Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pherenike píše:
@mamka snažilka No na UTZ je 8+4, což podle poslední ms odpovídá
Takže jsi 9. týden
dala jsem žádost a těším se nafotečku ![]()
@Pherenike píše:
@mamka snažilka Tyjo, knoflík už nešel jinak vyžešit, musela jsem něco holt vymyslet
Já mám strečové kalhoty, ale břicho jak mám nafouklé, musím schovávat taškou. Jak se najím, tak se vyšpulím jak balon.
@simei Já jsem taky mezi posledníma.
jinak máme stejný termín, ale myslím, že mi ho doktor ještě upraví, zatím to mám podle internetové kalkulačky dle poslední ms. ![]()
@Pherenike píše:
@mamka snažilka Tyjo, knoflík už nešel jinak vyžešit, musela jsem něco holt vymyslet
Můžeš mě navést, kde přesně najdu tu fotečku?
Jsem tele ![]()
@Pherenike já musím fotečku pochválit, už se těším na tu naší ![]()
@AnitramV píše:
@Pherenike já musím fotečku pochválit, už se těším na tu naší
Už ji také vidím.Je tam človíček malinkej
gratuluju ![]()
@AnitramV píše:
@simei Já jsem taky mezi posledníma.jinak máme stejný termín, ale myslím, že mi ho doktor ještě upraví, zatím to mám podle internetové kalkulačky dle poslední ms.
jj taky to tak mám vypočítané, tak uvidíme co na to DR. ![]()
@mamka snažilka Jo takže vlastně 9tt
to je hrůza, já se v tomhle počítání ještě nějak ztrácím ![]()
@Pherenike píše:
@mamka snažilka Jo takže vlastně 9ttto je hrůza, já se v tomhle počítání ještě nějak ztrácím
Dobrovolně by jsi se ošidila o týden
![]()
Já na utz zatím nikdy neviděla srdíčko a tak se těším, že ho příští týden uvidím, doufám ![]()
To je strašný holky, sežrala jsem ted na posezení půlku balíků piškotů a zapíjím to vodou. ![]()
Pherenike, to jsi jak já
Včera jsem byla na první kontrole, utz ještě nedělal (z toho jsem radost neměla), až příští týden 9.5., tak zase budou nervy pracovat, jestli je vše ok a jestli je mimíš i se srdíčkem a jestli velikostně odpovídá .. ale vážil mě a měla jsem normálně 123 liber (55,9 kg) a to než jsem otěhotněla, jsem měla 115 liber (cca 52,2 kg). Vůbec nechápu, z čeho jsem to nabrala, když prcek má sotva pár gramů a jídlu tedy zrovna moc nedám, protože mě spíš trápilo nechutenství a přežívala jsem jen na ovoci a zelenině. Ikdyž včera jsem tedy fakt dostala vlčí hlad a docela jsem nechápala, když i po 2 chlebů s máslem a sýrem jsem měla pocit, že jsem nesnědla nic.
Nicméně .. někde jsem četla, že po listovce se může víc nabrat a je fakt, že vitamíny zobu a té kys. listové je tam fakt hodně, takže kdo ví. Prcek si asi vytváří pěknej tukovej polštář jako ochranu na mém břiše ![]()
@Pherenike píše:
@Janina88 Jo jsem v nějaké diskusi četla to mazání břicha a holky tam doporučovaly nějaký olej či co, který byl k zakoupení na mimibazaru a stál asi 650,– což mi přijde dost přehnaný
Kup si v drogerii (myslím, že to mají v DM) olivové máslo. Je to za pakatel a udělá to úžasnou službu a pro tělo je to i zdravé, mám v ČR holčinu, co se tím mazala celé těhu (poradila jí to kosmetička), vykašlala se na jakékoliv předražené marketinkové přípravky a ačkoliv měla fakt břicho sak sud, nemá vlastně žádné strie.
na netu tady: http://pemi.cz/…l-10865.html
@mamka snažilka píše:
To je strašný holky, sežrala jsem ted na posezení půlku balíků piškotů a zapíjím to vodou.
Jj,piškoty,ty baštim každý den k snídani,ale s mlékem ![]()