Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
17.5.12 09:53

No jo je to naprd, já jsem měla tu výhodu že jsem hned po práci chytila super flek a nestyděla jsem si říct o prašule tak aspoň něco… Stejně mi to přijde divný… Že bych dostávala mateřskou 15 000????? To mi totiž vyšlo z toho výpočtu…

Tak rekapitulace jak je to první půl rok pobíráš kolik a jak se to jmenuje ? nemocenská? a pak pobíráš mateřskou nebo ??, já jsem z toho vážně jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.5.12 09:53
hele to nevím, zkus se kouknout ještě na jiné kalkulačky,ale mě tady na té vychází 8tis a to budu ještě hodně ráda :nevim:
@Janina88 píše:
@AnitramVNo a je ten výpočet správně ??? skutečně se to takhle počítá?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.5.12 09:55
ne první půl rok pobíráš tu vyšší mateřskou která se počítá z platu a to je snad ppm - pěněžitá pomoc v mateřství a pak podle zvoleného tarifu -2,3,4 roky pobíráš mateřskou a to je snad rodičák a nebo je to obráceně pojmenovaný :nevim:
@Janina88 píše:
No jo je to naprd, já jsem měla tu výhodu že jsem hned po práci chytila super flek a nestyděla jsem si říct o prašule tak aspoň něco… Stejně mi to přijde divný… Že bych dostávala mateřskou 15 000????? To mi totiž vyšlo z toho výpočtu…Tak rekapitulace jak je to první půl rok pobíráš kolik a jak se to jmenuje ? nemocenská? a pak pobíráš mateřskou nebo ??, já jsem z toho vážně jelen :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
17.5.12 09:57

Jestli je ten výpočet správně, tak já jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
17.5.12 10:00

no tak to sem na ty tabulky ani nemela koukat, jsem osvc takze t bude hodne mala castka :roll: prvni pulroku je materska pak je rodicovska.pokud jdes jeste pred materskou na nemocenskou tak tam nevim jestli se to pocita take z prijmu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.5.12 10:12

už jste přemýšleli nad jménama?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
17.5.12 10:15

já jo kluk tak to bude určitě Matěj :mrgreen: A holku jsem chtěla vždycky Amálii, Amálka se manželovy moc líbí, ale postupem času se mi nějak přestává líbit a víc se mi líbí třeba Viktorka, Johanka :lol: A co ty? máš nějakýho favorita mezi jmény :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.5.12 10:16
no já z té tabulky také najsem odvařená, jsem sice zaměstnanec,ale mám od nového roku zkrácený úvazek :zed: na sociálce říkali, že kdybych to stihla do 4 let věku malého,tak by mi počítali tu vyšší variantu než jsem nastoupila na 1.mateřskou,ale to nestíhám :nevim: takže dostanu o 5tis,míň a už teď z toho mám celkem dilema, kdyby alespoň vrátili porodný šmejdi :pocitac: :cert:
@kacisekm píše:
no tak to sem na ty tabulky ani nemela koukat, jsem osvc takze t bude hodne mala castka :roll: prvni pulroku je materska pak je rodicovska.pokud jdes jeste pred materskou na nemocenskou tak tam nevim jestli se to pocita take z prijmu? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
17.5.12 10:17

manzelovy se libi Rozárka, me by se libila Alžbětka. a na kluka se nam nelibi zatim nic, kdyz se nam to jmeno libi mame ho v blizke rodine :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.5.12 10:18

tak co se jmen týče, u nás se nikomu nelíbí to co se líbí mě :nevim: holku jsem chtěla Rozárku,ale ta se nelíbí mýmu, on zase chce Ondru po sobě, ale to zase nechci já, u nás bude boj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.5.12 10:19

@Janina88 jé matěj… no kluk je jasný, přítel to má vysněný, začínám si na to zvykat,ale doufám že to bude holka, kluk Bartoloměj- snad mojeho do prosince nějak zpracuju…:-/ a s holkou těžce bojuju moc se mi líbí Nela, ale udajně se tak jmenuje jeden pes v rodině , a potom Silvinka, nevim, jména která se mi líbí zas nosí lidi kteří mi nesedí… :-D amálka je taky krásný ale to vím že by u nás neprošlo..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.5.12 10:21

jo nejhorší je, že ty jména si spojuješ s lidma, který ti třeba právě nesedí a pak se ti to jménu už taky nelíbí, ale Bartík je hezkej, jako u Simpsonů :mrgreen: , no taky by se mi třeba líbil,ale neprošel by, u nás je jednoznačně Ondřej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
17.5.12 10:22

@AnitramV :zed: :zed: :zed: To je strašný,tak že budeš mít dvě dšti , ale přesto budeš brát o 5tísíc miň??? a to si jako myslej že dvě děti stojí miň ??? to je svinstvo ta dnešní doba, jak jako můžeš žít se 4000 kč na měsíc ???? doprd…to si jako myslej že budeme žrát trávu nebo co? fuj tak z tohodle je mi na :poblion: Jako nemít manžela kterej vydělává tolik peněz tak si snad prcka nemůžeme ani dovolit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.5.12 10:24

třeba kámoška chce moc Elenku, ale příjde mi to na palici protože ona sama se jmenuje Lenka..
druhá zas musela dát jméno po manželovi, otci, dědovi atd, celou dobu se modlila at je to holka, ted na oslavě zavolá a otočí se půl rodiny.. :-)
Rozárka, je taky hezké, neobvyklé, jen bych dumala jak jí říkat, ale zas bude jedinečná..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
17.5.12 10:25

no ono ani ta rodicovska neni zadna slava :? obdivuji zenske ktere tohle zvladnou bez partnera.ja ma tedy take stesti za menze vydela dost penez, ale i tak se budem muset dost omezit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí