Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
10.5.12 11:03
@Jarmila6 píše:
@mamka snažilka Ono zatím to prý nejde změřit ůplně přesně,to až na té genetice a tam prý i řeknou kolikati týdnům a dnům to odpovídá,podle toho jak jsme od sebe tak to myslím odpovídá,tak na to myslet nemusíš.

Aha tak to jo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.5.12 11:20
@Jarmila6 píše:
@mamka snažilka Ono to nejde aby tam byli oba stejně,taky měl doktor plnou čekárnu,ale prý stejní jsou. Já s těma chutěma taky bojuju,ale pokaždý mám chut´na něco jinýho,ráno mi je teda všelijak a pak večer. :roll:

Ne já jsme myslela tvou fotku a mou fotku, že jsou odlišné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
10.5.12 11:34

@mamka snažilka No tak to já si zase sedím na vedení,blbě jsem to pochopila.To je zase tím jak má každý jiný utz a já jsem byla v tom centru a tam to mají asi přesnější,ale mm to odpovídá,když si měla 8mm a já 7mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.5.12 11:34

hezký den,přeju Všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.5.12 11:40
@Jarmila6 píše:
@mamka snažilka No tak to já si zase sedím na vedení,blbě jsem to pochopila.To je zase tím jak má každý jiný utz a já jsem byla v tom centru a tam to mají asi přesnější,ale mm to odpovídá,když si měla 8mm a já 7mm.

Jojo odpovídá. Nesedíš si na vedení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
10.5.12 12:17

@Jarmila6 : moc gratuluju…:-D krásná fotečka… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
10.5.12 12:28

Ahoj holky tak hlásím kontrolu z ultrazvuku, ale nějak moc nadšená toho nejsem nejen že jsem tam čekala téměř 2hodiny ale mimi je drobeček, odpovídá 5+5tý a ještě k tomu mám plod.vejce lehce nepravidelného tvaru :nevim: ale má :srdce: a prý by to mělo být v pořádku, jen z toho já ani můj gyndr nejsme moc nadšení, za 14dní kontrola a další objednání na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.5.12 12:40
@AnitramV píše:
Ahoj holky tak hlásím kontrolu z ultrazvuku, ale nějak moc nadšená toho nejsem nejen že jsem tam čekala téměř 2hodiny ale mimi je drobeček, odpovídá 5+5tý a ještě k tomu mám plod.vejce lehce nepravidelného tvaru :nevim: ale má :srdce: a prý by to mělo být v pořádku, jen z toho já ani můj gyndr nejsme moc nadšení, za 14dní kontrola a další objednání na ultrazvuk.

Ahojky, to je přesně to o čem jsem mluvila, jak nás doktoři hned vystraší i přes to, že je to nález zcela normální a za týden se může o 100% změnit. Jste o pár dní menší, my taky,ale miminku věřím. Jdu na kontrolu až za měsíc a do té doby se musím nějak zabavit, přemýšlím o domácích pracech. Buď hlavně v klidu a věř drobečku, že už ted zase roste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.5.12 12:48

Přesně musíme těm prckům věřit, si pořád myslíme že to je šup na kozu a je to :lol: , ale není víte co tam má práce a co se mu během týdne musí všechno vyvinout narůst atd… no a mi potom přijdeme z UZ a stejně hudráme že není tak velký jak měl být, chudák malej a on se tam v bříšku tak snaží a roste :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
10.5.12 12:55

no holky, prošmejdila jsem co se dalo a uklidnila se, jelikož mám většinou cyklus dlouhý 30-31 tak to odpovídá a mělo by to být takhle v pořádku :dance:
@mamka snažilka já bych to asi měsíc nevydržela, ještě že jdu za 14 dní, příští týden mám pracovní, tak to uteče rychle a pak ten další volníčko a těšeníčko na pány doktory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
10.5.12 15:19
@Vendulca píše:
Holky,jak jste na tom s nevolnostma?U mě už nějak ustupují,tak mam trochu strach aby to neznamenalo něco špatného.Jsem v 8+5 tak mi to přijde dost brzy.

Vendulco, neplaš. Naprosto ti rozumím, před včerejším utz jsem taky šílela, že je mi podezřele dobře a i prsa že mě snad bolí méně .. a nakonec všechno bylo ok. Prostě asi se dostáváme do fáze, kdy nám bude líp a líp.. je to dobře, aspoň si to konečně začneme užívat ;)

• Citovat
  • Upravit
hanak
10.5.12 15:31
@AnitramV píše:

Kamarádka taky měla plodové vejce nepravidelného tvaru, na foto to bylo opravdu nestandartní a doktor to nijak nekomentoval. Jen se pak divil, že ve 12tt, když zakrvácela a šla na pohotovost, tak tam mudr. zjistili, že ten nepravidelný tvar způsobily plody dva .. prostě čeká dvojčátka, jen to druhé se na prvním utz schovávalo.

• Citovat
  • Upravit
hanak
10.5.12 15:34
@mamka snažilka píše:
Já jsem byla z počátku vystrašená, když doktor miminko asi dvakrát přeměřoval a ptal se kolik dní mám zpoždění a pak řekl, že je to asi o 3 dny menší,ale je to zřejmě normální nález, když mě objednal na kontrolu až za měsíc. Ale pořád nad tím přemýšlím. Ale když my dvě jsme od sebe dva dny, tak to takový rozdíl není ne.

Neplaš se pro 3 dny. Je to úplně normální, ten „rozdíl“ v tabulkách může být klidně i týden, ačkoliv přesně znáš termín početí. Oni doktoři mají tabulky, kam to nacpou a nezajímá je, že každý jsme jiný a každý rosteme malinko jinak. Oficiálně jsem všechny děti měla dlouho menší, než by odpovídalo tabulkám, prostě jsem taky menší a děti rostly přímoúměrně mé stavbě těla. Při porodech pak každý měl váhu jak přes kopírák .. 2880, 2860 a 2775g. Takže klid, zbytečně se stresuješ, miminko je v pořádku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
171
10.5.12 19:46

Ahoj holky!
Všem gratuluji ke kontrolám a k fotečkám, jsou všechny krásný ;)
Já jsem byla ve středu na odběrech krve, tak snad bude vše ok. Objednala jsem se na ten prvosemestrální screening - na první část jdu už příští čtvrtek, takže mrňouska zase uvidím :pankac: Už se fakt těším

Pohlaví No já si zatím říkám, že bych to vědět nechtěla, ale manžel jo, takže uvidíme, kdo koho ukecá :lol: U nás je to vcelku jedno, moje strana rodiny by určitě chtěla holku - už dlouho u nás nebyla. Manželova strana by zase chtěla kluka - po tatínkovi.

• z čehož vyplývá, že rodina už to ví a trochu mě naštvali, protože i když jsem říkala, že bych byla ráda, aby to zůstalo zatím jen v rodině, tak manželova sestra už to samozřejmě nevydržela a řekla to dál.. :roll:

@Dajdula Tak teď jsem se vážně zasmála :mrgreen: Rozbalit před manželem až na Vánoce

Jména ještě neřešíme - jen když jsem to trochu naťukla, tak jsem vyrozuměla, že by manžel chtěl po sobě - Petr… ale říkám, na to je ještě brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
10.5.12 21:20

2.kontrola

ahoj holky tak jsem se dneska vratila s kontrolniho ultrazvuku. :srdce: tak videla jen ona, ja nic – ale v to jsem ani nedoufala :roll:
Trochu me vystrasila, ze je o tyden mensi nez by mel byt podle menstruace…myslite ze to je ok? posledni MS jsem mela 13.03.12 ale 1. nechranenny :hug: az 30.03.2012…co myslite? mate nekdo podobne zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí