Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1749
3.5.12 08:25

Holky s tím spaním mám taky problém. Ale mě nic nebolí,max. je mi špatně a prostě čumákuju. Nad ránem usnu a po 6. malý vstává. Termín mám 15.12. Když jsme ještě nevěděli, kdy to bude, tak jsme si říkali, aby to nebylo 24.12. A tady někdo doplnil, aby se nejmenoval Adama nebo Eva :lol: . Jinak mezi svátkama to taky není špatný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
3.5.12 08:25

Holky musím vás ted opustit,ten můj malý zbojník se právě probudil a poblil mi celou postýlku :poblion: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
3.5.12 08:26
@fiala píše:
Holky musím vás ted opustit,ten můj malý zbojník se právě probudil a poblil mi celou postýlku :poblion: :D

Nezávidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
3.5.12 08:27

@fiala
jejej tak to já taky nezávidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
3.5.12 08:41

@Dajdula @Janina88 taky vás to čeká :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
3.5.12 08:48

Ahoj holky,teda vy se činíte,ani nestíhám pročítat.Koukala jsem že máte problémy se spaním,to já naopak bych spala furt,chodím s malym po obědě na hodinku a půl spát a sotva vstanem tak se těšim na večer.Takhle unavená jsem při prvnim těhu vůbec nebyla.
Všem co mají kontroly moc držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
3.5.12 08:56

Holky mrkněte do diskuze JEN PRO OTRLÉ:(:-(TO BUDETE KOUKAT,CO SE TAM ŘEŠÍ,JE MI Z TÉ OSOBY NA :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
3.5.12 09:01

@fiala Čeká čeká a už se na to taky těším :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
3.5.12 09:01

Ahoj holky! :mavam: Tak já mám kontrolu v pondělí, 7.5., úplně první, tak se těším a jsem nervozní zároveň. :) Spaní, tak to večer padám v 9 za vlast, ale ráno se budím brzy, a to jsem bývala strašný spáč. :mrgreen: A termín mi dle ms vychhází až někdy kolem 4.1. tak uvidíme kam mi to posune doktor.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
3.5.12 09:03
@fiala píše:
Holky mrkněte do diskuze JEN PRO OTRLÉ:(:-(TO BUDETE KOUKAT,CO SE TAM ŘEŠÍ,JE MI Z TÉ OSOBY NA :poblion:

fujjj tak to je hnus, ale do takových debat se raději nezapojuji :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
3.5.12 09:05
@Kapaz píše:
Ahoj holky! :mavam: Tak já mám kontrolu v pondělí, 7.5., úplně první, tak se těším a jsem nervozní zároveň. :) Spaní, tak to večer padám v 9 za vlast, ale ráno se budím brzy, a to jsem bývala strašný spáč. :mrgreen: A termín mi dle ms vychhází až někdy kolem 4.1. tak uvidíme kam mi to posune doktor.. :nevim:

GRATULUJI :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
3.5.12 09:08

já s prvním také neměla problémy se spaním,až ke konci už to břicho vadilo, ale teď je to děs, sice odpadnu hned potom co dám spát malého,ale jakmile se vzbudím v noci na záchod tak je to katastrofa a¨nemůžu dál spát a pak zaberu až k ránu kdy už musím vstávat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
3.5.12 10:20

fuj, tak jsem to s tou nevolností ráno zakřikla… já jím dám ranní nevolnosti prej já trpím hlavně odpo. a večer :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 10:25

Ahoj holky, omlouvám se, že se tak „opožděněně“ vnucuji, když už tady máte rozjetou diskuzi, ale mohla bych se k vám přidat? Termínu porodu vypadá na 25.12. a příští středu jdu na druhou kontrolu, kde už snad uvidím i :srdce: a dostanu vytouženou fotečku. Je mi 24 let a miminko je vymodlené. PO operaci a odstranění jednoho vaječníku a několika cystách a pobytu v nemocnici je to to nejšťastnější co nás mohlo potkat. :srdce:

Žádné nevolnosti nemám, jen občasné migrény, čůrání v noci, a někdy v týdnu pobolívání podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
3.5.12 10:26

@mamka snažilka
Ahoj diskuze je otevřená všem :mrgreen: :mrgreen:
Tak to gratuluju a vítej mezi námi :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek