Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janina88 - jdu na kontrolu v pondělí a ty samé myšlenky mám také. Je to hrozný. Už abych měla po kontrole. Je mi oněco lépe než před pár dny a hned z toho dělám ukvapené závěry a snad zbytečné. Nejraději bych si nakopala ![]()
@Máca S
No já bych se nakopala a ještě bych si dala navrch pár facek ![]()
Proč mi to vůbec napadá? asi si zakážu do čtvrtka internet
holky klid a žádný stres, já se pořád uklidňuju, že je vše ok. takže je ![]()
jani jinka ani nevíš jak se těším, dneska jsem ani nemohla dospat, už od5 jsem byla vzhůru a čekala abych už mohla vyrazit k doktorovi, pak jsem byla tak ráda, že můžu jít dovnitř, že jsem si i boty zapomněla sundat. a zítra to čekám obdobné, od 5 vzhůru a pak tlačit čas kupředu, mám to až na půl 10 ![]()
@AnitramV
Jo jo klid klid, a hlavně proč nad tím jako přemýšlím ???, Hergot ![]()
No já tlačím dny dopředu asi je začnu odškrtávat, toho 17. už mě čeká taky průkazka , a co holky už to ví vaše okolí???Myslím tím rodinu a kamarády?
Gratuluji k úspěšným kontrolám! Jani, taky mám černé myšlenky. Kontrolu mám až 21.
To je teprve horor. No co nadělám, nezbývá než doufat, že je vše v pořádku.
U mě to ví jen přítel a nej kamarádka, nějak se mi nechce to někomu říkat. ![]()
my to rodičům řekli hned, ale ostatní ještě čeáme, někdo už to sice ví, ale zatím jen ty nejbližší … ale jestli to zítra dopadne
tak už to asi nevydržím a řeknu to… ![]()
No já to ani nikomu neřikala, jen když se mě někdo zeptá, nejsi náhodou těhotná řeknu že jo, no a pak tamtamy duní
a tak nějak se to nese samo vzduchem.
Nelezu, nejezdím na kajaku a nedám si svoje oblíbené pivo no jenom blbej by to nepoznal a to že i jinak moje ploché břicho už dávno není ploché, tak že to pomalu, ale jistě ví většina našich známých aniž by jsme chtěli… ![]()
Takže máte nějakou prýma radu jak se zbavit po dobu nutnou černých myšlenek
![]()
jo jo nemusíš to troubit do světa, za chvíli to stejně každý pozná. spíš to řeknem těm známým a příbuzenstvu a ono se to roznese, respektive už to přestanu tajit popírat
on náš malej se o to postará aby to pak věděli všichni
už to troubí asi půl roku, že budeme mít miminko, tak te´d už to alespoň bude pravda, pořád chodí a říká, jestli už tam mám to semínko, když bude to mimi a chce mít jen bráchu, žádná holka nepřichází v úvahu, a běda jestli jo, tak začne plakat, snad mu to ještě zvládneme vysvětlit, že to bude jedno když by to náhodou ta holky byla… ![]()
Ha ha, no tak u vás doma máte tedy postaráno o to aby se to všichni dozvěděli
Já na to mám zase spolehlivou 3 letou neteř tak že asi vím o čem mluvíš ![]()
kapaz,lexuska a matysska,já jdu taky na kontrolu 21.hrozný čekání,já už se tak moc těším,budu 11týdnu tak doufám, že už bude vidět hezký malý človíček,holky jak ste na tom necháte si říct pohlaví až to půjde???
Já budu v osmém, tak to už bude aspoň to srdíčko…
A pohlaví si říct určitě nechám, ale stejně od začátku tuším, že to bude kluk. ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na utz. Jsme menší, i když byla ovulka kolem 14DC. Vajíčko se pravděpodobně déle zahnizďovalo. Místo 7+1 jsme 6+5 takže cca o 3 dny menší. Máme 8 mm a srdíčko bije
Tady přikládám fotečku malé prďolky, snad ji uvidíte. Jinak další kontrola až 6.6. a to už dostanu i průkazku a mám přijít s močí. Nevím, zda ten měsíc přežiju. ![]()
@AnitramV píše:
ahoj holky, tak hlásím - kontrola u dr. proběhla v pořádku, prý to pěkně roste a odpovídá 7týdnu a zítra jupijajou na ultrazvuk a tam to snad taky bude vše ok. další kontrola za 14 dní a to už dostanu i preukaz
A on ti teda dnes už dělal ultrazvuk? Gratuluju ![]()
@mikki 25 já budu 10tt a pohlaví budu chtít vědět a chceme holčičku ![]()