Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky s tím spaním mám taky problém. Ale mě nic nebolí,max. je mi špatně a prostě čumákuju. Nad ránem usnu a po 6. malý vstává. Termín mám 15.12. Když jsme ještě nevěděli, kdy to bude, tak jsme si říkali, aby to nebylo 24.12. A tady někdo doplnil, aby se nejmenoval Adama nebo Eva
. Jinak mezi svátkama to taky není špatný ![]()
Holky musím vás ted opustit,ten můj malý zbojník se právě probudil a poblil mi celou postýlku
![]()
@fiala píše:
Holky musím vás ted opustit,ten můj malý zbojník se právě probudil a poblil mi celou postýlku![]()
Nezávidím ![]()
Ahoj holky,teda vy se činíte,ani nestíhám pročítat.Koukala jsem že máte problémy se spaním,to já naopak bych spala furt,chodím s malym po obědě na hodinku a půl spát a sotva vstanem tak se těšim na večer.Takhle unavená jsem při prvnim těhu vůbec nebyla.
Všem co mají kontroly moc držím palce ![]()
Holky mrkněte do diskuze JEN PRO OTRLÉ:(:-(TO BUDETE KOUKAT,CO SE TAM ŘEŠÍ,JE MI Z TÉ OSOBY NA ![]()
Ahoj holky!
Tak já mám kontrolu v pondělí, 7.5., úplně první, tak se těším a jsem nervozní zároveň.
Spaní, tak to večer padám v 9 za vlast, ale ráno se budím brzy, a to jsem bývala strašný spáč.
A termín mi dle ms vychhází až někdy kolem 4.1. tak uvidíme kam mi to posune doktor.. ![]()
@fiala píše:
Holky mrkněte do diskuze JEN PRO OTRLÉ:(:-(TO BUDETE KOUKAT,CO SE TAM ŘEŠÍ,JE MI Z TÉ OSOBY NA
fujjj tak to je hnus, ale do takových debat se raději nezapojuji ![]()
@Kapaz píše:
Ahoj holky!Tak já mám kontrolu v pondělí, 7.5., úplně první, tak se těším a jsem nervozní zároveň.
Spaní, tak to večer padám v 9 za vlast, ale ráno se budím brzy, a to jsem bývala strašný spáč.
A termín mi dle ms vychhází až někdy kolem 4.1. tak uvidíme kam mi to posune doktor..
GRATULUJI
![]()
já s prvním také neměla problémy se spaním,až ke konci už to břicho vadilo, ale teď je to děs, sice odpadnu hned potom co dám spát malého,ale jakmile se vzbudím v noci na záchod tak je to katastrofa a¨nemůžu dál spát a pak zaberu až k ránu kdy už musím vstávat. ![]()
fuj, tak jsem to s tou nevolností ráno zakřikla… já jím dám ranní nevolnosti prej já trpím hlavně odpo. a večer
![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že se tak „opožděněně“ vnucuji, když už tady máte rozjetou diskuzi, ale mohla bych se k vám přidat? Termínu porodu vypadá na 25.12. a příští středu jdu na druhou kontrolu, kde už snad uvidím i
a dostanu vytouženou fotečku. Je mi 24 let a miminko je vymodlené. PO operaci a odstranění jednoho vaječníku a několika cystách a pobytu v nemocnici je to to nejšťastnější co nás mohlo potkat. ![]()
Žádné nevolnosti nemám, jen občasné migrény, čůrání v noci, a někdy v týdnu pobolívání podbřišku.
@mamka snažilka
Ahoj diskuze je otevřená všem
![]()
Tak to gratuluju a vítej mezi námi
![]()