Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AnitramV píše:
mě také zatím žádné chutě nechytají, jen tuhle jsem měla hrouznou chuť namočit si horalku do hořčice, ale nakonec jsem nenamočila
@AnitramV
Ha ha já měla zase nedávno eidam udělanej jako tlačenku s octem a cibulí
![]()
To jsou chuťe co ![]()
@Janina88 píše:
@AnitramV
Ha ha já měla zase nedávno eidam udělanej jako tlačenku s octem a cibulí![]()
To jsou chuťe co
utopence nemůžu ten mi dobře moc nedělá, ale táááák bych si dala nakládanej hermelín, ale nemůůůžu nemůžu a já bych ho teď snědla kvanta ![]()
já nedojídám normálně, u nás si z toho dělají legraci pořád kdy že už budu těhotná?
tady to ode mě každý tak nějak dřív nebo později čeká, no ale taky to asi dlouho neutajím, pěkně kynu ![]()
@Janina88 předtím to na mě kolegyně poznaly během chvilky,byla jsem prostě jiná jak říkají
@mamka snažilka jo jo někdy mi tluče a tlouklo tak že jsem ho slyšela v uších,až mě jakoby mě tlačilo na prsou a hýbalo se mi tričko,až bolestivé,je to špatný tlak asi ![]()
@Janina88 píše:
@AnitramV
Ha ha já měla zase nedávno eidam udělanej jako tlačenku s octem a cibulí![]()
To jsou chuťe co
Dopoledne třeba do sebe nedostanu vůbec nic,oběd snít tak tak a až potom večer šmejdím,včera večer třeba,jsem měla langoš z hladového okna(hnus),pak jsem si doma ohřála jitrnicový prejt s chlebem a zazdila jsem to hroznem,nejhorší je že pak večer nemůžu spát,protože jsem s prominutím přežraná
![]()
@Janina88 píše:
@AnitramVjá si zase představila tu tvojí horalku v horčici
tak do toho bych nešla
když jsem čekala dceru šíleně mi chutnal chleba s tatarkou ![]()
Jdu na oběd úplně se toho děěsím co zas dneska bude už teď je mi z toho zle …
![]()
Já dnes vařím fazolovou polévku a francouzské brambory ale bych na to měla chut se říct nedá
aspon manžel s dcerou si pochutnají ![]()
nevím jestli tu máme některá víc dětí ale s těmi chutěmi,u dcery bylo kyselé,když jsem čekala syna tak zákusky,hamburgry,hrozno a úchylák na kuřecí vývar,ted zatím nic ![]()