Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
28.5.12 12:11
@mamka snažilka píše:
Tak to je super, dáváš tam nějak málo gelu?Asi přiměřeně že. Jen dolů prostě.

Stačí malinko, jen aby to klouzalo…jsem na něj zapoměla a nic jsem neslyšela,jsem si řikala, no co to je za bordel :mrgreen: :mrgreen: tak jsem si to dala na své srdce a taky nic a pak mi to došlo, že to bez toho nefunguje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
28.5.12 12:34

@Sasanka30
A kolik tepů za minutu mám mít prcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 13:18
@Sasanka30 píše: že jo, taky jsem si řikala, že to tam nemužu nechat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pořád mi to tu hlásí nějakou chybu a koukám, že příspěvek je odeslanej víckrát, tak se omlouvám :jazyk:

To vůbec nevadí :P Já jsem dnes nějaká líná a pořád polehávám. Ani vařit nebudu a přítel koupí pizzu v restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 13:19
@Sasanka30 píše:
Stačí malinko, jen aby to klouzalo…jsem na něj zapoměla a nic jsem neslyšela,jsem si řikala, no co to je za bordel :mrgreen: :mrgreen: tak jsem si to dala na své srdce a taky nic a pak mi to došlo, že to bez toho nefunguje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No tak to je vtipné, že ti jakoby nebylo srdce :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
28.5.12 13:36

Ahojky ja ho koupila za 800 i z postovnym nove. Jinak ja mam lubrikacni gel a je to pekne slyset. Tedy moje srdicko, prcka je jeste brzy ale nedalo me to nezkusit to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 13:42
@anastazia6 píše:
Ahojky ja ho koupila za 800 i z postovnym nove. Jinak ja mam lubrikacni gel a je to pekne slyset. Tedy moje srdicko, prcka je jeste brzy ale nedalo me to nezkusit to.

Já vůbec netuším, jak by mělo znít srdíčko miminka. Možná rychlejší? A v kolikátém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 13:50
@Janina88 píše:
@Sasanka30
A kolik tepů za minutu mám mít prcek?

jednou tolik než Ty :dance: To poznáš, to je fofr..napřed si dáš ten strojek na svoje srdíčko a pak to dáš na miminka a to je mazec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 13:51
@mamka snažilka píše:
To vůbec nevadí :P Já jsem dnes nějaká líná a pořád polehávám. Ani vařit nebudu a přítel koupí pizzu v restauraci.

Já jsem taky líná venku hrozný dusno, to se něco přižene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 13:52
@mamka snažilka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No tak to je vtipné, že ti jakoby nebylo srdce :mrgreen:

No jsem si řikala, tak jsem blbá, vždyt to dávám dobře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 13:53
@mamka snažilka píše:
Já vůbec netuším, jak by mělo znít srdíčko miminka. Možná rychlejší? A v kolikátém jsi tt?

http://www.youtube.com/watch?…
tohle si holky poslechněte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
28.5.12 14:45

Ja jsem v 8 tydnu a srdicko by melo tlouct kolem 140 za minutu. Ja si dam prsty na krcni tepnu a pak hledam srdicko a kdyz slysim svoje hned to takto poznam. Na mimco si nejmene tyden pockam nez ho uslysim. Nekde jsem cetla ze to zenska slysela uz v 7 tydnu ale zda se me to brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 15:54
@anastazia6 píše:
Ja jsem v 8 tydnu a srdicko by melo tlouct kolem 140 za minutu. Ja si dam prsty na krcni tepnu a pak hledam srdicko a kdyz slysim svoje hned to takto poznam. Na mimco si nejmene tyden pockam nez ho uslysim. Nekde jsem cetla ze to zenska slysela uz v 7 tydnu ale zda se me to brzy.

V 7týdnu to je opravdu blbost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 17:01
@Sasanka30 píše:
No jsem si řikala, tak jsem blbá, vždyt to dávám dobře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to je tedy to srdíčko strašně rychlé 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 17:07
@mamka snažilka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to je tedy to srdíčko strašně rychlé 8o

To je fakt fofr, to si nikdy nespleteš se svym :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 17:13
@Sasanka30 píše:
http://www.youtube.com/watch?…
tohle si holky poslechněte :hug:

Ty jo :lol:

• načítám...
  • Citovat