Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamka snažilka k dr. jdu ve st. 9.5. ale jelikož nemá v ordinaci ultrazvuk , musí mě objednat do nemocnice, tak doufám, že to stihneme ve čt. 10.5. jinak už zešílim
už chci to maličké také vidět a vědět,že je vše ok ![]()
@AnitramV píše:
@mamka snažilka k dr. jdu ve st. 9.5. ale jelikož nemá v ordinaci ultrazvuk , musí mě objednat do nemocnice, tak doufám, že to stihneme ve čt. 10.5. jinak už zešílimuž chci to maličké také vidět a vědět,že je vše ok
Nemá ultrazvuk? Jééé chudinko, tak ať mimi vidíš co nejdříve ![]()
@mamka snažilka Nemá ,ale co nadělám, však já se taky dočkám, jen už aby to bylo ![]()
@Janina88 @AnitramV Jo paráda, zase se mi ulevilo
a trnout budu před příští prohlídkou ![]()
Jinak fotku mi nedala, ale ukazovala tu, kterou si vytiskla do karty a tak jsem jí řekla, jetli jí můžu taky dostat, tak mi jí hned bez problémů vytiskla ![]()
@Pherenike
A kdy jdeš na další ko? a v kolikátem tt jsi já už jsem se tě možná ptala, ale je nás tu dost
Bych si to musela psát ![]()
jo hlavně si o ní musíš včas říct, mě do dnes mrzí že tuhle první fotku nemám ![]()
No mě mrzí že jsem si o ní neřekla teď jak jsem tam byla sice tam byla jen taková kulička, ale i tak
No toho 17 si o ní hned řeknu
@Janina88 Jsem 8tt a termín 9.12.2012
A ty? Mám stejný problém - možná jsi to už říkala, ale než si tu všechny zapamatuju ![]()
Další kontrolu mám za tři týdny
Tyjo, dneska mám z toho takovou radost ![]()
Věřím taky bych měla radost, tak nějak mám radost i za tebe i když se neznáme… ![]()
Hele a kam jsi dala tu fotku? Já ji nikde nevidím ??? ![]()
@Janina88 No to mě těší
Neboj, já budu mít taky radost s tebou až budeš po
![]()
No založila jsem fotoalbum - že by blbě? ![]()