Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sasanka30 píše:
Tak já mam už naštěstí ted docela klid a doufám, že se mi to nevrátí, byla jsem nehoráznej žravec, chutě šílený, nedalo se s tim nic dělat![]()
Ted koukám na metřík, jak už jsi daleko ![]()
Já jsem čím dál tim víc na palici z těch vycházek omezených
Kamarádka má v září svatbu, já mám v červenci svatbu, ted bude hezky,budu chtít být venku až skončí vedro. Ach jo ![]()
@mamka snažilka píše:
Ted koukám na metřík, jak už jsi daleko
Strašně to utiká ![]()
@mamka snažilka píše:
Já jsem čím dál tim víc na palici z těch vycházek omezenýchKamarádka má v září svatbu, já mám v červenci svatbu, ted bude hezky,budu chtít být venku až skončí vedro. Ach jo
To Tě opravdu lituju a na tu svatbu si to nějak s doktorem pošéfuj, on Tě určo podrží, kdyby něco…
@Sasanka30 píše:
To Tě opravdu lituju a na tu svatbu si to nějak s doktorem pošéfuj, on Tě určo podrží, kdyby něco…
Já doufám
je mi to úlně hloupý. Daleko víc v pohodě je domluva s mou obvodní,ale nemocenskou mám napsanou od gyndaře ![]()
@mamka snažilka píše:
Já jsem čím dál tim víc na palici z těch vycházek omezenýchKamarádka má v září svatbu, já mám v červenci svatbu, ted bude hezky,budu chtít být venku až skončí vedro. Ach jo
já jsem na tom podobně, celé dny trávím doma, na procházky zatím nesmím,tak doufám, že po kontrole už to bude lepší a že i na své svatbě budu moct pobíhat ![]()
@mamka snažilka svatba je ale přece jen svatba a to se nechá oblomit určitě i gyndař
![]()
@mamka snažilka píše:
Já doufámje mi to úlně hloupý. Daleko víc v pohodě je domluva s mou obvodní,ale nemocenskou mám napsanou od gyndaře
Já si myslim, že to pochopí ![]()
Ahoj holky, já už se taky nemůžu dočkat, až vyzkoučím ten Angelsounds!! Mám ho doma už týden, ale ještě je strašně brzy, zatím jsem ho ani nevybalila z krabice. Jinak mě dnes bolí břicho, jako bych to každou chvilku měla dostat, dost mě to znervózňuje, cítily jste taky něco podobného koncem 8.tt??? Pořád chodím koukat na záchod, jestli nešpiním nebo nekrvácím a jsem vystrašená, kontrola až za týden, to jsou teda nervy
![]()
@Janinka1983 píše:
Ahoj holky, já už se taky nemůžu dočkat, až vyzkoučím ten Angelsounds!! Mám ho doma už týden, ale ještě je strašně brzy, zatím jsem ho ani nevybalila z krabice. Jinak mě dnes bolí břicho, jako bych to každou chvilku měla dostat, dost mě to znervózňuje, cítily jste taky něco podobného koncem 8.tt??? Pořád chodím koukat na záchod, jestli nešpiním nebo nekrvácím a jsem vystrašená, kontrola až za týden, to jsou teda nervy![]()
Jani, já to mám dodnes, to je normální, roztahuje se Ti děloha, hlavně žádný stresy ![]()
@Janinka1983
Měla jsem to taky koncem 8tt. Ono je to vlastně doba, kdy bys měla 2. MS, kdybys nebyla těhotná. Ty hormony se tam prostě ještě trochu perou. Zkus víc odpočívat, polehávat a moc se nepozoruj
Bude to ok.
tak ja teda chute nemam zadne, ale hlad mam neustale…porad musis neco jist, si pripadam jako popelnice
resp. chodici slon.. ![]()
@Sasanka30 @Dajdula Děkuju za uklidnění
Já jsem právě koukala, že bych měla touto dobou MS, tak právě pořád chodím koukat, jestli nepřijde
Já se snažím nekontrolovat, ale prostě to bolí a nejde dělat, že to necítím
A co se chutí týká, taky moc nemám a navíc mě trápí odpolední nevolnosti, nebo spíš strašne nafouklé břicho a žaludek, přijde mi, že všechno, co sním, ve mně nabobtná a leží mi to v žaludku stráááášně dlouho. A ve střevech ještě dýl, mám šílenou zácpu a tudíž břicho jak v pátém měsíci, a to jsem ve druhém
Ale jinak si těhotenství užívám ![]()
@Sasanka30 @Dajdula Děkuju za uklidnění
Já jsem právě koukala, že bych měla touto dobou MS, tak právě pořád chodím koukat, jestli nepřijde
Já se snažím nekontrolovat, ale prostě to bolí a nejde dělat, že to necítím
A co se chutí týká, taky moc nemám a navíc mě trápí odpolední nevolnosti, nebo spíš strašne nafouklé břicho a žaludek, přijde mi, že všechno, co sním, ve mně nabobtná a leží mi to v žaludku stráááášně dlouho. A ve střevech ještě dýl, mám šílenou zácpu a tudíž břicho jak v pátém měsíci, a to jsem ve druhém
Ale jinak si těhotenství užívám ![]()