Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pherenike
ja si Angelsounds kupovat taky nebudu, protoze se znam, jsem strasny strevo a jeste bych tam nic neslysela, nebo slysela neco nestandartniho a akorat stresovala sebe i mimi…popr. behala porad k doktoru a ta by asi ze me byla nadsena ![]()
ahoj holky, teď se nechci teda nikoho dotknout,ale ten angelsound mi přijde jako uplně zbytečný ![]()
jinak já se vrátila od doktora, vystavil mi průkajdu, zvážil mě, změřil tlak a na příští týden objednal na utz, tak už se nemůžu dočkat až ho uvidím a potvrdí mi, že je vše ok.
@AnitramV píše:
ahoj holky, teď se nechci teda nikoho dotknout,ale ten angelsound mi přijde jako uplně zbytečný
jinak já se vrátila od doktora, vystavil mi průkajdu, zvážil mě, změřil tlak a na příští týden objednal na utz, tak už se nemůžu dočkat až ho uvidím a potvrdí mi, že je vše ok.
Ahoj…jak pro koho…holky co měly i třeba dvakrát za sebou ZT, tak pro ně je to uklidnující a ten stres, co by je ubíjel tímhle odejde…A hlavně, kdyby si slyšela srdíčko prcka, tak by si to neřekla, je to něco krásnýho, já si to zkusila od kámošky a byla jsem dost na měkko…
@Sasanka30 však já to nikomu neberu, je to jen můj názor.
když to nemá dopadnout,tak to nedopadne, a je úplně jendo jestli něco takového máš doma nebo ne. ![]()
@AnitramV píše:
@Sasanka30 však já to nikomu neberu, je to jen můj názor.když to nemá dopadnout,tak to nedopadne, a je úplně jendo jestli něco takového máš doma nebo ne.
To je jasný, ale tak neřikej, že je to zbytečnost, někomu to psychicky pomáhá…když si budeš kupovat kočárek, budeš ho mít doma, nebo ho dáš ještě k někomu, než se mimčo narodí?
@Sasanka30 budu ho mít doma. a hlavně už kočárek mám po synovi a přece jen kvůli tomu, že jsem teď těhotná ho nebudu stěhovat někam jinam a ani nemám kam, také jsem o jedno mimi přišla a vím jaké to je, ale někdo tady napsal, že jde jen o náhodu, a nevím jak ,ale moje tělo se hodilo do absolutního klidu, žádný stres a vše bude dobré. člověk se tím nesmí nechat užrat…
prostě veř a bude to dobré.
@AnitramV píše:
@Sasanka30 budu ho mít doma. a hlavně už kočárek mám po synovi a přece jen kvůli tomu, že jsem teď těhotná ho nebudu stěhovat někam jinam a ani nemám kam, také jsem o jedno mimi přišla a vím jaké to je, ale někdo tady napsal, že jde jen o náhodu, a nevím jak ,ale moje tělo se hodilo do absolutního klidu, žádný stres a vše bude dobré. člověk se tím nesmí nechat užrat…prostě veř a bude to dobré.
Já s tím problém nemám
Já jsem v klidu a jak řikáš, věřím a je mi fajn… ![]()
@Sasanka30 tak to je dobře, koukám že už má téměř půlku za sebou. pro mě byl krizový ten první utz, obrečela jsem ho ,ale nakonec jsem se fakt uklidnila a teď se cítím prádně… ![]()
@AnitramV píše:
@Sasanka30 tak to je dobře, koukám že už má téměř půlku za sebou. pro mě byl krizový ten první utz, obrečela jsem ho ,ale nakonec jsem se fakt uklidnila a teď se cítím prádně…
Já jsem na začátku v 6tt skončila v nemocnici, tak jsem měla taky strach, ale překonala jsem to a je to v klidu ![]()
No jo, začátkem června jdu na velký UZ a už se těšim, až mi řeknou, co to bude
![]()
Je dobře, že se cítíš fajn, tak to má být ![]()
@sasanka30 budete si to nechávat říkat jo, a co bys radši holku nebo kluka? to bude vaše první?
Příspěvek upraven 23.05.12 v 12:08
@AnitramV Já jsem taky říkala, že moje matka nic takového neměla a jsem tu
přístup mám stejný jako ty - když se má něco stát, tak se to stane… Říkala jsem si, že za ty prachy koupím radši něco pro mimčo ![]()
@AnitramV píše: @sasanka320 budete si to nechávat říkat jo, a co bys radši holku nebo kluka? to bude vaše první?
Určitě, nechci kupovat jen neitrální věci…jj je to první
Holky myslíte že by mohlo být něco slyšet obyčejným stetoskopem ?
@ AnitramV
Gratuluju, to ti vydal prukazku dost brzo, ta moje az ve 12tt.