Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ty babičky že? Ta moje je s prominutím děsná,moje teda není je mého manžela, ale tý by měl někdo říct že by měla přestat radit. O mém doktorovi řiká že je to vydřiduch a že nic neumí, podotýkám že u něj nikdy nebyla a slýchává to jen od holek z krámu jak ona řiká. Jinak vydřiduchem ho nazývá proto, že se u něj platí, ale za ty jeho nadstandartní služby to mě rozhodně stojí.
Jinak co mě ještě do běla vytáčí je to jak mi furt řiká že jí špatně nebylo a že není možný, aby mě takhle špatně bylo, no co dodat s babičkou jsem ukončila kontakt
páč mě strašně vytáčí. ![]()
@Janina88 :
dobé ránko jak si včera dopadla? ![]()
máme kontrolu za sebou vše ok. sme oficiálně 10+4 tt donesly sme si fotečky, tchýně se rozbulela a ta už viděla ultrazvuk po 4. .-) má matka to nekomentovala vlastně jo, a co tam jako mám vidět..můj myslel že ji natáhne už… první vnouče..chová se jak..
termín porodu máme 9.12 ale pan doktor se smál a říkal že by spíš typoval 12.12. necháme se překvapit..:-)
ahoj holky,
tak doufam, ze uz vas pomalu opousti ranni nevolnosti a mate se fajn.
Ja mam pristi kontrolu planovanou az na 6.6.2012, mam mit sebou ranni moc a budou mi delat odbery krve a utz…tak jse na to zvedava, jestli budu porad tyden pozadu a nebo jestli to dohoni ![]()
@Pilulkaaa
No já byla už v úterý, nevydržela jsem a přeobjednala se no a koukni do fotoalba na první foto
Oficiálně jsem dnes 9+5tt příští kontrolu mám až 5.6.
Jo a termín porodu mám na 15.12. a už mám průkazku.jinak jsem volala manželový mamě jestli je v práci že bych jí chtěla ukázat obrázek no a její reakci bych taky nikomu nepřála, podotýkám že před tím než jsem otěhotněla jsme byly moc dobrý kamarádky chodili jsme spolu pařit jezdili na kole prostě všechno, nicméně to že bude babička se jí asi vůbec nezamlouvá a řekla mi že tohle je naše věc ať jí do toho nezatahujeme
Dost mi to od ní mrzí protože jsem k ní měla dost blízko a teď mi dává najevo nezájem
Tak asi chápu jak se cejtíš, ale snad se i pozice tvé mámy zlepší ![]()
No a 12.12.12 to by byl tedy datum co?
@Pherenike : tak to gratuluju !!
já mám ze včerejška 2 fotky z ultrazvuku na te první sem byla podle měření 10+1 ale fotka byla tmavá a mezi tím co dr. ultrazvuk nastavoval se mrně poskočilo a protahlo a najednou to zas bylo 10+3
a právě říkal že se počítají +- 3 dny je to i na tom ultrazvuku zaznačené… a tím že je tam mimčo většinou skrčené tak plus 3..:-) jestli bude prcek po nás tak je spíš větší realita přenášení a rodit budu na štědrý den… ![]()
@Janina88 : ty seš hroznej nedočkavec
tak to mě taky mrzí spíš nezmění. pořád řešíme tu pitomou hypotéku už mi to nepříjde normální, baba nám ztratila nějaký dokumenty tak se zas musí na něco čekat. hnus. doma poslouchám řeči že se neumím postarat sama o sebe..
to že sem od 18 bydlela sama asi nestačí..:-) a pořád po mě jen řve a řve. můj už fakt šílí aby ji neposlal někam. chudákovi mu už každej den bulim že jestli nebudem bydlet tak se zvoknu..:-D sranda mno..
hned kuknu, už i průkazku? konečně co? gratuluju!
jo holt matky sou hold někdy drsné, beru si poučení a já chci mít se svými dětmi pokud to pujde dobrý vztah ![]()
my sme od nasich meli uplne uzasnou reakci, meli obrovskou radost.a tchanovci nam na to rekli hmm
nevim co si o jejich hm myslet, protoze z tech nikdy nevyleze nic dobreho
nastesti jsou ale pres 700 km daleko
(jo a to sme jim to oznamovali kdyz tu byli na navsteve a pak mi tchyne jeste rekla ze prijede az pujde vnouce do skoly, ze co by tu driv delala, ze ji to nezajma) tak at si treba trhnou takovyhle lidi
my se stim holky ted nemuzeme trapit, to si nasi brouckove v brisku nezaslouzi ![]()
@Pilulkaaa : mohu se zeptat od koho mate hyposku? resime take takove problemy ![]()
@Janina88 Evidentně se jí to paření zamlouvalo víc než být babičkou…vážně zvláštní reakce ![]()
Teda holky, vy to doma máte
naši z toho měli radost, mamka to samozřejmě obrečela jako všechno
a druhá mamka skákala pomalu až do stropu jakou měla radost, pro ní to bude první vnouče, takže se fakt těší. i z fotky z ultrazvuku byla hotová a přitom tam toho moc vidět není
pak jsem jí musela ukazovat všem aby to viděli
takže u nás to je v poho
a jak vám jinak je? já jsem sice ještě málo těhu,ale už i ty raní nevolnosti jsou téměř ta tam, zjistila jsem že je mi hlavně špatně z toho že nejím, ale jezte když už se probudíte s tím že vás sice bolí břicho z hladu ale na nic nemáte chuť ![]()
@kacisekm
přesně tak,
chtěla bych být napojená na ten ultrazvuk pořád to byla taková prča jak tam ten prdolka sebou házel…:)
ted už je jen moje rodina a ty koho nezajímáme my nezájímají zas nás ![]()
@Pilulkaaa správně, m¨ěj okolo sebe jen ty, co ti za to stojí ![]()
@kacisekm v komerční bance totální horor předtím u české kdy sme to s paní vzdali když se nás po měsíci a půl zeptala jééé vy ste chtěli hypotéku? ![]()
máme super finančního poradce bohužel sme vedeni u nás na pobočce tak se to musí řešit tam, už konstatoval že kdyby to věděl tak to radši komplikovaně zařídí na pobočce u nich..