Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
28.5.12 08:23

Co před měsícem, před dvouma… :? :? Já už to asi nevydržím do té příští kontroly, proč zve ten DR až po třech týdnech… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
28.5.12 09:18

Angelsounds ..... :nevim: :nevim: pořád na něj koukám, koupit či nekoupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 09:31
@Janina88 píše:
Co před měsícem, před dvouma… :? :? Já už to asi nevydržím do té příští kontroly, proč zve ten DR až po třech týdnech… :x

Já už ten měsíc stříhám očima normálně,ale už se to krátí. Příští středu jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 09:31
@Janina88 píše:
Angelsounds ..... :nevim: :nevim: pořád na něj koukám, koupit či nekoupit :nevim:

Já koupila a ted čekám až přijde. :nevim: Donutila mě hlavně zvědavost, jaké to bude a tak. Snad nebudu nemehlo a zvládnu toho prďolku najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
28.5.12 09:33

@mamka snažilka
Jo jo už se to krátí já jdu zase v úterý, ale ještě je před náma víkend a teď je teprv pondělí toď no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 09:34
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
Jo jo už se to krátí já jdu zase v úterý, ale ještě je před náma víkend a teď je teprv pondělí toď no :lol: :lol:

Doma jsem si řekla,že vytvořím seznam, co je potřeba dozařídit a dokoupit na svatbu a pustím se do toho. Nejvíc ze všeho mě straší šaty, snad se do nich vejdu. Vzadu jsou na šněrování, tak budu věřit,že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
28.5.12 09:40

@mamka snažilka
Tak ty máš tedy o zábavu postaráno, zařizování na svatbu, dá to zabrat, celou svatbu jsem zařizovala sama… Chtěla bych to prožít ještě jednou, měli jsme tu nejkrásnější svatbu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
28.5.12 09:52

Má se těhotenská průkazka nosit stále u sebe ????? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.5.12 10:09

@Janina88 Ahoj já ji nosím v kabelce,tak že pořád při sobě,radši. @mamka snažilka Svadba jéé aspoň ti to rychle uteče a nebudeš se jen soustředit na těhotěnství,ale na přípravy atd.Já byla vdaná dvakrát a nedopadlo to :? teď mám přes dva roky přítele a nevím zda do toho jít znovu,on o svatbě už mluvill,ale já dělám zatím mrtvýho brouka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 10:13
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
Tak ty máš tedy o zábavu postaráno, zařizování na svatbu, dá to zabrat, celou svatbu jsem zařizovala sama… Chtěla bych to prožít ještě jednou, měli jsme tu nejkrásnější svatbu :mrgreen:
:mrgreen: Já ji asi extra krásnou mít nebudu, bojím se, že to nebude ucelené atd. Ale zakládám si hlavně na hostině a pak už odpolední garden party bude naprosto volná zábava a uvolněný průběh :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 10:14
@Lexuska píše:
@Janina88 Ahoj já ji nosím v kabelce,tak že pořád při sobě,radši. @mamka snažilka Svadba jéé aspoň ti to rychle uteče a nebudeš se jen soustředit na těhotěnství,ale na přípravy atd.Já byla vdaná dvakrát a nedopadlo to :? teď mám přes dva roky přítele a nevím zda do toho jít znovu,on o svatbě už mluvill,ale já dělám zatím mrtvýho brouka :think:

Já se vdávám poprvé a doufám,že naposledy :) , ale pokud jsi s přítelem šťastná a miminko je na cestě,tak bych se asi nebránila. Třeba to zrovinka bude do třetice všeho dobrého :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 10:15
@Janina88 píše:
Má se těhotenská průkazka nosit stále u sebe ????? :nevim:

Já jí teprve příští týden dostanu. Asi ji budu mít stále v kabelce. pro jisotu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 10:22
@mamka snažilka píše:
Já jí teprve příští týden dostanu. Asi ji budu mít stále v kabelce. pro jisotu :pankac:

Jo to nos, kdyby se Ti něco stalo, tak určitě budou hledat info o Tobě a aspon by ji tam našly…
Ti to tady píšu a sama ji mam v šuflíku, jenže já si ji tam vždycky zapomenu dát :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
28.5.12 10:24

@mamka snažilka
Tak mi měli svatbu naprosto originální, oddání jsme byli na louce v Adršpachu před skalama, na sobě jsme měli já modré sárí s bílím lemováním a manžel modré bavlněné kalhoty a bavlněnou bílou košili, pojali jsme to přírodně a hlavně hodně ekonomicky, nakonec jsme za svatbu neutratili ani koronu a to jsme prosím měli asi 120 hostů, kteří si vlastně tím jak nám dali peníze do obálky svatbu i zaplatili. Nakonec nám zůstali i prašule od rodičů.
Do dneška nám lidi říkají že hezčí a originálnější svatbu nezažili.
Jako doprovod, nám hrály od Kalandry láska je jako večernice :mrgreen: :mrgreen:
jak ráda bych si to zopakovala, teda s jedním a tím chlapem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
28.5.12 10:33

mamka snažilka: blahopřeju ke svatbě,měla sem to jako ty, taky sem si začátky prvního těhotenství krátila přípravama na svatbu,neboj do šatů se vejdeš,já sem se vdávala v 16tt a měla sem 6 kilo nahoře a v těch šatech to ještě nebylo vůbec poznat.
Holky myslíte že je možný ve 12tt cítit pohyby????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí