Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já nedopnu pracovní kalhoty, ty jsem teda měla vždycky dost na knop. pak jsem připbrala po listovce a nějak je to čím dál horší. Přes stehna ještě cajk, ale v pase je to masakr. Normálně to mám zařízlý do břicha jako prase. Přece si ale nebudu kupovat větší kalhoty, abych je za pár týdnů zase odložila?? ![]()
@Kapaz No to mám já, zaříznutý a hlavně i když to zapnu, tak mě to pak tlačí, jak celý den sedím ![]()
Ale proto jsem vymyslela tu gumičku přes knoflík
to si tam zaháknu, přes to triko nebo košili a je to ![]()
Holky, jaké je dávkování u té kyseliny listové? Já se dneska zapomněla doktorky zeptat, ale asi si jí teda koupím - tím nic nemůžu zkazit, ne?
@Janina88 Jo jsem v nějaké diskusi četla to mazání břicha a holky tam doporučovaly nějaký olej či co, který byl k zakoupení na mimibazaru a stál asi 650,– což mi přijde dost přehnaný ![]()
Do dírky uvázat a za knoflík zaháknout? No snad se mi triko nevyhrne!
S tím mazáním já jsem četla, že je vcelku jedno čím se maže, důležité je aby se vůbec mazalo a pokud možno 3× až 5× denně… 650 bych za mazadlo teda nedala, to mi přijde vážně zbytečný. ![]()
no nevím jestli je dětský olejíček vhodný, podle mě vysušuje…
s kalhotama jsem také na štíru, a hlavně když jsou moc uplý bolí mě potom břicho, takže budu muset obnovit šatník
a co se týče listovky,jedna deně se bere, já kombinuju listovku obyč s femibionem keždý den jednu tabletku toho nebo onoho. beru je už měsíc
Jak budeš obnovovat Amni? Já teď přemýšlím, že bych si skočila pro nějaké šaty, mohly by i ze začátku to bříško skrýt a možná jedny volnější kalhoty do práce - kdyžtak je unosím potom.
Též zobu femibion, doporučila mi ho paní v lékárně kvůli jakémusi štěpení nebo co..
@AnitramV No je pravda, že tenkrát mi říkala kožní, že olejem se nemám mazat denně, ale spíš jednou za týden - jsem na to zapomněla, až teď jak to říkáš, tak se mi to vybavilo
No tak asi nějaké mléko tělové…co? ![]()
@Kapaz Jo přesně tak, provlékla jsem gumičku do dírky a zahákla za knoflík
pokud nenosíš triko upnuté a nějak extra krátké, tak se to fakt krásně schová ![]()
@Pherenike píše:
@Janina88 Jsem 8tt a termín 9.12.2012A ty? Mám stejný problém - možná jsi to už říkala, ale než si tu všechny zapamatuju
Další kontrolu mám za tři týdny
Tyjo, dneska mám z toho takovou radost
Jsi 8tt podle utz? podle metříku máš, že jsi v 9. tt ![]()
no listovka je proti vrozeným vadám a tomu roštěpu hlavně (myslím
)Femibion je teda trošku dražší ale chválí ho hodně, přišla jsem na něj až tady na diskuzích, a možná i díky němu otěhotněla
no obnovabude taková že vyházím uplé džíny a pořídím si něco volnějšího, zašiju díru na laclákách a vyhrabu těhu módu ![]()
@Kapaz píše:
Jak budeš obnovovat Amni? Já teď přemýšlím, že bych si skočila pro nějaké šaty, mohly by i ze začátku to bříško skrýt a možná jedny volnější kalhoty do práce - kdyžtak je unosím potom.Též zobu femibion, doporučila mi ho paní v lékárně kvůli jakémusi štěpení nebo co..
Přesně tak, je tam naštěpená listovka ![]()
Ahoj holky,
zatím jsem toho tu moc nenapsala… pořád si říkám, abych to naše těhu nezakřikla.. do kontroly daleko
ale nedá mi to, abych o tom nemluvila
pročítala jsem posledních pár stránek, víc toho nedám s tou naší ďáblicí… na kotrolu jdu až 22.5. to budu asi tady polední co ? jinak termín TP podle MS bych měla mít 31.12. .. co se týká bříška,tak zatím nemažu, ale asi budu muset, protože mi teď přes týden nějak povyskočilo, né teda přímo bříško, ale ten obr špek co mi zůstal po malé .. takže s kalhotama jsem na tom podobně, vše je neuvěřitelně těsné … jinak k té listovce, zobu už nějaký čas femibion, tak snad to bude stačit…
@Pherenike píše:
@Kapaz No to mám já, zaříznutý a hlavně i když to zapnu, tak mě to pak tlačí, jak celý den sedím
Ale proto jsem vymyslela tu gumičku přes knoflíkto si tam zaháknu, přes to triko nebo košili a je to
Holky, jaké je dávkování u té kyseliny listové? Já se dneska zapomněla doktorky zeptat, ale asi si jí teda koupím - tím nic nemůžu zkazit, ne?
@AnitramV píše:
no listovka je proti vrozeným vadám a tomu roštěpu hlavně (myslím)Femibion je teda trošku dražší ale chválí ho hodně, přišla jsem na něj až tady na diskuzích, a možná i díky němu otěhotněla
no obnovabude taková že vyházím uplé džíny a pořídím si něco volnějšího, zašiju díru na laclákách a vyhrabu těhu módu
@mamka snažilka No na UTZ je 8+4, což podle poslední ms odpovídá ![]()
@mamka snažilka Tyjo, knoflík už nešel jinak vyžešit, musela jsem něco holt vymyslet ![]()