Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
11.5.12 14:16
@Janina88 píše:
Holky prosím o radu, je hustý bílý výtok, nezapáchající, někdy až tak trochu nazelenalý nebo i vodnatý normální? neboli je to známky že je vše ok? díky za odpověď

Myslím si, že výtoky jsou v těhu normální. Já ted nemám kontrolu, protože stále zavádím utrogestan, ale ano jsou normální. Jen nevím teda ten nazelenalý. Spíš nažloutlý a bílý je častější. Důležité je, že nijak nezapáchá. Oni jsou normální v těhu bohužel i kvasinky. Miminko není nijak ohrožené, jen nám je to krajně nepříjemné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.5.12 14:41

@Janina88 Já se taky snažím být v klidu, ale po minulé zkušenosti jsem prostě nervóznější. Miminko se nevyvíjelo, ale mně to moje tělo teda znát nijak nedalo, nešpinila jsem, nekrvácela, prostě nic, vše v pořádku, ale mimi nikde :nevim: . A co se týče těch výtoků, tak si myslím, že je to úplně normální, mám ho taky, takový bílý a občas i vodový, jak kdy, často mám mokro na kalhotkách. Pokud výtok nezapáchá a nic tě nesvědí ani nepálí, tak je to O.K. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
11.5.12 14:54
@Janinka1983 píše:
@Janina88 Já se taky snažím být v klidu, ale po minulé zkušenosti jsem prostě nervóznější. Miminko se nevyvíjelo, ale mně to moje tělo teda znát nijak nedalo, nešpinila jsem, nekrvácela, prostě nic, vše v pořádku, ale mimi nikde :nevim: . A co se týče těch výtoků, tak si myslím, že je to úplně normální, mám ho taky, takový bílý a občas i vodový, jak kdy, často mám mokro na kalhotkách. Pokud výtok nezapáchá a nic tě nesvědí ani nepálí, tak je to O.K. :kytka:

Ahoj Janinko, to co tě potkalo je tuším mola a nestává se, že by se opakovala. Váček sice je, ale bez miminka. Věřím, že ted je mimísek tak kde má být :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
11.5.12 15:27

@Janinka1983 ahoj kočko :lol: já si myslím že na ult už by bylo něco vidět já sice nevim kolikátý jsem týden,ale 25 DPO už byl hezky vidět váček,já myslím že to bude v pohodě 21.5. uvidíme naše mrnousky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
11.5.12 15:36

Zeptám se asi blbě, ale DPO je co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
11.5.12 16:00

DPO je den po oplodnění
DC je den cyklu (menstruačního cyklu)
MS je menstruace

• Citovat
  • Upravit
11530
11.5.12 16:08
@hanak píše:
DPO je den po oplodnění
DC je den cyklu (menstruačního cyklu)
MS je menstruace

Jenže jak můžeme vědět, kdy bylo vajíčko oplodněno? Brala bych to spíš jako den po ovulaci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
11.5.12 16:11
@mamka snažilka píše:
Jenže jak můžeme vědět, kdy bylo vajíčko oplodněno? Brala bych to spíš jako den po ovulaci :pankac:

To je stejné ;) Vajíčko je při ovu schopno oplodnění jen pár hodin, takže DPO je vlastně obojí - ovulace i oplodnění. Co nikdy nemůžeš vědět, je - kdy došlo k uhnízdění. Ale ovu a oplodnění je vlastně totéž.

• Citovat
  • Upravit
11530
11.5.12 16:15
@hanak píše:
To je stejné ;) Vajíčko je při ovu schopno oplodnění jen pár hodin, takže DPO je vlastně obojí - ovulace i oplodnění. Co nikdy nemůžeš vědět, je - kdy došlo k uhnízdění. Ale ovu a oplodnění je vlastně totéž.

Já to vždy brala tak, že ovu není nikdy přesně a že se to může vlastně i o dva dny lišit. Ovulační testy člověk taky nikdy nevystihne přesně na minutu, tak to beru spíše od té ovulky plus mínus. Vlastně co je v našem těle přesné že :mrgreen: Taky ted přemýšlím nad tím, že když jsem měla ovulku zhruba 14 DC, protože 15DC na utz už vajíčko nebylo, že je miminko o 3 dny menší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
11.5.12 16:19

Ty 3 dny vůůůůůbec neřeš ! Žádné miminko není přesně podle tabulek ! Akorát tě to znervozňuje :( Tady doktoří nepočítají prcka na utz na dny, ale na týdny, právě proto, že ty dny akorát nesmyslně vyplaší, protože ten rozdíl může být podle tabulek i týden a přesto je to v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
hanak
11.5.12 16:21

Ještě s tou OVU - já jí na sobě bezpečně poznávám, takže jsem schopná říct den přesně. Kdo si měří bazální teplotu, tak taky ví přesně ovu, tudíž i den oplodnění. Ale u hodně holek ovu probíhá skrytě, bez vnějších příznaků, takže se opravdu asi jen můžou domnívat, kdy k tomu mohlo dojít.

• Citovat
  • Upravit
11530
11.5.12 16:36
@hanak píše:
Ty 3 dny vůůůůůbec neřeš ! Žádné miminko není přesně podle tabulek ! Akorát tě to znervozňuje :( Tady doktoří nepočítají prcka na utz na dny, ale na týdny, právě proto, že ty dny akorát nesmyslně vyplaší, protože ten rozdíl může být podle tabulek i týden a přesto je to v pořádku.

Moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
11.5.12 16:37
@hanak píše:
Ještě s tou OVU - já jí na sobě bezpečně poznávám, takže jsem schopná říct den přesně. Kdo si měří bazální teplotu, tak taky ví přesně ovu, tudíž i den oplodnění. Ale u hodně holek ovu probíhá skrytě, bez vnějších příznaků, takže se opravdu asi jen můžou domnívat, kdy k tomu mohlo dojít.

Jdeš na kontrolu den po mých narozeninách :lol: já jdu až 6.6. si představ to je doba. K tomu jsem doma, tak přemýšlím o nějakých domácích pracích abych se zabavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
11.5.12 16:52
@mamka snažilka píše:
Jdeš na kontrolu den po mých narozeninách :lol: já jdu až 6.6. si představ to je doba. K tomu jsem doma, tak přemýšlím o nějakých domácích pracích abych se zabavila.

Tak já mám o zábavu postaráno :nevim: . Přestěhovali jsme se do nového domu, vlastně hned na pobřeží :andel: a práce je tu ještě jak na kostele, přeskakujeme krabice, postupně se to všechno vybaluje, nábytek šroubuje dohromady .. Kdybych se necítila pořád tak unavená, tak bych i potřebovala, aby den měl víc hodin :jazyk: Jde to pomalu, jsme tady už týden a stejně je uděláno tak 10%, fakt lepší vyhořet než se stěhovat :pocitac: Takže si myslím, že to do toho 29.ého přežiju dobře, protože nebudu mít ani moc času přemýšlet, že to vlastně utíká pomalu :mrgreen: Nevím, jestli budou dělat zase utz, osobně si myslím, že ne, spíš asi odběry a vnitřní prohlídku a pošlou mě na velký screening do Pensacoly (to je odsud cca 45min. jízdy autem). No a dál se uvidí - jestli bude mrňous v pořádku, tak si fakt hoodně oddychnu, přeci jen nejsem už nejmladší a stát se pořád může cokoliv (to si ale nepřipouštím ;) ).

• Citovat
  • Upravit
2333
11.5.12 16:54

@Dajdula :mrgreen: :mrgreen: fakt si me pobavila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat