Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
15.5.12 21:06

@Janinka1983
Dělám účetní, takže sedím na zadku, ale v pondělí jsem odešla z práce že mi bylo blbě a dneska jsem v práci taky nebyla že mě bylo zle a hlavně šla jsem k doktoru, no a tak si řikám že když už jsem dostala těh.průkaz tak bych to mohla říct né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
15.5.12 21:12

@Janina88 No jasně, já bych to nevydržela a hlásila to hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
15.5.12 22:17
@Janinka1983 píše:
@Janina88 No jasně, já bych to nevydržela a hlásila to hned :mrgreen:

Já bych to též hlásila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
16.5.12 06:04

Dobré ráno, tak holky dneska hlásím, mám z toho docela strach páč je moje šéfová není normální :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
16.5.12 07:02

Tak a už jsem to řekla, no a tuhle reakci jsem předpokládala, řekla mi proč jsem jí to jako neřekla dřív?A proč bych to jako dělala ??No nic no a pak mi řekla jestli se chci po půl roce vrátit do práce a já že určitě ne no a na to mi ona odpověděla že tři roky mi místo držet nemůže...... No a prej jsou v práci povinný mi držet místo půl roku a pak mě můžou klidně vyrazit jo ? Tak jak to je ?Ty jo asi bych se do téhle práce nechtěla vrátit, ale jsem z toho přece jenom nějaká špatná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.5.12 07:39
@Janina88 píše:
Tak a už jsem to řekla, no a tuhle reakci jsem předpokládala, řekla mi proč jsem jí to jako neřekla dřív?A proč bych to jako dělala ??No nic no a pak mi řekla jestli se chci po půl roce vrátit do práce a já že určitě ne no a na to mi ona odpověděla že tři roky mi místo držet nemůže...... No a prej jsou v práci povinný mi držet místo půl roku a pak mě můžou klidně vyrazit jo ? Tak jak to je ?Ty jo asi bych se do téhle práce nechtěla vrátit, ale jsem z toho přece jenom nějaká špatná :nevim:

místo by ti měla držet do tří let věku dítěte, aspoň takhle to funguje u nás v práci
a hlavně nikdo tě nemůže propustit během mateřské a rodičovské dovolené, je to obdobný jako s pracovní neschopností

buď v klidu ty i ten prcek to potřebujete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
16.5.12 07:43

@Janina88 pokud já vim a máš smlouvu tak jsou povinný držet ti místo 3 roky,u nás ve státním to tak je ,nejlepší je zeptat se právníka nebo do zákoníku práce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
16.5.12 07:51

No tak to vidíte, ona mě jen prostě vyděsila… teď přišla z personálního a s tím že mi místo musí držet 3 roky a že to se jí teda moc nelíbí, jelikož máme v práci stop stav tak si místo mě nikoho prej nemůže ani vzít…Já jsem věděla že bude takhle vyšilovat :lol: Ale jen ať si klidně vyšiluje mě to nerozhodí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.5.12 10:14
@Janina88 píše:
Tak a už jsem to řekla, no a tuhle reakci jsem předpokládala, řekla mi proč jsem jí to jako neřekla dřív?A proč bych to jako dělala ??No nic no a pak mi řekla jestli se chci po půl roce vrátit do práce a já že určitě ne no a na to mi ona odpověděla že tři roky mi místo držet nemůže...... No a prej jsou v práci povinný mi držet místo půl roku a pak mě můžou klidně vyrazit jo ? Tak jak to je ?Ty jo asi bych se do téhle práce nechtěla vrátit, ale jsem z toho přece jenom nějaká špatná :nevim:

Pokud máš smlouvu na dobu neurčitou pak jsi v ochranné lhůtě a zaměstnavatel má povinnost ti držet místo po dobu 3 let. V případě, že ti tak neumožní, nebo tě nebude moci zaměstnat kvůli kapacitě, musí ti dát automaticky odstupné jako při klasické výpovědi. Možná šéfová chtěla docílit toho, aby jsi dala výpověd sama. To pochopitelně nedělej, máš právo na mateřskou a proto bych bábu neposlouchala. Ještě si to raději ověř, ale myslím, že mám pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.5.12 10:16
@Janina88 píše:
No tak to vidíte, ona mě jen prostě vyděsila… teď přišla z personálního a s tím že mi místo musí držet 3 roky a že to se jí teda moc nelíbí, jelikož máme v práci stop stav tak si místo mě nikoho prej nemůže ani vzít…Já jsem věděla že bude takhle vyšilovat :lol: Ale jen ať si klidně vyšiluje mě to nerozhodí :mrgreen: :mrgreen:

Buď v klidu, ty by jsi jí to řekla, že plánujete rodinu a ona by tě klidně ještě mohla z nějakého důvodu vyhodit, zaměstnavatelé jsou vychcanci. Mám to ve své práci obdobné. Ti mě tam zase naopak pomlouvají, že čekám dítě se svým zaměstnavatelem, takže bud v klidu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
16.5.12 10:16

@mamka snažilka
Jo jo už jsem si to ověřila a máš pravdu, přesně jí šlo o to, abych dala výpověď to nepochybuji..... je to mrcha :cert: Ale co už jen pár měsíců a budu fuč :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
16.5.12 10:20

@mamka snažilka
No tak to máš teda taky dobrý, to je k vzteku tyhle vztahy na pracovišti :cert: :cert:
A ta její věta, měla jste mi to říct dřív??? To mě jako vytočilo doběla :x Ale co prdím na ní :mrgreen: Výpověď nedám a místo to mi prostě držet musej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.5.12 10:26
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
No tak to máš teda taky dobrý, to je k vzteku tyhle vztahy na pracovišti :cert: :cert:
A ta její věta, měla jste mi to říct dřív??? To mě jako vytočilo doběla :x Ale co prdím na ní :mrgreen: Výpověď nedám a místo to mi prostě držet musej :mrgreen: :mrgreen:

Přesně tak, místo ti držet mrcha prostě musí ;) a nebo ti pak dá pěkně odstupné, když ti neumožní nastoupit. Dnes už nevíš, co od lidí můžeš čekat, je to hrozný, co za svinstvo jsou schopní závistiví lidi vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.5.12 10:27

Já teda za plať pánbůh v práci nejsem ale jsem na nemocenské. Kdybych tam byla a slyšela to osobně, tak se asi zhroutim :roll: Jak dlouho plánuješ být v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
16.5.12 10:35

@mamka snažilka
No uvidím,ale stačí mě jen trochu naštvat a jdu :! jinak mám v plánu tady zůstat až do nástupu na mateřskou termín mám 15.12 tzn že bych měla nastoupit v listopadu?? :nevim: Ale přijde mi to pozdě raději bych šla dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí