Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
21.5.12 19:49

@anastazia6
klid jsi jeste malo, priste tam bude krasne :srdce: , co bude tlouct jako o zivot! Hlavne vzhuru a pozitivne myslet, at se mimiskovi u tebe v brisku libi a ma klid na vyvoj. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.5.12 20:09

@hanak Ahoj, když používáš ten Angelsounds, tak čím mažeš bříško?? Píšou tam, že máme použít invazivní gel, nebo jakýkoliv jiný gel… Tak třeba lubrikační??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
21.5.12 21:28
@Janinka1983 píše:
@hanak Ahoj, když používáš ten Angelsounds, tak čím mažeš bříško?? Píšou tam, že máme použít invazivní gel, nebo jakýkoliv jiný gel… Tak třeba lubrikační??? :mrgreen:

tak ja mam nejaky gel, ktery byl u toho prilozeny, ale co jsem cetla info od ostatnich holek,tak pry staci i pupalkovy olej nebo proste cokoliv, aby to pak na brisku klouzalo. Takze klidne i ten lubrikacni gel. :)

• Citovat
  • Upravit
6094
21.5.12 21:41

Ty jo, tak tady u nás k tomu zadny gel nebyl!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.5.12 09:01

Ahoj holky, tak včera jsem byla na NT vyšetření, vše dopadlo dobře. Chci tímto podpořit všechny, kteří mají pochynosti, zda je vše OK. Neměla jsem žádné bolesti, nechutenství, prostě se cítím zcela normálně a mimi je v pořádku, takže opravdu to chce pozitivní mysl. Jak jsem včera slyšela srdíčko, začala jsem uvažovat o Angelsounds…koupit nebo ne?
Taky mě docela překvapilo, že mi sám doktor řekl pohlaví (i když 100% to samozřejmě není :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
22.5.12 09:08

@Matysska
Gratuluji k dobré zprávě :mrgreen: To už ti řekl pohlaví ve 14tt to už jde poznat ju hm :nevim: A co to bude tedy ?
No taky jsem přemýšlela o tom Angelsounds, ale pak jsem si řekla že jsou to najdu stranu vyhozené peníze.Máma na mě koukala jak spadlá z višně a řiká mi prosimtě já jsem s tebou byla jen dvakrát na UTz a to byla ještě tlačenka, aby jsem se na něj dostala, ty chodíš každou kontrolu a ještě si chceš za takový peníze pořizovat tohle nevím no… Tak si řikám že ta maminka má vcelku pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
22.5.12 09:13

@Pherenike
No tak kde máme nějaký zprávy z kontroly šup šup :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.5.12 09:16

@Janina88
no, k tomu pohlaví - samotnou mě to překvapilo, protože na pohlaví mě ani nenapadlo se zeptat a doktor sám řekl, že to vidí na kluka :),tak uvidíme. No, s tím Angelsounds - stejná reakce jako u tebe byla u mé mamky a tchýně, vůbec netušily, že něco takového je a pokládají to za zbytečnost. Já sama nevím, zase ten pocit, že to malé slyšíš a je vše OK, musí být uklidňující. Nevím jak tobě, ale mně se návštěvy lékaře 1× za 4 týdny zdají málo a to čekání je nekonečné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
22.5.12 09:18

@Matysska
Moc gratuluju! A co to teda bude? Co mám tak vypozorovaný v okolí, tak se v tom 13tt trefí tak na 50% :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
22.5.12 09:19

@Matysska
Aha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
22.5.12 09:31

ahoj holky,
@Janina88 maminka má přece vždycky pravdu :mrgreen:
A když je vše v pořádku, není třeba dalších zbytečných kontrol, které tě stejně akorád stresují. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.5.12 09:43

@Dajdula
taky to tak beru, že je to 50 na 50, uvidíme, stejně to nijak neovlivním, holky a nevíte, co bude na další kontrole? tzn. v mém případě 17+2? je to jen klasický ultrazvuk nebo zase odběry a nějaké větší vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.5.12 09:51

Dobré ránko holky, já taky včera kontrola - 5cm :-) Jinak jsem odeslaná na NT, tak se jdu hned objednat… :-) Přeju hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
22.5.12 09:53

@Matysska velké kontroly tzv.screeningi se dělají jen 3× za těhotenství, první máš už asi za sebou, ten se dělá kolem 12tt pak kolem 20tt a poslední ve 30tt. jinak chodíš cca jednou za měsíc do poradny kde tě váží,měří tlak, krev se bere asi 4×-5× za celé těhu pokud nejsou nějaké komplikace či problémy, takže si myslím že u tebe jde příště o normální kontrolu v poradně. :mrgreen: koukni sem tady je to snad vše vypsaný co bys měla absolvovat http://www.bonella.cz/…tenstvi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
22.5.12 10:12

@Matysska
Ono taky každý Dr. to dělá jinak. Třeba moje Dr. mě při Kubíkovi vždycky vyšetřila a ultrazvukem krátce koukla i na malýho. Za to jsem byla nesmírně vděčná. Uklidnilo mě, že ho prohlídla a je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí