Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1532
17.5.12 10:47
U nás je ten průměr také tak ,ale zase mám výhodu, že jako matka svobodná dostanu 500 přídavek na dítě :potlesk: za to si koupm 1 plíny u bude… :cert:
@Pilulkaaa píše:
@kacisekm : jojo to znám, já sem mojeho potkala když sem šlahla s OSVČ a neplatila mno.. příjde mi to celkově nefér, třeba tady na moravě nebo aspo%n lidi v mém okolí dosáhnou na 20tisíc lidičky s výškou a i tak je to problém zatímco třeba praha a podobně má příjmy uplně jinde..:-( já brala 11000 čistýho a všichni hleděli jak se nemám dobře přitom je to směšný, v našem městě jsou příjmy max 8-9 čistýho. :(
děti chceme tak se to zvladnout musí..bohužel..

Příspěvek upraven 17.05.12 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
17.5.12 10:47

holky zatim se s vama loucim :mavam: doctu vas vecer.musim do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.5.12 10:50

@AnitramV
tý brdo, a seš jistá že ti to bude i na ty plíny stačit??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986

@kacisekm :mavam: at to utíká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071

@Janina88 No právě, Amálie nebo Amálka a nic víc už mě taky nenapadá :nevim: Potom už vzniknou jedině nějaké „patvary“, na které já si ale už moc nepotrpím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
17.5.12 10:57

@Pherenike
Ale stejně jak se rozhodnout viď vybrat tomu prckovi jméno na celej život… Já bych stejně byla ráda kdyby to byl Matěj, asi i proto že by to byl první malej kluk v rodině se totiž rodí samí holky a babča s dědou by byli rádi za kluka, teda alepsoň děde ten určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
17.5.12 10:58

@AnitramV
Jenom 500?????????????? to už je ale snad výsměch ne??? ufff :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
17.5.12 10:58

My měli vymyšlenou pro holku Vanessku, ale teď to jméno všude slyšíme, poslední kapka byl nově narozený poník v pražské zoo se jménem Vanesska :lol: :lol: :lol: Takže to padlo a nemáme nic. Na kluka už vůbec, v tom se neshodnem :roll: . Takže bude asi boj. Na holku to bude jednoduchý, napadá mě třeba Klaudie, ale na to taky není moc variant. A pokud to bude kluk, tak teda fakt bude v koncích :zed: Ještě máme takové blbé příjmení, tak to bude těžký, aby to aspoň trošku dobře znělo… Jinak kamarádka má holčičku Amálku, je jí rok a půl a sama si začala říkat Áma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.5.12 11:02

@Janinka1983
s tou vaneskou máš pravdu, taky je toho kolem nás plno, a co Jonáš? ten se Vám nelíbí? Jonášek, Jony, Jonýsek, Joňulka, u nás to neprojde byl to bývalej, ale já sem z toho jména byla hrozně paf..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.5.12 11:06
500 je maximum na 1 dítě co můžeš dostat.
@Janina88 píše:
@AnitramV
Jenom 500?????????????? to už je ale snad výsměch ne??? ufff :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
17.5.12 11:13

@Pilulkaaa Jojo, Jonáš je pěkné, ale já potřebuju buď jednoslabičné jméno nebo tří a více slabičné, jinak to bude znít blbě. Manžel je příjmením Večeř, takže kdyby bylo jméno dvouslabičné, přijde mi to takový jako štěkání… :nevim: Mně se líbí třeba Antonín, to by bylo hezké a těch jmen z toho uděláš taky mraky, jenže manžel byl v šoku, že jsem takový jméno vůbec vyslovila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
17.5.12 12:21

ahoj holky, tak mne se libi Julie, Elena, Anna a chlapecka - Stepan, Simon, Oskar, Jonas…ale k prijmeni Necas…by s hackem bylo asi blby a jeste jsou to sama vanocni jmena, kdy mam termin porodu:/ tak babo rad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
17.5.12 12:26

@AnitramV v pondělí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.5.12 12:35
Já už mám Štěpána doma :mrgreen: ten je Vrbický,ale teď budeme mít Kohlíčka a k tomu něco vymyslet :nevim: :?
@Dafii píše:
ahoj holky, tak mne se libi Julie, Elena, Anna a chlapecka - Stepan, Simon, Oskar, Jonas…ale k prijmeni Necas…by s hackem bylo asi blby a jeste jsou to sama vanocni jmena, kdy mam termin porodu:/ tak babo rad :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
17.5.12 14:03

@AnitramV
to neni zase tak strasny: by sel treba David, Adam, marek..atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí