Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
17.5.12 14:15

holky my máme taky docela tvrdě znějící příjmení,první syn se jmenuje Samuel,máme v rodině samý kluky a naničem sme se nemohli shodnout,byl to horor,chtěla sem něco mín obvyklýho,na druhý bych chtěla na kluka Sebastian a na holku Sofie Ella,nebo Ellen,ale mám obavu že Sebastian mi neprojde u manžela ale mě se to hrozně líbí.ten výpočet bude podle mě správnej,hodně sem si ted o tom zjištovala já sem neměla mít na ppm což je ta první co se vyplácí toho pů roku vůbec nárok ale sou kličky jak se to dá ošálit takže myslím že to nějak obšlehneme jako u prvního,kdy sem ji taky neměla mít a nakonec sem dostávala 19 500,takže nějak to jde kdo chce vědět víc tak at mi napíše sz,nechci to moc rozšiřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
17.5.12 14:57

ty jsi teda koumak:)ja co jsem si spocitala tak budu rada za 16tis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
17.5.12 15:24

@AnitramV Měla jsem spolužáka Petra Kohlíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.5.12 15:46

ty brďo holky kde ty peníze berete :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
17.5.12 16:18

Ahoj holky, jak jste na tom s nevolnostma? U mně bych řekla, že se to začalo hodně zmírňovat. Teď jde o to, jestli je to proto, že už jsem vyšší týden nebo jestli je s mimíškem něco v nepořádku. Ko 29.5., tak budeme vidět. Doufám ve variantu č. 1 :)

• Citovat
  • Upravit
hanak
17.5.12 16:21
@Janinka1983 píše:
@Pilulkaaa Jojo, Jonáš je pěkné, ale já potřebuju buď jednoslabičné jméno nebo tří a více slabičné, jinak to bude znít blbě. Manžel je příjmením Večeř, takže kdyby bylo jméno dvouslabičné, přijde mi to takový jako štěkání… :nevim: Mně se líbí třeba Antonín, to by bylo hezké a těch jmen z toho uděláš taky mraky, jenže manžel byl v šoku, že jsem takový jméno vůbec vyslovila :mrgreen:

Jani, přesně ! Máte krátké příjmení, takže křestní jméno by mělo být delší - v případě chlapečka. U holčičky to natahuje koncovka -ová, takže tam je jedno, jak dlouhé/krátké jméno bude.

• Citovat
  • Upravit
hanak
17.5.12 16:29
@AnitramV píše:
hele myslím že jsem někde četla že vaginální se dělá do 10.týdne a pak už normálně přes pupík :mrgreen:

Já měla utz 8+5 a dělali to už přes pupík a mimi bylo vidět hezky :)

• Citovat
  • Upravit
6094
17.5.12 17:41
@hanak píše:
Ahoj holky, jak jste na tom s nevolnostma? U mně bych řekla, že se to začalo hodně zmírňovat. Teď jde o to, jestli je to proto, že už jsem vyšší týden nebo jestli je s mimíškem něco v nepořádku. Ko 29.5., tak budeme vidět. Doufám ve variantu č. 1 :)

Nevolnosti nějaké mám, ale naštěstí nezvracím. Vypozorovala jsem, že mi začne být zle, když mám hlad, tak se snažím furt něco zobat a docela to jde. A když mi je zrovna nějaký den dobře, tak taky plaším, že s miminkem něco není v pořádku a druhý den je mi zas zle :mrgreen: Ale to mi bylo i minule a miminko nežilo :( Ale určitě to bude dobré, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
17.5.12 18:02
@Janinka1983 píše:
Nevolnosti nějaké mám, ale naštěstí nezvracím. Vypozorovala jsem, že mi začne být zle, když mám hlad, tak se snažím furt něco zobat a docela to jde. A když mi je zrovna nějaký den dobře, tak taky plaším, že s miminkem něco není v pořádku a druhý den je mi zas zle :mrgreen: Ale to mi bylo i minule a miminko nežilo :( Ale určitě to bude dobré, neboj :kytka:

Nápodobně. Když je žaludek úplně prázdný, dostaví se i nevolnost. Tak pořád dlabu .. to bude těžká váha ! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1749
17.5.12 18:16

Ahoj holky :mavam: . Jména ještě nevymýšlíme, stejně se s manželem neshodneme, tak se aspoň budeme dohadovat až mi bude dobře a budu mít sílu argumentovat ;) Jinak mě je zle pořád, ale dneska poprvé ve mě vydržel celý rohlík :dance: Tak snad se blýská na lepší časy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
17.5.12 18:56
@hanak píše:
Nápodobně. Když je žaludek úplně prázdný, dostaví se i nevolnost. Tak pořád dlabu .. to bude těžká váha ! :nevim:

No jo, taky si říkám, jak budu asi vypadat, když pořád něco žvýkám :roll: Ale zatím jsem teda nepřibrala nic, naopak jsem zhubla skoro kilo 8o Zvláštní… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
18.5.12 09:02

Je to podezřelé, ale je mi nějak dobře 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
18.5.12 09:03

@Janina88 To si dnes taky říkám :think: A do toho mě teda dost pobolívá pravý vaječník a ještě občas i levý, takže zase stres :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
18.5.12 09:05

@Janinka1983
V klidu, nějak se to tam musí roztáhnout, aby se tam prcek vešel přeci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
18.5.12 09:05

@hanak Tak jsem si koupila ten Claritine na alergii, jak jsi psala, mohlo by mi to ulevit i od slzení a pálení očí, ale v příbalovém letáku je napsané, že těhotným se užívání přípravku nedoporučuje :nevim: Tak jsem si ho radši nevzala, počkám na pondělí a zeptám se Dr… Tobě to normálně schválil??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí