Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kapaz Dřív to možná měly ty ženský lepší…bez internetu ani nevěděly, jaké hrůzy je můžou potkat a bylo jim hej ![]()
@Pherenike píše:
@Kapaz Dřív to možná měly ty ženský lepší…bez internetu ani nevěděly, jaké hrůzy je můžou potkat a bylo jim hej
Jo to je pravda, manžel je ze mě taky hotovej, když mě vidí u netu, vždycky mě vyhání, ať nic nečtu..
Jinak jsem se od rána zase malinko uklidnila. Ale stejně už bych to měla nejraději za sebou, už aby byl ten pátek.. ach jo..
@Janina88 píše:
@lidus86
Ahoj, hele 8 týden to by mělo být datum tvé druhé přicházející MS ne? No tak není to jen takový záchvěv těla , které na to třeba ještě není zvyklé ?? Myslím že pokud nekrvácíš a nemáš bolesti tak by mělo být vše ok, ale jestli si chceš být 100% jistá zajdi k DR…
No právě že ne.. Já jak jsem měla ty dlouhé cykly, tak by to na MS vůbec nevyšlo.
Celý den se nic jiného neobjevilo, jen to ráno ten špinavej toaleťák, teď jsem byla na wc a mám podezření, že tam zase trošičku něco bylo, ale snad to opravdu nic nebude, když to není vyloženě krev. No a jak se tu píše, stejně to co se má stát se stane, takže jen vydržet a doufát.. ![]()
@lidus86 píše:
No právě že ne.. Já jak jsem měla ty dlouhé cykly, tak by to na MS vůbec nevyšlo.
Celý den se nic jiného neobjevilo, jen to ráno ten špinavej toaleťák, teď jsem byla na wc a mám podezření, že tam zase trošičku něco bylo, ale snad to opravdu nic nebude, když to není vyloženě krev. No a jak se tu píše, stejně to co se má stát se stane, takže jen vydržet a doufát..
Určitě to nebude nic vážného,taky jsem před dvěma dny trošku špinila ale nic mě nebolelo,na chvíli jsem si lehla a bylo to potom v pohodě,četla jsem že na začátku těhotenství je špinění obvyklé,pokud nekrvácíš,vážné to nebylo,pamatuji že při minulém těhotenství jsem taky špinila,na počátku,pak to přešlo ![]()
Též jsem dvě odpoledne malinko špinila - lehounce narůžovělý výtok, jen když jsem se utřela, ale bylo to v době očekávané MS a brzy to přešlo, tak jsem si s tím nedělala hlavu. Určitě to bude dobré. ![]()
Tak jsem doma ( po KO jsem musela vyvenčit malýho ) a všechno je v nejlepším pořádku
Jsem 7+4 , mimi je 1,25 cm veliké, srdíčko tluče jako zvon
.
Děkuju. Já tu fotku nemůžu vůbec najít. Měla jsem za to, že jsem si jí dala do kabelky se zprávou, ale tam není
. Možná, že jsem jí zapomněla u Dr. To jsem tele
. Zkusím tam zítra naklusat. No to jsem to zkonila
![]()
Holky, všem moc děkuju za podporu......byla jsem dnes na ultrazvuku u své doktorky (v pondělí jsem byla v nemocnici CAR) a ta miminko změřila a pogratulovala mi, že podle PM jsem 7+1 a miminko je 7+0…zdálo se mi strašně obrovské na té obrazovce a to mám jen 9,6 mm:-)…ale vidět to bijící srdíčko bylo to nejkrásnější, co jsem v životě viděla…jako by říkalo, maminko, jsem tu jenom pro vás:-) tak ještě jednou moc děkuju a všem vám přeju krásná a zdravá dítka a at nám vše dopadně dobře
jůů holky já vám tak závidím, že máte už po kontrole… já si na ni budu muset počkat do 22.5
a to jsem musela ještě ukecávat setřičku, protože muj Dr. bude ordinovat až v někdy 6. června …
Dajdu, gratuluju ! ![]()
Mně doktor vyšetřil, nabral krev, děloha odpovídá 8tt (to je dobrý, to odpovídá).. ale utz prý až příští týden, takže zase se budu nervovat do 9.5. Mě asi klepne !
Ahoj holky jak je dnes po ránu ???
Mě fajn tedy po tom hrozným večeru si to teda zasloužím ![]()
@Dajdula
jééé to je super, mám radost z každé nové dobré zprávy, a kdo bude další ??, Kdo má ´v brzké době kontrolu ??
@Janina88 : ja jdu dneska, mam hrozny stracha azaroven se tesim.az dorazima dam vam vedet jak jsem dopadla.
jinak drzim palce i vsem ostatnim kdo dnes take jdou ![]()
Tak já mám kontrolu až za měsíc,objednala mě na 24.5,je to dlouhá doba ale snad se do té doby nic nepřihodí a bude to v pořádku
Jinak všem gratuluji k úspěšným kontrolám,dokážu si představit to nadšení
![]()