Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janina88 Ale když to je tak divná bolest, na pravo už mě to bolelo včera večer, ale tak moc, že jsem přemýšlela i o slepáku
. No už aby bylo pondělí, už chci vědět, na čem jsem… Jsem ráda, že je ti dnes dobře, užívej si to ![]()
@Janinka1983 ty jo koukám, ty jsi ještě nebyla u dr.? já už byla 2× a čárky jsem našla den po tobě ![]()
@AnitramV Já jsem dřív k Dr nechtěla a sám mi i po telefonu řekl, že mám přijít až tak v tom 7.tt. Prostě jsem chtěla, aby se rozhodlo v jeden den - buď mimi na utz bude a bude radost, nebo zase nebude a bude revize…
@Janinka1983
Janinko v klidu já si myslím že to bude jen zaraženej prd
Uvidíš v pondělí na kontrole že bude vše ok ![]()
@AnitramV A toho 25.4. byly // na testíku, ale ta druhá opravdu slaboučká
Poslední MS byla 3.4., dostat jsem to měla 30.4., dnes jsem 6+4.tt.
@Janinka1983 píše:
@AnitramV Já jsem dřív k Dr nechtěla a sám mi i po telefonu řekl, že mám přijít až tak v tom 7.tt. Prostě jsem chtěla, aby se rozhodlo v jeden den - buď mimi na utz bude a bude radost, nebo zase nebude a bude revize…
@Janinka1983 píše:
@AnitramV A toho 25.4. byly // na testíku, ale ta druhá opravdu slaboučkáPoslední MS byla 3.4., dostat jsem to měla 30.4., dnes jsem 6+4.tt.
@AnitramV Tak jsi měla asi ovulaci později, ne? Já ovulovala 13.DC, tedy 15.4. ![]()
@Janinka1983 píše:
@AnitramV Tak jsi měla asi ovulaci později, ne? Já ovulovala 13.DC, tedy 15.4.
@Janinka1983 neplaš jí mám od začátku těhu zvětšený levý vaječník proto si dr myslel že je to mimoděložní ,mě je zas dnes
po ránu hrůza nemůžu nic sníst
@MonikaL Já se po ránu do jídla nutím. Z postele jdu rovnou do kuchyně a dám si 2 bebe sušenky a je mi dobře
Zhruba za hodinku se lehce nasnídám a jdu do práce. Ráno to zvládám, přes den pak cítím mírnou bevolnost a velkou únavu, ale dá se to, i když bych spala až bych brečela!!!
Holky je možný že už mi ta nevolnost ustopila ? ani nevím jak dlouho to trvalo, ale dneska jsem si konečně pochutnala na jídle tipu ovarová polévka a rajská, ještě v pondělí bych z těchto slov o jídle házela šavli a teď … Jako by to bylo fuč.....
Je to možný
![]()
@Janina88
vypada to, ze uz se mimi zabydlelo a bude hodny a ty jsi konecne zacnes uzivat a dopravat dobroty dle chuti:)
ahoj holky, jsem nějaký 8tt a mám pořád hrozný hlad, je na tom někdo podobně?ne chutě, ale vyloženě hlad, jim snad každý 2hodiny ![]()