Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
20.5.12 22:51

hanak -ahojky, Dr. mi nabídl taky nějaký ten lepší utz. pro podrobné vyšetření plodu, tak to zvažuji, jestli do toho jít.. U prvního dítka mi testy dopadly výborně.. Ale mám teda už 34 let, tak nevím no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
21.5.12 07:48

Ahoj, teda holky vy jste tomu přes víkend dali :mrgreen: Nestíhám nestíhám dočítat :pankac: Tak jen tak zběžně
Vidím že zde spoustu z Vás řeší jeden a ten samí problém jako já, v pátek mi přestalo být špatně jakoby mávnutím zlatého proutku zmizela nevolnost a nechutenství :mrgreen: Taky mě to vyděsilo a tak jsem sedla ke googlu a vygooglovala jsem že nejvyšší hodnota hcg je okolo 9-11 tt a pak postupně klesá, tak že třikrát hurá :lol:
Takže holky kterým už není špatně buďte v klidu, myslím si že je to vcelku normální jev :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
21.5.12 09:29

ahojky holky :mavam: no me je dnes konecne take lip.uvidime zda to vydrzi 8) ja si take myslim ze clovek stejne nepozna podle priznaku jestli je mimi v poradku nebo ne.ja u ZT mela priznaky porad stejne a nevyslo to, tak si myslim ze je to i obracene, clovek priznaky nema a mimi v poradku muze byt :nevim: proste kazda jsem jina a i kazde tehotenstvi je jine.
holky nevite jestli na skreeningu v tom 12 tt se dela ultrazvuk normalni nebo bres bricho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.5.12 09:49

Ahoj holky, tak dnes jsem 6+5tt, miminko měří 0,85 cm a krásně nám tlouklo srdíčko!!! Moc se mi ulevilo. Myslíte, že jsme velcí akorát??? Na další kontrolu jdu za 14 dní a prý už dostanu prukazku :-). Kacisekm, ve 12.tt se dělá ultrazvuk přes bříško, dnes mi to Dr říkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
21.5.12 09:59

@Janinka1983 Jestli jsi ty velká akorát nevím :-D ale mimčo myslím je, nemusíš mít obavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
21.5.12 10:03

@Janinka1983
Tak konečně jsi se dočkala kontroly co. Tak gratuluji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
21.5.12 10:05

No tak jsi zase křičela hop a ještě jsem nepřeskočila jak já to mám ve zvyku, teď se mi na záchodě zničeho nic zvedl žaludek :poblion: :poblion: :poblion:
Takže nevolnosti možná jen polevili, ale nenechali mě na pokoji 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.5.12 10:05

Ahojky kočky,

měly jsme s holkama založenou taky dubnovou diskuzi, ale nějak tam přestaly chodit :( a já už si nemám s kým povídat :( , tak kdyby vám to nevadilo, tak bych se přidala tady k vám.

Dnes jsem 12tt, první těhotenství :srdce:
V pátek 25.5. jdeme s manželem na ultrazvuk v 3D, tak jsem strašně napnutá, co se bude dít. Stojí to 720,– , ale údajně je zde poznat spousta věcí a navazuje mi to na předchozí krevní testy. Výsledek z UZ se někam bude posílat na posouzení genetiky atd. Už jste někdo byli na tom 3D-čku?
Máte nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
21.5.12 10:26

@Esťoš
Ahoj :mavam: Zrovna dneska jsem chtěla vznýst dotaz na 3D uz, nevím dali tam posílá tvůj lékař, nebo to je tvoje iniciativa? A kde ? Praha??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.5.12 10:33

ahoj holky,
@Janina88
gratuluju k uspesne kontrole, miminko je primo ukazkove!
Ja jdu na kontrolu az 6.6., a rikala jen, ze udelame odbery krve, mam prijit na lacno s ranni moci…a pak rekla klasicky utz, co jsem pochopila, ze bude vnitrni jako doposud:/ Jinak mi o zadnem 3D utz nerikala, ma tam pouzeletak na 3D/4D k nejakemu jinemu doktoru, kde jsou 3 navstevy za 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
21.5.12 10:42

ahoj holčiny, dnes jsem 7+3, už týden je mi pěkně zle a zvracím,celé dopoledne prospím,jinak už nám bylo vidět srdíčko a měříme 1cm 3mm,fakt obřík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.5.12 10:58

@Janina88

No, většinou je ten 3D/4D dobrovolný a provádět ho mohou jen akreditovaní DR.
Moc doktorů ten 3D UZ ani nevlastní, ale já jsem z Havířova (kousek od Ostravy) a zrovna mám to štěstí, že moje doktorka ho má.
Nikomu ho vyloženě nenutí, ale doporučuje ho, protože jde na něm miminko lépe vidět a dají se určivat (asi ne 100%) genetické vady. Pak se ten záznam z UZ někam ještě posílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.5.12 11:00

@Dafii

Naposledy (v 10+3TT) jak jsem byla na screeningu, tak mi dělala UZ i přes vnitřek i přes břišní stěnu a šlo to krásně vidět.
Holky je to úžesné. Miminko se už i krásně hýbe, když se vám podaří na něj koukat zrovna když nespinká..... každý UZ obrečím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.5.12 11:17

@Esťoš
ty jo se ma, bud ma ta moje doktorka tak blbej utz a nebo jsem uplne slepa…ja tam videla na 1.kontrole jen cerny ovalek a minule v tom ovalku neco, co pripominalo „gumoveho medvidka“..a srdicko, sec se fakt snazila jsem tam nevykoukala:/…ted pujdu po mesici, tak snad uz neco uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.5.12 11:29

@Dafii

Nene, to je v pohodě. Ve kterém jsi TT? Já jsem poprvé taky viděla jen tmavou bublinku (gestační váček) a až na té kontrole po měsíci (v 10+3TT) šlo krásně zřetelně vidět, že je to mimísek s ručičkama a nožičkama (to měl zrovna 3,6cm) a okolo toho 12-13TT už má okolo 7cm.
Takže uvidíš, budeš moc překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky