Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamka snažilka píše:
Tak to je super, dáváš tam nějak málo gelu?Asi přiměřeně že. Jen dolů prostě.
Stačí malinko, jen aby to klouzalo…jsem na něj zapoměla a nic jsem neslyšela,jsem si řikala, no co to je za bordel
tak jsem si to dala na své srdce a taky nic a pak mi to došlo, že to bez toho nefunguje
![]()
@Sasanka30 píše: že jo, taky jsem si řikala, že to tam nemužu nechat![]()
![]()
Pořád mi to tu hlásí nějakou chybu a koukám, že příspěvek je odeslanej víckrát, tak se omlouvám
To vůbec nevadí
Já jsem dnes nějaká líná a pořád polehávám. Ani vařit nebudu a přítel koupí pizzu v restauraci.
@Sasanka30 píše:
Stačí malinko, jen aby to klouzalo…jsem na něj zapoměla a nic jsem neslyšela,jsem si řikala, no co to je za bordel![]()
tak jsem si to dala na své srdce a taky nic a pak mi to došlo, že to bez toho nefunguje
![]()
![]()
Ahojky ja ho koupila za 800 i z postovnym nove. Jinak ja mam lubrikacni gel a je to pekne slyset. Tedy moje srdicko, prcka je jeste brzy ale nedalo me to nezkusit to.
@anastazia6 píše:
Ahojky ja ho koupila za 800 i z postovnym nove. Jinak ja mam lubrikacni gel a je to pekne slyset. Tedy moje srdicko, prcka je jeste brzy ale nedalo me to nezkusit to.
Já vůbec netuším, jak by mělo znít srdíčko miminka. Možná rychlejší? A v kolikátém jsi tt?
@Janina88 píše:
@Sasanka30
A kolik tepů za minutu mám mít prcek?
jednou tolik než Ty
To poznáš, to je fofr..napřed si dáš ten strojek na svoje srdíčko a pak to dáš na miminka a to je mazec ![]()
@mamka snažilka píše:
To vůbec nevadíJá jsem dnes nějaká líná a pořád polehávám. Ani vařit nebudu a přítel koupí pizzu v restauraci.
Já jsem taky líná venku hrozný dusno, to se něco přižene ![]()
@mamka snažilka píše:![]()
![]()
No tak to je vtipné, že ti jakoby nebylo srdce
No jsem si řikala, tak jsem blbá, vždyt to dávám dobře
![]()
@mamka snažilka píše:
Já vůbec netuším, jak by mělo znít srdíčko miminka. Možná rychlejší? A v kolikátém jsi tt?
http://www.youtube.com/watch?…
tohle si holky poslechněte ![]()
Ja jsem v 8 tydnu a srdicko by melo tlouct kolem 140 za minutu. Ja si dam prsty na krcni tepnu a pak hledam srdicko a kdyz slysim svoje hned to takto poznam. Na mimco si nejmene tyden pockam nez ho uslysim. Nekde jsem cetla ze to zenska slysela uz v 7 tydnu ale zda se me to brzy.
@anastazia6 píše:
Ja jsem v 8 tydnu a srdicko by melo tlouct kolem 140 za minutu. Ja si dam prsty na krcni tepnu a pak hledam srdicko a kdyz slysim svoje hned to takto poznam. Na mimco si nejmene tyden pockam nez ho uslysim. Nekde jsem cetla ze to zenska slysela uz v 7 tydnu ale zda se me to brzy.
V 7týdnu to je opravdu blbost ![]()
@Sasanka30 píše:
No jsem si řikala, tak jsem blbá, vždyt to dávám dobře![]()
![]()
@mamka snažilka píše:![]()
![]()
Tak to je tedy to srdíčko strašně rychlé
To je fakt fofr, to si nikdy nespleteš se svym
![]()
@Sasanka30 píše:
http://www.youtube.com/watch?…
tohle si holky poslechněte
Ty jo ![]()