Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
825
4.5.12 16:04

21 dní
35 dní (5 týdnů)
18 – 7,340
však jo,já jsem 20dpo takže začátek v téhle tabulce,ne? Monika může mít fakt dvojčata,tp by sedělo,ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
4.5.12 16:05

Nebo si myslíte,že mim i nebude? :,( podle těch hodnot? :,( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
4.5.12 16:06

Nemusí mít dvojčata, v tomto období je 1220 normální, může mít až těch 7tis, každé tělo na to raguje prostě jinak. A ty jsi taky v normě, takže klííííd! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.5.12 16:07

Ahoj holky!
Tak hlásím, že kontrola proběhla na výbornou :pankac: :pankac: :pankac:

Podle doktorky jsem 7+5 (musím založit metřík :lol: ), mimi je cca 12mm a bylo i :srdce:
Mám hlavu jak balon z toho co mě teď všechno čeká, příští týden na odběry, pak zavolat do nemocnice a domluvit se na ten prvosemestrální screening a až budu mít vše (prý to je na dvakrát), tak teprve zpět ke svoji a dostanu průkazku (cca za 6 týdnů - až… :( ) Obrázek nemám, shodli jsme se, že to zase není tak vidět, abych si to nechávala tisknout.

Holky, já jsem tak šťastná!!!!!!! Konečně mě došlo, že je to pravda!! :) Dostala jsem nějakej reklamní kufřík, tak jsem do něj jen tak zběžně koukla a hned mě popadlo, že vlastně vůbec nic nevím.. jak, co.. jestli to vůbec všechno zvládnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 16:08
@Kapaz píše:
Nemusí mít dvojčata, v tomto období je 1220 normální, může mít až těch 7tis, každé tělo na to raguje prostě jinak. A ty jsi taky v normě, takže klííííd! :hug:

Jo bude to tak, obě jste v tom rozmezí, někomu vystřelí hcg hned na začátku a někomu naopak déle, záleží na těle. Bohužel nejsme podle tabulek, ale každá jsme jiná :nevim: Nic se nedá brát paušálně. To samé je to i s příznaky, někdo je má a někdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
4.5.12 16:08

Tak to gratuluji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.5.12 16:10
@lidus86 píše:
Ahoj holky!
Tak hlásím, že kontrola proběhla na výbornou :pankac: :pankac: :pankac:

Podle doktorky jsem 7+5 (musím založit metřík :lol: ), mimi je cca 12mm a bylo i :srdce:
Mám hlavu jak balon z toho co mě teď všechno čeká, příští týden na odběry, pak zavolat do nemocnice a domluvit se na ten prvosemestrální screening a až budu mít vše (prý to je na dvakrát), tak teprve zpět ke svoji a dostanu průkazku (cca za 6 týdnů - až… :( ) Obrázek nemám, shodli jsme se, že to zase není tak vidět, abych si to nechávala tisknout.

Holky, já jsem tak šťastná!!!!!!! Konečně mě došlo, že je to pravda!! :) Dostala jsem nějakej reklamní kufřík, tak jsem do něj jen tak zběžně koukla a hned mě popadlo, že vlastně vůbec nic nevím.. jak, co.. jestli to vůbec všechno zvládnu ;)

To jsi mě potěšila i zaskočila zároveň, já prostě fotečku v tu středu chci i když budu jen 7 plus 1 :mrgreen: chtěla bych to s fotkou oznámit rodině :P . Moc gratuluji, bude vše v pořádku uvidíš a zvládneš to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.5.12 16:11

hcg vůbec nevím, takže v tomhle nemůžu radit.

Horalka s horčicí, tak to jsem se fakt zasmála :mrgreen: :mrgreen:
Já zatím nemám extra chuť na nic a už vůbec ne na nic zvláštního.

ad sex - no abych řekla pravdu, tak nějak zatím nemám vůbec chuť. Večer mě většinou začne hodně tlačit břicho, že ho musím fakt vyvalit a veškerá chuť mě přejde, asi budeme muset vymyslet jinou dobu :oops: No a navíc jsem většinou úplně grogy, že usnu už u televize, takže manžel, když mě vidí, tak ani nic neříká :lol:

ad diskuze.. a proč nezůstat tady, když se to tak pěkně rozjelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.5.12 16:15
@mamka snažilka píše:
To jsi mě potěšila i zaskočila zároveň, já prostě fotečku v tu středu chci i když budu jen 7 plus 1 :mrgreen: chtěla bych to s fotkou oznámit rodině :P . Moc gratuluji, bude vše v pořádku uvidíš a zvládneš to :hug:

Ale jo, ona s tím neměla problém, řekla mi, že mi ji klidně vytiskne, že to pro ni problém není, ale že si myslí, že tam ještě skoro nic není vidět. Jen bílý flek uprostřed černého :-) Tak jsme se shodli, že ještě počkám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.5.12 16:20

ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kde uvidím ty metříky a jak se zakládají? Díky za radu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
4.5.12 16:30

Metříky uvidíš, když pod názvem skupiny vpravo klikneš na odkaz zapnout podpisy a svůj metřík si uděláš tak, že si vybereš nějakej co se ti tady líbí u holek, klikneš na něj a ono tě to hodí na stránky, kde se vyrábí. Proklikáš se postupem, nakonec ti to vyhodí adresu, kterou pak zkopíruješ do svého nastavení do kolonky popis. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
4.5.12 16:56
@Janina88 píše:
Jo a ještě další poznatek, přišla jsem konečně na to co mi dělá dobře a je to ovocnej jogurt, nejlépe jogobela spotřebuju denně tak 4 možná víc

Jani, já sice jogurty moc nemusím, ale když mi bylo fakt šíleně zle u prvního těhu, tak jsem prvních pár měsíců doslova přežívala na jorguvo-ovocných nanukách (tehdy se jmenovaly jinak, dnes je to Mrož). Ty jsem mohla naveliko :)

• Citovat
  • Upravit
hanak
4.5.12 17:02
@mamka snažilka píše:
Vysoké hodnoty jsou někdy u dvojčátek :lol:

Tak já měla 22 DPO 4184 - fakt vysoký. Ještě pořád nevím, co čekáme, utz bude až 9.5., do té doby se asi zblázním nedočkavostí ! :)
Ale když se podíváš na tabulky hcg, tak to rozpětí je fakt obrovské, od pár jednotek až po několik tisícovek, takže v normě jsou vlastně všechny hodnoty tady uvedené ;)

• Citovat
  • Upravit
171
4.5.12 17:03

No je pravda, že už jsem taky párkrát po jogurtu sáhla, když mě nebylo dobře a pomohlo to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
4.5.12 17:10
@lidus86 píše:
hcg vůbec nevím, takže v tomhle nemůžu radit.

Horalka s horčicí, tak to jsem se fakt zasmála :mrgreen: :mrgreen:
Já zatím nemám extra chuť na nic a už vůbec ne na nic zvláštního.

ad sex - no abych řekla pravdu, tak nějak zatím nemám vůbec chuť. Večer mě většinou začne hodně tlačit břicho, že ho musím fakt vyvalit a veškerá chuť mě přejde, asi budeme muset vymyslet jinou dobu :oops: No a navíc jsem většinou úplně grogy, že usnu už u televize, takže manžel, když mě vidí, tak ani nic neříká :lol:

ad diskuze.. a proč nezůstat tady, když se to tak pěkně rozjelo?

Tak s těmi chutěmi jsme na tom obdobně, taky mě zatím nějak míjí, spíš pořád trochu nechutenství. Včera jsem ale dělala večer pro rodinku palačinky s nutelou a banánem a i já si je dala s chutí, to mě docela překvapilo, jinak na sladkým neulítávám. Pořád mám hlavně ráno a večer problém s jídlem (takže ty palačinky mě fakt včera docela překvapily), ráno pro změnu začínám melounem, ten mě trochu povzbudí. :jazyk:
Se sexem - vůbec na to nemám chuť. Večer jsem unavená, že usínám snad ve stoje, přes den je pořád co dělat, že bych si často nejdradši taky lehla :oops:
Takže jsme se s manžou domluvili, že prostě počkáme, až se budu cítit líp. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky