Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
4.5.12 10:35
@AnitramV píše:
mě také zatím žádné chutě nechytají, jen tuhle jsem měla hrouznou chuť namočit si horalku do hořčice, ale nakonec jsem nenamočila :mrgreen:
:mrgreen: Cože? :P Tak to by mě nenapadlo ani vesnu. To já mám spíš často hlad, ale dnes mi je divně od žaludku, zatim jsem jen snídala a chut na nic nemám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 10:36

Hodně ale blemtám vodu aniž bych měla žízeň nevim proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 10:38

@AnitramV
Ha ha já měla zase nedávno eidam udělanej jako tlačenku s octem a cibulí :lol: :lol:
To jsou chuťe co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 10:40
@Janina88 píše:
@AnitramV
Ha ha já měla zase nedávno eidam udělanej jako tlačenku s octem a cibulí :lol: :lol:
To jsou chuťe co :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: No ale takové utopence nebo tu tlačenku s octem bych si dala :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 10:41

utopence nemůžu ten mi dobře moc nedělá, ale táááák bych si dala nakládanej hermelín, ale nemůůůžu nemůžu a já bych ho teď snědla kvanta 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
4.5.12 10:46

já nedojídám normálně, u nás si z toho dělají legraci pořád kdy že už budu těhotná? :-D tady to ode mě každý tak nějak dřív nebo později čeká, no ale taky to asi dlouho neutajím, pěkně kynu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
4.5.12 10:50

@Janina88 předtím to na mě kolegyně poznaly během chvilky,byla jsem prostě jiná jak říkají :lol: @mamka snažilka jo jo někdy mi tluče a tlouklo tak že jsem ho slyšela v uších,až mě jakoby mě tlačilo na prsou a hýbalo se mi tričko,až bolestivé,je to špatný tlak asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
4.5.12 10:51
to jsou teda chutě, s prominutím :poblion:
@Janina88 píše:
@AnitramV
To jsou chuťe co :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 10:54

@AnitramV :lol:

:mrgreen: já si zase představila tu tvojí horalku v horčici :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
4.5.12 10:54

Dopoledne třeba do sebe nedostanu vůbec nic,oběd snít tak tak a až potom večer šmejdím,včera večer třeba,jsem měla langoš z hladového okna(hnus),pak jsem si doma ohřála jitrnicový prejt s chlebem a zazdila jsem to hroznem,nejhorší je že pak večer nemůžu spát,protože jsem s prominutím přežraná :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
4.5.12 10:55
@Janina88 píše:
@AnitramV :lol::mrgreen: já si zase představila tu tvojí horalku v horčici :poblion:

tak do toho bych nešla :lol: když jsem čekala dceru šíleně mi chutnal chleba s tatarkou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.5.12 10:58

Jdu na oběd úplně se toho děěsím co zas dneska bude už teď je mi z toho zle … :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
4.5.12 11:00

Já dnes vařím fazolovou polévku a francouzské brambory ale bych na to měla chut se říct nedá :( aspon manžel s dcerou si pochutnají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
4.5.12 11:02

nevím jestli tu máme některá víc dětí ale s těmi chutěmi,u dcery bylo kyselé,když jsem čekala syna tak zákusky,hamburgry,hrozno a úchylák na kuřecí vývar,ted zatím nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
4.5.12 11:06

@fiala Můžu se stavit? Francouzské brambory zbožňuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí