Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
23.5.12 11:05

@Pherenike
ja si Angelsounds kupovat taky nebudu, protoze se znam, jsem strasny strevo a jeste bych tam nic neslysela, nebo slysela neco nestandartniho a akorat stresovala sebe i mimi…popr. behala porad k doktoru a ta by asi ze me byla nadsena 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
23.5.12 11:26

@Dafii Můj případ :-D :-D jako bych viděla sebe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
23.5.12 11:37

ahoj holky, teď se nechci teda nikoho dotknout,ale ten angelsound mi přijde jako uplně zbytečný :nevim:
jinak já se vrátila od doktora, vystavil mi průkajdu, zvážil mě, změřil tlak a na příští týden objednal na utz, tak už se nemůžu dočkat až ho uvidím a potvrdí mi, že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.5.12 11:42
@AnitramV píše:
ahoj holky, teď se nechci teda nikoho dotknout,ale ten angelsound mi přijde jako uplně zbytečný :nevim:
jinak já se vrátila od doktora, vystavil mi průkajdu, zvážil mě, změřil tlak a na příští týden objednal na utz, tak už se nemůžu dočkat až ho uvidím a potvrdí mi, že je vše ok.

Ahoj…jak pro koho…holky co měly i třeba dvakrát za sebou ZT, tak pro ně je to uklidnující a ten stres, co by je ubíjel tímhle odejde…A hlavně, kdyby si slyšela srdíčko prcka, tak by si to neřekla, je to něco krásnýho, já si to zkusila od kámošky a byla jsem dost na měkko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
23.5.12 11:49

@Sasanka30 však já to nikomu neberu, je to jen můj názor. :nevim: když to nemá dopadnout,tak to nedopadne, a je úplně jendo jestli něco takového máš doma nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.5.12 11:50
@AnitramV píše:
@Sasanka30 však já to nikomu neberu, je to jen můj názor. :nevim: když to nemá dopadnout,tak to nedopadne, a je úplně jendo jestli něco takového máš doma nebo ne. :nevim:

To je jasný, ale tak neřikej, že je to zbytečnost, někomu to psychicky pomáhá…když si budeš kupovat kočárek, budeš ho mít doma, nebo ho dáš ještě k někomu, než se mimčo narodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
23.5.12 11:54

@Sasanka30 budu ho mít doma. a hlavně už kočárek mám po synovi a přece jen kvůli tomu, že jsem teď těhotná ho nebudu stěhovat někam jinam a ani nemám kam, také jsem o jedno mimi přišla a vím jaké to je, ale někdo tady napsal, že jde jen o náhodu, a nevím jak ,ale moje tělo se hodilo do absolutního klidu, žádný stres a vše bude dobré. člověk se tím nesmí nechat užrat… :nevim: prostě veř a bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.5.12 11:56
@AnitramV píše:
@Sasanka30 budu ho mít doma. a hlavně už kočárek mám po synovi a přece jen kvůli tomu, že jsem teď těhotná ho nebudu stěhovat někam jinam a ani nemám kam, také jsem o jedno mimi přišla a vím jaké to je, ale někdo tady napsal, že jde jen o náhodu, a nevím jak ,ale moje tělo se hodilo do absolutního klidu, žádný stres a vše bude dobré. člověk se tím nesmí nechat užrat… :nevim: prostě veř a bude to dobré.

Já s tím problém nemám :hug: Já jsem v klidu a jak řikáš, věřím a je mi fajn… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
23.5.12 12:01

@Sasanka30 tak to je dobře, koukám že už má téměř půlku za sebou. pro mě byl krizový ten první utz, obrečela jsem ho ,ale nakonec jsem se fakt uklidnila a teď se cítím prádně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.5.12 12:03
@AnitramV píše:
@Sasanka30 tak to je dobře, koukám že už má téměř půlku za sebou. pro mě byl krizový ten první utz, obrečela jsem ho ,ale nakonec jsem se fakt uklidnila a teď se cítím prádně… :mrgreen:

Já jsem na začátku v 6tt skončila v nemocnici, tak jsem měla taky strach, ale překonala jsem to a je to v klidu :mrgreen:
No jo, začátkem června jdu na velký UZ a už se těšim, až mi řeknou, co to bude :mrgreen: :mrgreen:
Je dobře, že se cítíš fajn, tak to má být :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
23.5.12 12:06

@sasanka30 budete si to nechávat říkat jo, a co bys radši holku nebo kluka? to bude vaše první?

Příspěvek upraven 23.05.12 v 12:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
23.5.12 12:07

@AnitramV Já jsem taky říkala, že moje matka nic takového neměla a jsem tu :-) přístup mám stejný jako ty - když se má něco stát, tak se to stane… Říkala jsem si, že za ty prachy koupím radši něco pro mimčo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.5.12 12:07
@AnitramV píše: @sasanka320 budete si to nechávat říkat jo, a co bys radši holku nebo kluka? to bude vaše první?

Určitě, nechci kupovat jen neitrální věci…jj je to první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
23.5.12 13:49

Holky myslíte že by mohlo být něco slyšet obyčejným stetoskopem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
23.5.12 14:15

@ AnitramV
Gratuluju, to ti vydal prukazku dost brzo, ta moje az ve 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí