrazvuk štítky dopadl taky dobře, nemám ji nijak zdeformovanou. Tak budu držet palečky :hug: Kdy jsi objevila // ?

Já byla na utz 5 plus 0 a byla tam krásná tečka 5 mm, tak držím palečky,ať také něco uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.5.12 20:14
Tak já beru letrox 100 7dnů v týdnu.Mám vše špatné v krvi a na ultrazvuku také :,( do budoucna mě hrozí operace a pak už děti mít nemohu,štítka je potřeba k těhu jsem se dozvěsěla na internetu :| jinak jsem to zjistila v pátek a v nedělu digi to potvrdil :mrgreen: jdu zítra kvuli tomu,že jsem v říjnu prodělala spont.potrat :,( a 2× jsem měla pozitiv test a odešlo to po 3dnech zpožděnou ms :,( a ty jsi na tom jak?v kolikátem? :kytka:
@mamka snažilka píše:
Ahojky, já mám sníženou funkci štítky, přišli mi na to před měsícem a půl celkem nevinně protože jsem měla problémy se střevy a ten doktor zaškrtl kolonku, že chce i testy na ni. A ejhle. Pravděpodobně se mi ale hormony rozházely po tom, co mi loni v červenci odebrali vaječník a nebo v listopadu díky revizi, nevím. eru letrox dávku 75 a protilátky mi vyšly dobře,takže je to jen o rozházených hormonech. Ultrazvuk štítky dopadl taky dobře, nemám ji nijak zdeformovanou. Tak budu držet palečky :hug: Kdy jsi objevila // ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.5.12 20:16

A kdy bylo u tebe vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 20:18
@kovacici píše:
Tak já beru letrox 100 7dnů v týdnu.Mám vše špatné v krvi a na ultrazvuku také :,( do budoucna mě hrozí operace a pak už děti mít nemohu,štítka je potřeba k těhu jsem se dozvěsěla na internetu :| jinak jsem to zjistila v pátek a v nedělu digi to potvrdil :mrgreen: jdu zítra kvuli tomu,že jsem v říjnu prodělala spont.potrat :,( a 2× jsem měla pozitiv test a odešlo to po 3dnech zpožděnou ms :,( a ty jsi na tom jak?v kolikátem? :kytka:

Mám to v metříku, dnes jsem 6 plus 2. Na srdíčko se jdu poprvé podívat ve středu 9.5. Já prodělala taky spon.potrat v listopadu, ale musíme jít dál co :hug: Ted myslet jen a jen pozitivně. proč by jsi pak nemohla mít děti? Nic není tak černé jak se na první pohled zdá neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 20:20

Kovacici štítka je sice potřebná, ale při brání pravidelných léků v tom problém není. Mám kamarádku, co byla také na operaci a děti mít může v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.5.12 20:21
Tak děkiji za info a podporu :hug: :kytka:
@mamka snažilka píše:
Kovacici štítka je sice potřebná, ale při brání pravidelných léků v tom problém není. Mám kamarádku, co byla také na operaci a děti mít může v pohodě :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.5.12 20:23
Tak to gratuluji to jis o týden víc než já.Tak to si můžeme zdělovat info a tak… :andel: :hug: To ji,musíme jíd dál a myslet na budpucnost.A kolim ti?Máš už nějaké děti a od kud jsi? :andel: teda jestli se mohu zeptat.
@mamka snažilka píše:
Mám to v metříku, dnes jsem 6 plus 2. Na srdíčko se jdu poprvé podívat ve středu 9.5. Já prodělala taky spon.potrat v listopadu, ale musíme jít dál co :hug: Ted myslet jen a jen pozitivně. proč by jsi pak nemohla mít děti? Nic není tak černé jak se na první pohled zdá neboj :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 20:30
@kovacici píše:
Tak to gratuluji to jis o týden víc než já.Tak to si můžeme zdělovat info a tak… :andel: :hug: To ji,musíme jíd dál a myslet na budpucnost.A kolim ti?Máš už nějaké děti a od kud jsi? :andel: teda jestli se mohu zeptat.

Jasan :), je mi 24 let a čekáme první miminko. S přítelem se ted budeme po 7 letech brát v rspnu a pro miminko jsme se rozhodli právě po té operaci, kdy mi byl odstraněn vaječník s vejcovodem. Ten zdravý totiž začal blbnout a tvořily se na něm každý měsíc cysty. Brala jsem dlouho léky a já nevim co všechno, tak jsme ted strašně šťastní že to vyšlo. I když jsme to vůbec nečekali, protože podle ultrazvuku jsem měla anoovulační cyklus a tak jsem spolu spali jen dvakrát i kvůli stresu v práci a vůbec no a pak jsem se divila, když jsem // objevila :mrgreen: A kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.5.12 20:34

Tak mě je 29 a jsem vdaná 10let :lol: a čekám třetí :mrgreen: ,má doma skoro 10 a 8 letého kluci :mrgreen: Moc si mimi přejí :) .Minule to obrečeli :,( Mám kolem sebe 4kamarádky co mají v létě rodit,ja jsem měla v červnu se švagrovou,byly jsme o týden :,( Bydlíme v jednoum baráku a když ji o tom mluví,tak mi je smutno,ale co jxem zjistila,že jsem v tom tak mi je hned líp,ale zatím se nechci až moc radovat :| jinak odkud jsi?já jsem z Hradce Králové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 20:37
@kovacici píše:
Tak mě je 29 a jsem vdaná 10let :lol: a čekám třetí :mrgreen: ,má doma skoro 10 a 8 letého kluci :mrgreen: Moc si mimi přejí :) .Minule to obrečeli :,( Mám kolem sebe 4kamarádky co mají v létě rodit,ja jsem měla v červnu se švagrovou,byly jsme o týden :,( Bydlíme v jednoum baráku a když ji o tom mluví,tak mi je smutno,ale co jxem zjistila,že jsem v tom tak mi je hned líp,ale zatím se nechci až moc radovat :| jinak odkud jsi?já jsem z Hradce Králové.

V Hradci jsem studovala vysokou :lol: , já jsem z Liberce. Beru podívej se na to z té druhé stránky, miminko třeba nebylo v pořáku a proto to tak příroda zařídila, je to trápení a moc to bolí, ale my musíme jít dál a těšit se z toho požehnaného stavu, ve kterém jsme :hug: Dva kluky páni :lol: tak ted by se hodila holčička že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
3.5.12 20:41
To jo,moc se modlím aby to byla holčička :) Zítra dám vědět jak jsem dopadla na gyndě :)
@mamka snažilka píše:
V Hradci jsem studovala vysokou :lol: , já jsem z Liberce. Beru podívej se na to z té druhé stránky, miminko třeba nebylo v pořáku a proto to tak příroda zařídila, je to trápení a moc to bolí, ale my musíme jít dál a těšit se z toho požehnaného stavu, ve kterém jsme :hug: Dva kluky páni :lol: tak ted by se hodila holčička že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí