Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
3.5.12 14:59
@Pherenike píše:
@mamka snažilka No na UTZ je 8+4, což podle poslední ms odpovídá :-)

Takže jsi 9. týden :pankac: dala jsem žádost a těším se nafotečku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 15:00
@Pherenike píše:
@mamka snažilka Tyjo, knoflík už nešel jinak vyžešit, musela jsem něco holt vymyslet :-D

Já mám strečové kalhoty, ale břicho jak mám nafouklé, musím schovávat taškou. Jak se najím, tak se vyšpulím jak balon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
3.5.12 15:00

@simei Já jsem taky mezi posledníma. :-) jinak máme stejný termín, ale myslím, že mi ho doktor ještě upraví, zatím to mám podle internetové kalkulačky dle poslední ms. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 15:03
@Pherenike píše:
@mamka snažilka Tyjo, knoflík už nešel jinak vyžešit, musela jsem něco holt vymyslet :-D

Můžeš mě navést, kde přesně najdu tu fotečku? :nevim: Jsem tele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
3.5.12 15:04

@Pherenike já musím fotečku pochválit, už se těším na tu naší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 15:05
@AnitramV píše:
@Pherenike já musím fotečku pochválit, už se těším na tu naší :pankac:

Už ji také vidím.Je tam človíček malinkej :hug: gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.5.12 15:08
@AnitramV píše:
@simei Já jsem taky mezi posledníma. :-) jinak máme stejný termín, ale myslím, že mi ho doktor ještě upraví, zatím to mám podle internetové kalkulačky dle poslední ms. :mrgreen:

jj taky to tak mám vypočítané, tak uvidíme co na to DR. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
3.5.12 15:13

@mamka snažilka Jo takže vlastně 9tt :-) to je hrůza, já se v tomhle počítání ještě nějak ztrácím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 15:17
@Pherenike píše:
@mamka snažilka Jo takže vlastně 9tt :-) to je hrůza, já se v tomhle počítání ještě nějak ztrácím :-D

Dobrovolně by jsi se ošidila o týden :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 15:18

Já na utz zatím nikdy neviděla srdíčko a tak se těším, že ho příští týden uvidím, doufám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.12 15:19

To je strašný holky, sežrala jsem ted na posezení půlku balíků piškotů a zapíjím to vodou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
3.5.12 15:25

Pherenike, to jsi jak já :) Včera jsem byla na první kontrole, utz ještě nedělal (z toho jsem radost neměla), až příští týden 9.5., tak zase budou nervy pracovat, jestli je vše ok a jestli je mimíš i se srdíčkem a jestli velikostně odpovídá .. ale vážil mě a měla jsem normálně 123 liber (55,9 kg) a to než jsem otěhotněla, jsem měla 115 liber (cca 52,2 kg). Vůbec nechápu, z čeho jsem to nabrala, když prcek má sotva pár gramů a jídlu tedy zrovna moc nedám, protože mě spíš trápilo nechutenství a přežívala jsem jen na ovoci a zelenině. Ikdyž včera jsem tedy fakt dostala vlčí hlad a docela jsem nechápala, když i po 2 chlebů s máslem a sýrem jsem měla pocit, že jsem nesnědla nic.
Nicméně .. někde jsem četla, že po listovce se může víc nabrat a je fakt, že vitamíny zobu a té kys. listové je tam fakt hodně, takže kdo ví. Prcek si asi vytváří pěknej tukovej polštář jako ochranu na mém břiše :zed:

• Citovat
  • Upravit
hanak
3.5.12 15:31
@Pherenike píše:
@Janina88 Jo jsem v nějaké diskusi četla to mazání břicha a holky tam doporučovaly nějaký olej či co, který byl k zakoupení na mimibazaru a stál asi 650,– což mi přijde dost přehnaný 8o

Kup si v drogerii (myslím, že to mají v DM) olivové máslo. Je to za pakatel a udělá to úžasnou službu a pro tělo je to i zdravé, mám v ČR holčinu, co se tím mazala celé těhu (poradila jí to kosmetička), vykašlala se na jakékoliv předražené marketinkové přípravky a ačkoliv měla fakt břicho sak sud, nemá vlastně žádné strie.
na netu tady: http://pemi.cz/…l-10865.html

• Citovat
  • Upravit
19071
3.5.12 15:35

@hanak Kde přebýváš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
3.5.12 15:37
@mamka snažilka píše:
To je strašný holky, sežrala jsem ted na posezení půlku balíků piškotů a zapíjím to vodou. :mrgreen:

Jj,piškoty,ty baštim každý den k snídani,ale s mlékem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky