Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
8.5.12 10:38

v hcg neporadím, mně ho vůbec neměřili, na krevní testy jdu poprvé až zítra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
8.5.12 10:40
@kovacici píše:
Ani na kalhotkách zatím nic nemám,oběvilo se to je při vytírání :| tak snad tam mimíserk bude,zítra jdu na krev tak doufám,že stoupá :) měla jsem ji jen 18,ale jak jsem psala byla jsem 20dpo :) to bylo moc brzo,že?

Mě hcg taky neměřily,opravdu bych se snažila být v klidu,nic není ztraceno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 10:41

tak dobře holky :kytka: je mi hrozně zle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 11:21

No ted jsem jsem přišla ze záchodu a vůbec nic :mrgreen: tak snad to nic není.jen jsem sidělala test a je tam slabší čárka než včera,jak je to možné?byl to desítkoví a včera 20 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
8.5.12 12:58
@kovacici píše:
No ted jsem jsem přišla ze záchodu a vůbec nic :mrgreen: tak snad to nic není.jen jsem sidělala test a je tam slabší čárka než včera,jak je to možné?byl to desítkoví a včera 20 :mrgreen:

Netestuj se, nemá to cenu, protože i když má ženská zamlklé těhotenství, tak test bude pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 13:19

Tak dobře děkuji za radu.Ale jestli se mimísek neudrží,tak budu smutná,už 4× jsem o to přišla,nejdříve v říjnu spont.potrat a pak 2× se zpožděnou ms a ted by to bylo zas něco :,( ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
8.5.12 14:06

Kolikátý jsi teď DC ?

• Citovat
  • Upravit
825
8.5.12 14:37

jsem 41dc :) myslíš,že mimísek tam je?dnes mi test ukázal slabčí 10 čárku,ale včera 20 docela silnou :) jen mám takový narůžovělí jen někdy když se vytřu :oops: tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
8.5.12 15:18

Tak mimíšek tam je určitě, jde o to, jestli je vše ok. Teoreticky špinění je v prvních týdnech těhu docela časté, nicméně může se dostavit i opožděná MS (biochemické těhotenství). Na doktora je ještě hodně brzy, prakticky nic by tam neviděl, ale zkusit to můžeš, sice ti nepoví, jestli je miminko v pořádku (neviděl by ještě srdíčko), ale dal by ti něco na to špinění - nebo si sama kup v lékárně Ascorutin, hodně pomáhá a tohle by ti tady doktor zřejmě předepsal.
Držím palce !!!

• Citovat
  • Upravit
844
8.5.12 18:16

ahoj

Ahoj holky, tak jsem tady od patku nebyla a nestacim se divit…jste dracice, top nemuzu ani vsechno precist 8)
ja jdu na utz ve ctvrtek, abychom zkontrolovali, zda uz ma :srdce: se tesima bojim zaroven 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
8.5.12 18:46

Ahoj holky, taky jsem nervozní, zítra jdem po 14 dnech na kontrolu,ale zároven se těšim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
8.5.12 18:54

Držím palce,určitě bude vše v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
8.5.12 20:04
@Dafii píše:
Ahoj holky, tak jsem tady od patku nebyla a nestacim se divit…jste dracice, top nemuzu ani vsechno precist 8)
ja jdu na utz ve ctvrtek, abychom zkontrolovali, zda uz ma :srdce: se tesima bojim zaroven 8o

Dafii, já jdu zítra a normálně už teď mám zadek staženej. Bojím bojím, aby bylo všechno v pořádku !

• Citovat
  • Upravit
825
8.5.12 20:29

Ahoj holky,tak jsem začalala krvácet k večeru a ted ze mě vyšly během hodiny větší dva kusy sraženiny a jeden byl v něčem obalený :,( Jsem stoho smutna :,( už zase se miminko neudrželo a odešlo ze mě :,( :( :?A docela mě bolí břicho a záda :,( Takže mě nezbude než zase čekat na ovulku a zase se snažit :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
8.5.12 20:35

Ahoj holky, @kovacici to mě mrzí, chtěla jsem tě povzbudit, že to že jsi měl aslabší čárku na testu 10 než na 20 asi nic neznamená, taky jsem to tak měla. na 10 slabonká a ny 20 pěkná silná čárka :nevim: , ale než jsem dočetla… :( ale příště už to určitě vyjde, hlaavně nezoufej :kytka:
@Dafii tak to jdem na ultrazvuk stejně, teda alespoň doufám, že mě na čt objedná, jinak na kontrolu jdu zítra a už se nemůžu dočkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí