Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no me je teda porad blbe, ale je fakt ze dnes uz jsem konecne do sebe dostala teple jidlo a konecne muzu pit.jinak nic moc.docela bych ted byla rada za chute,protoze mam spis nechute
no proste je to JINEJ stav ![]()
co já bych zas dala za to aspoň 1 den se furt necpat
holt každý chce svoje…
@terry2 píše:
to doufám, nemůžu cvičit a jen papám
Já musela několik týdnu jen ležet a mam nahoře 6 kilo, tak jsem štastná, že to přešlo, jinak nevim jak bych dopadla ![]()
@terry2 píše:
6kilo je ještě dobrý!
No ale ještě neni konec a to jsem nabrala během chvilky, no jak jsem ležela v posteli a žrala ![]()
@terry2 píše:
co já bych zas dala za to aspoň 1 den se furt necpatholt každý chce svoje…
Nápodobně
Nejhorší je, že když ten žvanec žaludku odepřu, protestuje, jako by hladověl týden a fakt se mi dělá hodně špatně
Takže mu aspoň něco malého dát prostě musím, ikdyž se mi to rozumově příčí.
@Sasanka30 píše:
No myslím si, že tak kolem toho 16tt![]()
taky jsem se tpho bála, že ze mě bude mobidik, jen jsem ležela a žrala
![]()
![]()
Ach bože, 16tt.. jestli to půjde stylem jako doposud, tak v tom 16tt budu mít dalších x kg nahoře !
![]()
@hanak píše:
Nápodobně![]()
Nejhorší je, že když ten žvanec žaludku odepřu, protestuje, jako by hladověl týden a fakt se mi dělá hodně špatně
Takže mu aspoň něco malého dát prostě musím, ikdyž se mi to rozumově příčí.
přesně! nechci, ale musim, protože mi fakt kručí v břiše a je mi zle jinak…tak snad to přejde a snad pak pomůže nějký cvíčo a plavání po 1.trimestru…
@terry2 píše:
přesně! nechci, ale musim, protože mi fakt kručí v břiše a je mi zle jinak…tak snad to přejde a snad pak pomůže nějký cvíčo a plavání po 1.trimestru…
U mě možná tak to plavání, už teď je tady fakt horko, teploty nonstop kolem 30st, v červnu pak bývají kolem 40i a víc, totéž červenec, srpen .. v září se to pak zmírňuje zase na 30, říjen a listopad už je chladnější (průměr 25, ale kolísat to může 18-30), no a v prosinci a lednu jsou občas i noční mrazíky kolem 0 a přes den 13-20st.
Takže následujících pár měsíců cvičit asi sotva, bych „zdechla“
, to budu ráda, že jsem zalezlá doma pod klimatizací, takže spíš jen plavání v moři nebo bazénu .. hm, bude to ještě zajímavé, jestli to obžérství nepoleví co nejdřív ! ![]()
@hanak píše:
Ach bože, 16tt.. jestli to půjde stylem jako doposud, tak v tom 16tt budu mít dalších x kg nahoře !![]()
![]()
A kolik máš nahoře?
Možná dřív, ale třeba jeden den dobrý a další dva dny žravá, ale to je asi individuální, ale ted se to zlepšilo, chutě mám, ale nijak už extrémní, jo popadne mě to, ale už fakt málo ![]()
Před týdnem to bylo 3,5 kg. Mám obavu, že teď to může být o další kg víc ![]()
@hanak píše:
Před týdnem to bylo 3,5 kg. Mám obavu, že teď to může být o další kg víc
To neni tolik
a když nabereš tak to zas shodíš ![]()
@hanak píše:
Já ho mám normálně schválený. Ono tohle říkají o všech lékách, ale doktoři mají některé léky, které se mohou brát v těhotenství, vytypované. Na alergii je to claritin, zyrtek, zodak. Ostatní jako např. alerid se v těhu vyloženě nedoporučuje (netuším proč).
No jo, ale právě v tom příbalovým letáku od Claritinu je napsaný, že se nesmí v těhotenství
Tak jsem to neriskovala…