Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pilulkaaa píše:
@kacisekm : jojo to znám, já sem mojeho potkala když sem šlahla s OSVČ a neplatila mno.. příjde mi to celkově nefér, třeba tady na moravě nebo aspo%n lidi v mém okolí dosáhnou na 20tisíc lidičky s výškou a i tak je to problém zatímco třeba praha a podobně má příjmy uplně jinde..:-( já brala 11000 čistýho a všichni hleděli jak se nemám dobře přitom je to směšný, v našem městě jsou příjmy max 8-9 čistýho.
děti chceme tak se to zvladnout musí..bohužel..
Příspěvek upraven 17.05.12 v 10:48
@AnitramV
tý brdo, a seš jistá že ti to bude i na ty plíny stačit??? ![]()
@Janina88 No právě, Amálie nebo Amálka a nic víc už mě taky nenapadá
Potom už vzniknou jedině nějaké „patvary“, na které já si ale už moc nepotrpím ![]()
@Pherenike
Ale stejně jak se rozhodnout viď vybrat tomu prckovi jméno na celej život… Já bych stejně byla ráda kdyby to byl Matěj, asi i proto že by to byl první malej kluk v rodině se totiž rodí samí holky a babča s dědou by byli rádi za kluka, teda alepsoň děde ten určitě ![]()
@AnitramV
Jenom 500?????????????? to už je ale snad výsměch ne??? ufff ![]()
My měli vymyšlenou pro holku Vanessku, ale teď to jméno všude slyšíme, poslední kapka byl nově narozený poník v pražské zoo se jménem Vanesska
Takže to padlo a nemáme nic. Na kluka už vůbec, v tom se neshodnem
. Takže bude asi boj. Na holku to bude jednoduchý, napadá mě třeba Klaudie, ale na to taky není moc variant. A pokud to bude kluk, tak teda fakt bude v koncích
Ještě máme takové blbé příjmení, tak to bude těžký, aby to aspoň trošku dobře znělo… Jinak kamarádka má holčičku Amálku, je jí rok a půl a sama si začala říkat Áma ![]()
@Janinka1983
s tou vaneskou máš pravdu, taky je toho kolem nás plno, a co Jonáš? ten se Vám nelíbí? Jonášek, Jony, Jonýsek, Joňulka, u nás to neprojde byl to bývalej, ale já sem z toho jména byla hrozně paf..:-D
@Janina88 píše:
@AnitramV
Jenom 500?????????????? to už je ale snad výsměch ne??? ufff
@Pilulkaaa Jojo, Jonáš je pěkné, ale já potřebuju buď jednoslabičné jméno nebo tří a více slabičné, jinak to bude znít blbě. Manžel je příjmením Večeř, takže kdyby bylo jméno dvouslabičné, přijde mi to takový jako štěkání…
Mně se líbí třeba Antonín, to by bylo hezké a těch jmen z toho uděláš taky mraky, jenže manžel byl v šoku, že jsem takový jméno vůbec vyslovila ![]()
ahoj holky, tak mne se libi Julie, Elena, Anna a chlapecka - Stepan, Simon, Oskar, Jonas…ale k prijmeni Necas…by s hackem bylo asi blby a jeste jsou to sama vanocni jmena, kdy mam termin porodu:/ tak babo rad ![]()
@Dafii píše:
ahoj holky, tak mne se libi Julie, Elena, Anna a chlapecka - Stepan, Simon, Oskar, Jonas…ale k prijmeni Necas…by s hackem bylo asi blby a jeste jsou to sama vanocni jmena, kdy mam termin porodu:/ tak babo rad
@AnitramV
to neni zase tak strasny: by sel treba David, Adam, marek..atd.