Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Máca S no to vim ale cyklus mám 28 dní ale ovulaci až 17.den takže podle toho to počítat nemůžu jinak poslední ms byla 27.3.
@Jarmila6 píše:
@Janinka1983 A kdy jdeš na utz?
Už v pondělí, nemůžu se dočkat
Snad uvidím živé a zdravé miminko. V pondělí budu 7+0 podle poslední MS, už by mělo být krásně vidět ![]()
@Petronie píše:
To si piš, že si to budu užívat:-)
Také jsem na nemocenské ![]()
Holky můžu se zeptat do kdy se dělá vnitřní ultrazvuk? Nemůže to miminko nějak ohrozit? Tchýně mě začíná strašit ![]()
@MonikaL píše:
@Máca S no to vim ale cyklus mám 28 dní ale ovulaci až 17.den takže podle toho to počítat nemůžu jinak poslední ms byla 27.3.
já měla poslední ms 26.3. a minulý týden na ultrazvuku jsem byla 5+5tt, ale měla jsem být 6+3tt, takže to jsem ofiko až dnes 6+4tt, takže ty na tom můžeš být tak nějak podobně jako já
a ty jsi ještě nebyla u dr?
@mamka snažilka píše:
Holky můžu se zeptat do kdy se dělá vnitřní ultrazvuk? Nemůže to miminko nějak ohrozit? Tchýně mě začíná strašit
hele myslím že jsem někde četla že vaginální se dělá do 10.týdne a pak už normálně přes pupík ![]()
@AnitramV byla jsem už 7.5. a byl vidět váček ale dr neřekl kolikátý to je týden ![]()
@AnitramV píše:
hele myslím že jsem někde četla že vaginální se dělá do 10.týdne a pak už normálně přes pupík
Aha
tak uvidíme ted na kontrole toho 6. to budu 10+1, bože už aby ta kontrola byla úspěšně za mnou ![]()
@mamka snažilka píše:
Ahatak uvidíme ted na kontrole toho 6. to budu 10+1, bože už aby ta kontrola byla úspěšně za mnou
Me ho delal vnitrne jeste v 13+0 miminku se nic stat nemuze,nechapu kde to vzala.