Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dafii Já myslím, že to je normální
já poprvé viděla jen takovou úplnou tečku a to jsem byla v 5tt…když jsem pak byla na UTZ 8+5, tak už jsem identifikovala „človíčka“ ![]()
@Esťoš
podle posledni MS jsem dneska 9+6..ale na posledni kontrole mi rikala, ze je mimisek tak o tyden pozadu…takze vypadal jako ten medvidek od hariba:) ![]()
Uz se tesim, snad bude vse v pohode, to jestli neco uvidim uz bude jen prijemnej bonus…mela uz bych dostat tehotenskou prukazku a az prijdou vysledky te krve a moci, tak bych to chtela oznamit v praci.. ![]()
@Dafii píše:
@Esťoš
podle posledni MS jsem dneska 9+6..ale na posledni kontrole mi rikala, ze je mimisek tak o tyden pozadu…takze vypadal jako ten medvidek od hariba:)
Uz se tesim, snad bude vse v pohode, to jestli neco uvidim uz bude jen prijemnej bonus…mela uz bych dostat tehotenskou prukazku a az prijdou vysledky te krve a moci, tak bych to chtela oznamit v praci..
Teda ty jsi mě pobavila…medvídek od hariba
A já si říkala co mě ta moje fotka v 9+0 připomínala..teď už to vím ![]()
Jinak držím palečky ať výsledky dopadnou dobře a můžeš se těšit s těhu průkazky:)
joooo holky já už to oznámila, a zrovna radostí šéfová neskákala, ještě jsem pomalu nedostala vynadáno že to oznamuji pozdě…že si místo mě teď nestačí nikoho najít… samo že jsem jí k tomu řekla svý, ale reakce strašná ![]()
Devcata na oznamovani v praci se tedy „taky“ opravdu tesim… Ale rikam si-zabit mne ted nemuze a vyhodit ted taky ne… Ale navrat po rodicovsky-to uz vim,ze asi prijdu o misto. Kazda matka tady byla pri navratu odejita, tak proc bych mela byt vyjimka, ze…
A Jannino88 nechapu, proc ti rikali, ze to oznamujes pozde??????? To jsou zvlastni pomery, vzdyt na materskou nastupujes az nekdy v rijnu…
Ja to chci sefovi rict az v prubehu cervna, driv ne.
Hanak diky moc za nazor! Zjistovala jsem si dnes pojisteni a Evropska cestovni poj. Mne pojisti(nejsem-li rizikove teh. Anebo v neschopnosti-coz nejsem), do 2 mesice pred porodem. Hradi veskere komplikace s teh spojene. Takze po teto strance je to ok. S tim zbytkem-fyzikalni podminky letu, atd.se budu muset nejak sama popasovat. Uvidim, co vyspekuluju ![]()
A dneska mne dost boli bricho, uz tu kdosi psal, ze na prave strane-skoro jako slepak (ale slepak to neni). Asi se roztahuju
ale boli to teda fest…
@Pupo No já jdu ve čtvrtek na kontrolu, tak pak to řeknu no
Jako říkám si, že pořád je několik měsíců, kdy si můžou najít náhradu - navíc si trochu myslím, že ji za mě hledat nebudou a rozdělí to tady holkám, takže by jim to mělo být jedno ![]()
nechapu, co by ti zamestnavatele chteli…myslim, ze rict to na konci 3.mesice je idealni..driv rozhodne ne a pak uz to asi neutajime, ptz ja porad jim a za chvili budu jako koule…na brichu uz mam solidni spek ![]()
Ja jdu na kontrolu zitra.jsem moc zvedava. Naposled jsem tam byla v 8+5 a byla tam fazole, tak jsem zvedava, co nam z ni za tu dobu vyrostlo
medvidek Haribo kuprikladu ![]()
Jé, tak to jsme na to stejně… já bych byla podle poslední menzes ve středu v 13.TT, ale podle velikosti mimíska jsme mladší, takže dnes ten 12.TT… měla jsem opožděnou ovulku.
@Dafii Já taky
Kalhoty už zapnu jedny jediné…o víkendu jsem si přivezla od kamarádky těhotenské a to je vám taková úleva ![]()
Uklidňuje mě, že tahle kamarádka je také začala nosit už ve třetím měsíci, takže snad nebudu zase takový exot ![]()
@Pherenike
ja jsem si o vikendu koupila dvoje tehotenske leginy, abych uz se do kalhot soukat nemusela:)ale dneska mi to nedalo a opet jsem se do dzinovych 3/4 se snizenym pasem nasoukala ![]()
Holky, teď mi volala sestřička z gyndy, že ve čtvrtek tam paní doktorka nebude a jestli můžu přijít už dneska
Bože, já jsem ráda, že nebudu muset trnout až do čtvrtka ![]()
@Dafii Já taky musím vyrazit po nákupech - sice mám to od kamarádky, ale tak něco si chci koupit i nové
to bych ani nebyla já ![]()
Ahojky všem, takve čtvrtek kontrola dopadla skvěle a včera a dneska jsem měla světloučko hnědý vítok ale jen trošku i tak mě to po mích zkušenostech nedalo a zašla k doktorovi. Dělal mě ultrazvuk a váček byl krásně vidět i jakoby něco v něm. Dokonce tam i něco tepalo. Prý ale na srdíčko pomalejší. Tak nevim jestli se srdíčko rozjíždí a nejede na plno a nebo bude něco v nepořádku. V pondělí jdu na další ultrazvuk. Dal mi ultrogestan nebo jak se to jmenuje na podporu těhotenství a budu teď více odpočívat. Ach jo strašně moc si přeji aby bylo vše v pořádku ale to asi každý že? Jsem teď 6+3.