Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
17.5.12 10:26

Jééé já tak vždycky chtěla Rozárku, al tu už doma 3 roky máme :lol: :lol: Pojmenovala jsem tak psa, ale na holčičku je to moc krásné jméno…

U nás to měl být Láďa po tátovi, ale to jsem řekla ať na to dopředu kouká zapomenou t, ani náhodou!!!! Když to bude kluk bude to prostě Matěj a přesto vlak nejede… :mrgreen: :mrgreen: Naštěstí se mu to jméno líbí..
Ještě se mi líbí Josefína Pepina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.5.12 10:28
Je to hrůza, ale co, hlavně že ti nahoře se mají dobře :cert: no vychází mi to s bídou na 8 tis a pak 3letej rodičák 7 600,– budeme se mít opravdu dobře :cert:
@Janina88 píše:
@AnitramV :zed: :zed: :zed: To je strašný,tak že budeš mít dvě dšti , ale přesto budeš brát o 5tísíc miň??? a to si jako myslej že dvě děti stojí miň ??? to je svinstvo ta dnešní doba, jak jako můžeš žít se 4000 kč na měsíc ???? doprd…to si jako myslej že budeme žrát trávu nebo co? fuj tak z tohodle je mi na :poblion: Jako nemít manžela kterej vydělává tolik peněz tak si snad prcka nemůžeme ani dovolit :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.5.12 10:28

@Janina88 : taky si neumím představit kdyby muj přišel o místo, potáhne to 3 roky sám, 15 tisíc dáme za vedení bytu nájem a podobně, a s mýma 4 tis. zůstane stěží 10. děsivé, přitom za pronájem by sme dali tak o 2 tis. méně…
vím že je to sprostý, ale na novinkach.cz psali že pokud má chlap větší příjem nastoupí na mateřskou na týden on, vypočítají mu s platu mateřskou a pak se odhlasí a pujdu ja, jednou danná častka je neměnná,udajně to nabízí i ženský na uřadech pokud vidí že je to minimum… nedostanem ani porodný, příjde mi to v tomhle státě tragický..ten kdo maká nemá a naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
17.5.12 10:29

jo josefina se mi take libi :palec: kdyz ja nevim jak bysme poradne rozarce rikali az bude velka :think:
manzel by chtel take michala po sobe, jenze se tak jmenuje i jeho tata a pritel moji tety kteri bydli vedle nas, no proste by bylo premichalovano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.5.12 10:30

@AnitramV : no právě simpsni! se to s chudákem potáhne celej život.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
17.5.12 10:34

No Rozárce by jsi normálně řikala Rozo to si představit dovedu, ale i u té Josefiny se mi líbí že jí můžeš říct jednou Pepino a jednou Josefíno :mrgreen:
Takže Láďa se jmenuje i manžela táta a neskutečnej problém je dodneška s poštou, táta mu samozřejmě nevědomky otevíral poštu a naopak, podle mě je to pro život toho dítěte prostě šíleně nepraktický…nemám ráda tuhle tradici… Naštěstí už jsem si vydobyla Matěje :mrgreen: Teda doufám že nezmění názor, to bych mu nepřála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
17.5.12 10:34

@Pilulkaaa : jo o tomhle jsem take cetla, ale manzel ja take osvc takze u nas bychom si nepomohli.spis naopak, ja si nemocenskou kvuli materske platim ,manzelovy jsem to zrusila. palti si 250 kc mesicne. pak si zlomil ruku a dostal 405 kc ale musek zaplatim mesicni odvody protoze nebyl nemocny cely mecic (chybeli mu dny)takze jsem radeji investovali do dobrych urazovek. na stat se bohuzel moc zpolehat nemuzeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
17.5.12 10:36

@Janina88 : ja mu take rikam ze davat jmena po rodicich je pro rodice bez fantazie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
17.5.12 10:37

@Janina88 Jani, ty výpočty jsou správné - pokud bereš slušnou výplatu, tak opravdu budeš první půlrok pobírat „tolik“ peněz :-) Pak to bude horší :-D

Jinak my chceme taky Nelinku :-) sice vím, že tak někdo pojmenovává psy, ale co je mi do toho, že jo? :-) Je to jméno? Je, tak co :-)

Chtěla jsem i Amálku, ale tam si říkám, že až bude velká, tak jak by jí říkali? :nevim: Amálie mi přijde takový tvrdý a zase třicetileté holce říkat Amálko…nevím :-)

U kluka je to ve hvězdách :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
17.5.12 10:38

@kacisekm já mu zase řikám že mi to přijde narcisiodní a samolíbí :mrgreen: :mrgreen: U nás kuli tomu byli žabomyší války :pankac: :mrgreen: Ale vyhrál to Matěj :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.5.12 10:40

@kacisekm : jojo to znám, já sem mojeho potkala když sem šlahla s OSVČ a neplatila mno.. příjde mi to celkově nefér, třeba tady na moravě nebo aspo%n lidi v mém okolí dosáhnou na 20tisíc lidičky s výškou a i tak je to problém zatímco třeba praha a podobně má příjmy uplně jinde..:-( já brala 11000 čistýho a všichni hleděli jak se nemám dobře přitom je to směšný, v našem městě jsou příjmy max 8-9 čistýho. :(
děti chceme tak se to zvladnout musí..bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
17.5.12 10:41

@Pherenike
No to si taky řikám Amálka nejde moc skloňovat že . To s Pepinou se dají dělat divy :mrgreen: :mrgreen: ALe je to takový legrační :mrgreen: Aby jsme jí s tím v životě nezavařili :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
17.5.12 10:42

@Pilulkaaa
Pilulko s tím si hlavu nedělej to víš že se to zvládne… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.5.12 10:43

kamoška má manžela pepu a neřekne mu jinak než pepouch, ono se nějaké pojmenování asi najde vždycky..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
17.5.12 10:46

No jak jinka s tou Amálkou buď Amálko a nebo Amálie nic jinýho s tím nevytvoříš…
Pepino Pepi Josefko Josefíno …No začíná se mi to líbit čím dál tím víc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky