Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
22.5.12 10:17

ahoj holky já byla včera taky na kontrole,sem v 11 týdnu,za dva týdny sem objednaná na velký ultrazvuk,včera byl se mnou manžel a byl z toho jak mimi šermovalo ručičkama úplně dojatej:0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.5.12 11:21

Tak jsem to teď oznámila i v práci, ufffff :-)

Reakce našeho pana jednatele - vyskočil ze židle a woooow, gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.5.12 11:30
@Pherenike píše:
Tak jsem to teď oznámila i v práci, ufffff :-)Reakce našeho pana jednatele - vyskočil ze židle a woooow, gratuluju :-)

No tak to je super reakce :lol: to ti spadl i kámen ze srdce ne, že to vzal tak v pohodě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.5.12 11:35

Nazdar holky!! Tak jsem se prave vratila od doktora. Uzasny zazitek!!! Dle UZ jsem 12+1, byla videt hlavicka a telo a 4 koncetiny a pupecni snura…,aaaaadhera. Cipisek ma 5,5 cm a vse je v naprostem poradku. Pridavam se tak ke skupince, ktera nema problemy, hezky papa, nezvraci a vubec :) myslela jsem, ze mám minimalne 5 kg navrch a vazim dokonce o pul kila min, nez predtim!!!!!! Dneska je proste dobrej den :) moc vas vsechny zdravima drzim vsem palce na jejich vysetreni!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.5.12 11:47

@mamka snažilka No to teda, mě se klepalo úplně všechno když jsem k němu šla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
22.5.12 12:09

Ahoj holky,všem gratuluji k ůspěsným kontrolám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
22.5.12 12:28

Gratulace vsem, k dobrym zpravem, at nam jich tady stale pribyva…clovek ma pak hned lepsi naladu a muze se radovat s vami…aspon si tak zkratim sve cekani :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
22.5.12 13:03

Taky všem gratuluji k dobrým zprávám z kontrol :kytka: moc hezky se takové příspěvky čtou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.5.12 13:20

Také se přidávám a gratuluji nadšeným maminkám :potlesk: Já mám taky pocit,že už mi nic není,jen trochu prsa a čůrání. Bříško skoro nebolí. Dnes mi přišly těhotenské kalhoty tak mám ohromnou radost. Závidím těm, co nepřibírají. přikládám foto z dneška - začátek 10. týdne, budeme buřtíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.5.12 13:27

Mamko snazilo, super fotka, ale dovoluji si podotknout, ze takto jsem vypadala ve druhem rocniku stredni skoly.Nyni mám na brise tzv. Kozni rasu ktera se nafoukla :D ale na tehu kalhoty se jdu podivat dneska odpolko, uz mne vsechny co mám fakt vadi… Rada bych si koupila i nejake z druhe ruky, ale kdyz to nemuzu vyzkouset…blby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.5.12 13:28
@Pupo píše:
Mamko snazilo, super fotka, ale dovoluji si podotknout, ze takto jsem vypadala ve druhem rocniku stredni skoly.Nyni mám na brise tzv. Kozni rasu ktera se nafoukla :D ale na tehu kalhoty se jdu podivat dneska odpolko, uz mne vsechny co mám fakt vadi… Rada bych si koupila i nejake z druhe ruky, ale kdyz to nemuzu vyzkouset…blby…

Pupo já si je vydražila na aukru a jsou opravdu jako nové. Jedny bílé a druhé jeans. Vyšly mě oboje za 500 dohromady :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.5.12 13:29
@mamka snažilka píše:
Pupo já si je vydražila na aukru a jsou opravdu jako nové. Jedny bílé a druhé jeans. Vyšly mě oboje za 500 dohromady :pankac:
:mrgreen: A jinak jsi mě rozesmála s tím bříškem :mrgreen: ono to v reálu vypadá jinak nebo, zvlášt kdy se svléknu. Jak nemám toliko pohybu ta si přijdu jak nateklý vorvaň.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
22.5.12 13:37

@mamka snažilka
tak jsi me uklidnila, ja jsem dneska podle MS 10+0..ale mimi je o tyden pozadu a bricho mam uplne stejne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
22.5.12 14:27

@mamka snažilka

supr foto, jsem na tom stejně… prostě mi nějak začalo chutnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
22.5.12 15:03
@Matysska píše:
Ahoj holky, tak včera jsem byla na NT vyšetření, vše dopadlo dobře. Chci tímto podpořit všechny, kteří mají pochynosti, zda je vše OK. Neměla jsem žádné bolesti, nechutenství, prostě se cítím zcela normálně a mimi je v pořádku, takže opravdu to chce pozitivní mysl. Jak jsem včera slyšela srdíčko, začala jsem uvažovat o Angelsounds…koupit nebo ne?
Taky mě docela překvapilo, že mi sám doktor řekl pohlaví (i když 100% to samozřejmě není :) ).

Obrovitáááánská gratulace a teď už jen pohodové těhulkování :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí