Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
18.5.12 12:49

@terry2 Já jsem v 7.tt a taky musím jíst každé 2 hodiny, jinak bych hlady šilhala :mrgreen: Asi je to normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
18.5.12 13:29

ja jsem 9tt+3 podle MS a hlad mam porad, tak teda nevim, zda me nekdy jeste opusti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
18.5.12 13:32

Ahoj holky,dnes jsem byla na kontrole a jeden bobek odpovídá podle utz 8+5 a druhý 8+6 a přitom jsem podle poslední ms 8+1,takže rostou jako z vody.Brali mi krev a za 14dní mám přijít,to už mi dají průkazku,už jsem se na ni těšila dnes,ale neva hlavně že prcci jsou v pořádku.Jak je měřil tak jeden se prý schovával za toho druhého ale nakonec dobrý. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
18.5.12 13:50

Ahoj holky,jdu se s vámi rozloučit,v uterý jsem byla na kontrole,miminku přestalo bít srdíčko,ve středu jsem šla na vyčištění a dnes mě pustili.Je mi strašně,pořád jen brečím.Všem vám moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
18.5.12 14:21

@ Vendulca
Drzim palecky do dalsiho snazeni a bud statecna, brzy se k nam zase pridas! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
18.5.12 14:56

@Vendulca to mě mrzí ,vím co prožíváš. Tak další sílu a zdar do dalšího pokusu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
18.5.12 15:12
@Janinka1983 píše:
@hanak Tak jsem si koupila ten Claritine na alergii, jak jsi psala, mohlo by mi to ulevit i od slzení a pálení očí, ale v příbalovém letáku je napsané, že těhotným se užívání přípravku nedoporučuje :nevim: Tak jsem si ho radši nevzala, počkám na pondělí a zeptám se Dr… Tobě to normálně schválil??

Já ho mám normálně schválený. Ono tohle říkají o všech lékách, ale doktoři mají některé léky, které se mohou brát v těhotenství, vytypované. Na alergii je to claritin, zyrtek, zodak. Ostatní jako např. alerid se v těhu vyloženě nedoporučuje (netuším proč).

• Citovat
  • Upravit
hanak
18.5.12 15:16
@Vendulca píše:
Ahoj holky,jdu se s vámi rozloučit,v uterý jsem byla na kontrole,miminku přestalo bít srdíčko,ve středu jsem šla na vyčištění a dnes mě pustili.Je mi strašně,pořád jen brečím.Všem vám moc držím palce.

Vendulco, to je mi moc líto :,( :hug: :hug: :hug: Drž se a nezoufej, příště to vyjde na 100% ! Když se tohle stane, vždycky to obrečíme, na duši nás to hodně bolí .. ale je to vlastně obrana přírody, něco s mimíškem bylo v nepořádku a příroda ten vývoj raději ukončila. Lepší, když se to stane takhle zkraje, než trápit se mnohem později na velkém screeningu kvůli VV :think:

• Citovat
  • Upravit
18.5.12 15:26

Holky já mám hlad pořád, po 2-3 hodinách pořád… i v noci :) ale pomalu se to krotí.. v podvěčer mě přijde nechuť k jídlu úplná a v noci opět hlad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
18.5.12 15:32

Tak mně se spíš začínají tak nějak divně kloubit chutě. Včera úplně panická na poctivej ovocnej nanuk .. takže náklus do obchodu pro nanuka (něco jako jahodová dřeń, rozmačkané jahody s cukrem na klacku). Pak chuť na něco kyselejšího ..takže na oběd byl segedín. Večer jsem se přistihla, že vlastně od cca 4h neustále něco jím. Nejdřív druhá porce segedínu - jen omajda, bez knedlíku, o hodinu později 2 bagetky, borůvky, jahody, meloun .. zase bagetka s máslem, další nanuk .. ten žaludek to ani nemohl tak rychle strávit a stejně mručel, jako by fakt hladověl. Nechápu :nevim:
Jenže když ho nechám, ať si mručí a mrmlá, tak je mi pak vyloženě fyzicky zle od žaludku na :poblion: .. takže fakt pořád něco žvýkám a už jsem z toho na mašli :zed:

• Citovat
  • Upravit
8428
18.5.12 16:26
@hanak píše:
Tak mně se spíš začínají tak nějak divně kloubit chutě. Včera úplně panická na poctivej ovocnej nanuk .. takže náklus do obchodu pro nanuka (něco jako jahodová dřeń, rozmačkané jahody s cukrem na klacku). Pak chuť na něco kyselejšího ..takže na oběd byl segedín. Večer jsem se přistihla, že vlastně od cca 4h neustále něco jím. Nejdřív druhá porce segedínu - jen omajda, bez knedlíku, o hodinu později 2 bagetky, borůvky, jahody, meloun .. zase bagetka s máslem, další nanuk .. ten žaludek to ani nemohl tak rychle strávit a stejně mručel, jako by fakt hladověl. Nechápu :nevim:
Jenže když ho nechám, ať si mručí a mrmlá, tak je mi pak vyloženě fyzicky zle od žaludku na :poblion: .. takže fakt pořád něco žvýkám a už jsem z toho na mašli :zed:

Měla jsem uplně to samé, furt jsem jedla a furt měla hlad, ale naštěstí to přešlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
18.5.12 16:35
@Sasanka30 píše:
Měla jsem uplně to samé, furt jsem jedla a furt měla hlad, ale naštěstí to přešlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kdy tě to začalo přecházet ? Já jen, abych do té doby nebyla stokilová :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
609
18.5.12 17:03

ani nevíte jak jsem ráda, že nejsem sama, bojim se, abych nebyla jako koule, ale tomu hladu se prostě neubránim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
18.5.12 17:06
@hanak píše:
Kdy tě to začalo přecházet ? Já jen, abych do té doby nebyla stokilová :mrgreen:

No myslím si, že tak kolem toho 16tt :mrgreen: :mrgreen: taky jsem se tpho bála, že ze mě bude mobidik, jen jsem ležela a žrala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
18.5.12 17:06
@terry2 píše:
ani nevíte jak jsem ráda, že nejsem sama, bojim se, abych nebyla jako koule, ale tomu hladu se prostě neubránim :?

Neboj, jen si dopřávej, ono to fakt přejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky